Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın canım inşallah bizim cimcime de öyle olur
Allah razı olsun canım çok sağol. Emekliyo hemde öyle hızlı gidiyor ki haylazDiger evladiniz icinde basiniz sagolsun. Iyi dusunun iyi olsun. Eger bir sikinti olsaydi emeklemesindede problem olurdu
34 haftalik doğdu ve emekleme evresi neredeyse hiç olmadan yürüdü. 13 aylikti ama ben beklemiyordum çünkü doktorlar bizi korkutmustu. Kasları çok gergin Serebral palsi olabilir demişlerdi. Şükürler olsun Rabbime hiçbiri olmadı. Siz de içinizi ferah tutun. Yakında yuruyecektir minicik ayaklariyla inşallahAmin canım inşallah. Kaç haftalık doğdu ve tam olarak kaç aylıkken yürüdü
Masallah Allah bagislasin. Benimkide 5. Ayda emeklemeye basladi. 4 aydirda tutunarak yuruyor fakat hala ellerini birakmaya cesaret edemiyorAllah razı olsun canım çok sağol. Emekliyo hemde öyle hızlı gidiyor ki haylaz
Benim oğlum 14 aylik ve yürümüyor..sıralıyor elinden tutunca koşiyor hızlı hızli emekliyor ama yürümüyor daha zamani var diye düşünüyorum..Kızlar 13 aylık kızım var ama prematüre yani düzeltilmiş 11 aylık. Emekliyor tutunarak geziyor ama tay tay bile duramıyoranne karnında tarama testinde spina bifida diye risk çıkmıştı(omurilik açıklığı) dr.asla yürüyemez demişti
detaylı ultrason da gayet temiz çıktı sonuçlar ama hala yurumeyince içimi bi korku aldı. Konuşmaya ihtiyacım var
Niye endise ettiğimi yazdım...Ay bu ne acele 20.Ayında yurumuyordur endiselenirsin de bizde yorum yapariz
nce beneğinizi hemen dr götürün hemşireyim takip ettiğimiz aşılarını yaptığımız bir bebek var 2 yaşında prematüre doğmuş ama yürüğemiyor dr götürmüşler kas hastalığı yokmuş araştırıyorlar şuanKızlar 13 aylık kızım var ama prematüre yani düzeltilmiş 11 aylık. Emekliyor tutunarak geziyor ama tay tay bile duramıyoranne karnında tarama testinde spina bifida diye risk çıkmıştı(omurilik açıklığı) dr.asla yürüyemez demişti
detaylı ultrason da gayet temiz çıktı sonuçlar ama hala yurumeyince içimi bi korku aldı. Konuşmaya ihtiyacım var
Canm benim kızım hiç emeklemedi 15 aylık yürümeye başladı birden bire bi baktım koltuğa tutunmuş kalktı sıraladı bir hafta sonrada elleri BıraktıKızlar 13 aylık kızım var ama prematüre yani düzeltilmiş 11 aylık. Emekliyor tutunarak geziyor ama tay tay bile duramıyoranne karnında tarama testinde spina bifida diye risk çıkmıştı(omurilik açıklığı) dr.asla yürüyemez demişti