• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve kayınvalide sorunu yardımmm

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar benim 1.5 yaşında bir kızım var ve ikinci bebeğime hamileyim .kayınvalidem ile aynı mahallede oturuyoruz evlerimiz karşı karşıya. Sürekli ikinci çocuk olduğunda ben kızını yani birinci torununu götürür bakarım diyor. Bana yardım etmek amaçlı söylüyor ama benim kafamda sorun olmaya başladı bu durum .. sen sabah kahvaltısını yaptırırsın gelir götürürüm akşama kadar kalır diyor..eşim bu konuda taviz vermez ben de her konu açıldığında kalbini kırmadan çocuğumu kendimden uzaklaştırmak istemediğimi bakabileceğini söylüyorum..ama kafama da takmıyor değilim..ben bişey söylediğimde hemen zoruna gidiyor alınıyor ..sıkıldım bu muhabbetten .

Sorun olacak bi sey yok.sana yardim amacli soyluyor kotu bir niyeti oldugundan degil bence.zaten ne olabilir ki alip nufusuna mi gecirecek! Ikinci dogsun hele o zaman anlayacaksin soyledigi seyin degerini.

kızlar benim 1.5 yaşında bir kızım var ve ikinci bebeğime hamileyim .kayınvalidem ile aynı mahallede oturuyoruz evlerimiz karşı karşıya. Sürekli ikinci çocuk olduğunda ben kızını yani birinci torununu götürür bakarım diyor. Bana yardım etmek amaçlı söylüyor ama benim kafamda sorun olmaya başladı bu durum .. sen sabah kahvaltısını yaptırırsın gelir götürürüm akşama kadar kalır diyor..eşim bu konuda taviz vermez ben de her konu açıldığında kalbini kırmadan çocuğumu kendimden uzaklaştırmak istemediğimi bakabileceğini söylüyorum..ama kafama da takmıyor değilim..ben bişey söylediğimde hemen zoruna gidiyor alınıyor ..sıkıldım bu muhabbetten .

Benim sadece bitane çocuk 1,5 yaşında kadin haftanin iki günü gelip götürüyor aman diyim verme sakin götürmene gerek yok burda kalip gözümün önünde baka bilirsin de yoksa gün gelir evinde yatirmaya kalkar benim öyle yapti elini verirsin kolunu kaparlar

Sizi cok iyi anliyorum benim ikinci cocuk yok henuz ama simdiden olursa kizimi gotururum diyor banada her ne kadar yardimci olsada amaclari annlerin bu zoruna gidiyor cunku insan evladindan ayrilmak istemiyor o anda yardimi dusunemiyor insan.sizde deyinki kizim bana yardim edicek sakayla.ben oyle diyorunm.

Sen şukret. Benim kvdem ilk gebeligim suan. Sen bunu dogur bana ver kiz bebek istiyodun kiz yap kendin bak diyo. Gece gunduz istiyo cocugumu. Kirilirsa kirilsin o utanmadan diyosa bende derim dimi gece gunduz bakcaksan kendin dogur bi tane ddm. Erkek diye cocugumdan mi vazgecicm dedim. :-)

Sizi cok iyi anliyorum benim ikinci cocuk yok henuz ama simdiden olursa kizimi gotururum diyor banada her ne kadar yardimci olsada amaclari annlerin bu zoruna gidiyor cunku insan evladindan ayrilmak istemiyor o anda yardimi dusunemiyor insan.sizde deyinki kizim bana yardim edicek sakayla.ben oyle diyorunm.
Cocugumu veremem ikisinede yeterim ben diyin anneyle babaanne bir olurmu cocugunuz size ve kardesine dusman olur onu hergun babaanneye baktirirsaniz

Bence bunu kvdeniz dedigi icin batmış... kendi anneniz dese eminim mutlu olurdunuz.. bu hep böyledir çünkü.

Kvdeler nasil ki ogullarini daha cok seviyolar bizlerden. Bizde annemizi daha cok seviyoruz burasini bir kenara erkek annesi die kendilerini ustunlestirmeseler bu polemik olmaz. Konu sahibinin kvdesi iyi niyetli demis bu belli de yatili cocuk kvdeye de anneye de verilmez.

anlayışlı biriyse açıkça söyleyin züüldüğünüzü belli edin.ben ayrılamam ondan vs d,yin.arada gelir annecim elbette sağolun yardımınız için ama ben uzak kalamam vs diyin.güzellikle söyleyin ..anlar herhelde

anlayışlı biriyse açıkça söyleyin züüldüğünüzü belli edin.ben ayrılamam ondan vs d,yin.arada gelir annecim elbette sağolun yardımınız için ama ben uzak kalamam vs diyin.güzellikle söyleyin ..anlar herhelde
Her fırsatta uygun bir dille söylüyorum zaten..çok sevdiğinden sanırım sen gelirisn artık benim kızım olursun annen de diğeriyle napıyorsa yapsın diyor Benim de içim daralıyor böyle olunca

Her fırsatta uygun bir dille söylüyorum zaten..çok sevdiğinden sanırım sen gelirisn artık benim kızım olursun annen de diğeriyle napıyorsa yapsın diyor Benim de içim daralıyor böyle olunca

şimdi duygusalsınız boşverin idare edin takmayın kafanıza göndermezsiniz kızınızı açık ev net söyleyim .eşiniz anlayışlı biriyse üzüldüğünüzü söylesn yapmasın oda.hani gelirsn filanneysede gel benm kızım ol cidden rahatsız edcii..umarım eşiniz anlayışlı davranır.yine de takılmaın uygun dille söylen anlamıyorsada boşverin. nasılsa gerçekleşmeyecek ;)

şimdi duygusalsınız boşverin idare edin takmayın kafanıza göndermezsiniz kızınızı açık ev net söyleyim .eşiniz anlayışlı biriyse üzüldüğünüzü söylesn yapmasın oda.hani gelirsn filanneysede gel benm kızım ol cidden rahatsız edcii..umarım eşiniz anlayışlı davranır.yine de takılmaın uygun dille söylen anlamıyorsada boşverin. nasılsa gerçekleşmeyecek :KK66:
Boşverdim artık ..zamana bıraktım..bazen diyor sen gitme burada kal..ben de şakayla karışık diyorum biz evimizden başka yerde uyumayız babaanne

ikinci bebeğiniz doğduğu zaman çok büyük kolaylık olacak sizin için. üstelik sizin çocuğunuz olduğu kadar onların da torunu, bir gece orada kalsa veya gündüzleri babanneyle vakit geçirse ne olacak ki?

Back
X