Bunu bugün ilk defa başka bir arkadaşımdan duydum. Doktoru söylememişti. Araştırıp yapacağım bunuda.yemesi için zorlama. hastalık durumlarında vücut iyileşmeye odaklanıyor sindirime değil.
probiyotik mi mayalıyorsun yoğurdu? kefir, probiyotik yoğurt, eczaneden alınan probiyotik tedavisi en iyi gelecek şeyler.
bitmiş zaten hastalığı üzme kendini.
kızım da 8 aylıkken geçirdi.
İnşallah düzelir. Gün sayısıda önemli değil. Yeterki düzelsin.Kizimin da burnu akiyor anne sumugumu siler misin diyor ona bile uzuluruz dimi anne olarak.2.5 yasindaki kizim da cok istahli degil.hasta olunca daha da kapaniyor.su an yapacaginiz ilaclarini kullanmak iyi bakmak.uzulmeyin iyilesecek daha iyi olacak tabiki.emzirmeyi birakmayin cok etkili.
Olmadı. Çok karışıklık yaşadık tarihi hakkında. 2 doz vurulması gerekiyormuş sanırım. 1. İle 2. arasında 1 ay olması gerekiyormuş fakan derken ilk dozu kaçırdık. Telaşlanmamıştım da hiç duymadığım için. Ama telaşlanmalıymışım...Geçmiş olsun..
Bebekken rota aşısı olmuş muydu?
Evet tehlikeli bir hastalık ama bence stabil duruma geçmiş yakında iyileşir.
Ama iştahı hemen geri gelmeyebilir..
İnşallah öyle olur. Çok sağolun.Çok geçmiş olsun. Eminim çok zordur ve dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorsunuzdur. Ama birkaç gün sonra bildiğiniz kızınız geri gelecek. Allah dermansız dert vermesin.
Rota aşısı olmuş muydu acaba?
Amiin çok teşekkürler. Umarım o ilerleme gözle görülür bir hale gelebilir.Hastalikla ilgili pek bir bilgim yok ama şöyle söyleyeyim bebekken cok agir atesli hastalik gecirmisim ölüm riski bendede varmis ve suan sapasaglamim.
(Beni eve yollamamislar.)
Doktor eve yolladiysa ilerleme oldugu icindir.
Allah acil sifalar versin
Çok teşekkürler. Geçirmiş birilerini duymak çok rahatlatıyor. Daha hiçbir hastalığı bu kadar sürmediği için bi umutsuzluk sardı içimi.Canım öncelikle cok geçmiş olsun hem yavruna hem sana.Benim oğlum da geçen sene geçirdi bu hastalığı. Üstelik biz özel bir aşı yaptirmamiza rağmen. 3 gün hastanede yattık. Her biri 5er saat süren 10 tane serum ve daha bir sürü ilaç. Çocuklar bu süre içersinde hiç bir şey yemedikleri için yorgun ve halsiz düşüyorlar.Biraz daha zaman ver yavruna.Merak etme eskisi gibi olacak.Bağışıklık sistemi zayıf kaldığı için yorgun olması normal.Böyle böyle toparlanacak. Sakın yemesi için zorlama.Ne istiyorsa onu yap ama yemesi için zorlama.Emiyormuş zaten.Ateş düşürücü ilaçlar da çok uyku yapar.Tekrar çok geçmiş olsun.
Çok sağolun, içimi ferahlattınız. Bende sık sık emziriyorum. İyiki kesmemişim emzirmeyi ve keşke yaptırsaymışım aşıyı diyorum. Keşke zorunlu bir aşı olsa. Halbuki ne kadar da önemliymiş.Ccelik öncelikle geçmiş olsun geçen sene biz de atlattık kızım 20 aylıkti sanırım
Çok başında farkettim ama hemen doktora aldım kuzeninden bulaşmışti kuzuma doktora söyleyince tahlil sonuçlarını bile beklemeden hemen yatış yapılıp tedaviye başlandı 2 güne toparladı aynı şekilde yemek yemiyordu hep uyumak istiyordu
Emziriyodum ben de doktora yemek yemiyor çok üzülüyorum ne yapıyım dediğim zaman emiyor mu diye sordu evet dedim bizim için en kıymetli şey anne sütü bol bol emzir her fırsatta hemen toparlayacak dedi ve dediği gibi oldu cnm
Lütfen diğer ihtimalleri düşünme. Kuzuyla aynı cümlede bile kullanma. şu an vücudu yorgun dinlenip toparlamaya ihtiyacı var bol bol emzir
Yine de ikna olmadıysan başka doktora götür için rahatlasın
Rota virüsü aşısını yaptırmamistim ve kızım hasta olduğu zaman çok pişman olmuştum şu an hamileyim ve kesinlikle yaptıracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?