• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim yürümüyor

Diger evladiniz icinde basiniz sagolsun. Iyi dusunun iyi olsun. Eger bir sikinti olsaydi emeklemesindede problem olurdu

Allah bağışlasın canım inşallah bizim cimcime de öyle olur

Amin. Senin evladinida bagislasin. Kafanı takma zamanı geldiğinde yürür. Bi video izlemistim. Bebeğe anne karnında engelli diyorlar. Yürüme konuşma duyma hicbirzaman olmayacak diye. Yine de doğum yapıyor kadın. Çocuk doğduğu ilk an adım atıyor. Allah bilir içini rahat tut

Diger evladiniz icinde basiniz sagolsun. Iyi dusunun iyi olsun. Eger bir sikinti olsaydi emeklemesindede problem olurdu
Allah razı olsun canım çok sağol. Emekliyo hemde öyle hızlı gidiyor ki haylaz

Amin canım inşallah. Kaç haftalık doğdu ve tam olarak kaç aylıkken yürüdü
34 haftalik doğdu ve emekleme evresi neredeyse hiç olmadan yürüdü. 13 aylikti ama ben beklemiyordum çünkü doktorlar bizi korkutmustu. Kasları çok gergin Serebral palsi olabilir demişlerdi. Şükürler olsun Rabbime hiçbiri olmadı. Siz de içinizi ferah tutun. Yakında yuruyecektir minicik ayaklariyla inşallah

Canım 18 aya kadar yürümemeyi normal kabul ediyor doktorlar. Benim de 19 aylık kızım var, facede grubumuz var onlarca anneyiz, 13 ayından sonra yürüyen onlarca bebek oldu hatta 18 ayda yürüyenler de oldu o nedenle tetkiklerde sorun görünmüyorsa içini ferah tut

Allah razı olsun canım çok sağol. Emekliyo hemde öyle hızlı gidiyor ki haylaz
Masallah Allah bagislasin. Benimkide 5. Ayda emeklemeye basladi. 4 aydirda tutunarak yuruyor fakat hala ellerini birakmaya cesaret edemiyor

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlar iyiki varsınız. Çok mutlu oldum duyduklarima

Oğlum 21.aylıkken yürüdü üzülme yürür

Kızlar 13 aylık kızım var ama prematüre yani düzeltilmiş 11 aylık. Emekliyor tutunarak geziyor ama tay tay bile duramıyor:KK43: anne karnında tarama testinde spina bifida diye risk çıkmıştı(omurilik açıklığı) dr.asla yürüyemez demişti :KK43:detaylı ultrason da gayet temiz çıktı sonuçlar ama hala yurumeyince içimi bi korku aldı. Konuşmaya ihtiyacım var
Benim oğlum 14 aylik ve yürümüyor..sıralıyor elinden tutunca koşiyor hızlı hızli emekliyor ama yürümüyor daha zamani var diye düşünüyorum..

Benim kızımda şuan 13 aylık ve prematüre, düzeltilmişi 11 ay 1 hafta. Tutunarak geziyor ama daha 10 gündür tay tay durmaya başladı 3-4 adım bana doğru atıyor korktuğu için kendini kucağıma bırakıyor. Endişelenmeyin bizim doktorumuz doğum gününden 1.5 ay sonra yürücek prematüre olduğu için dedi, sanırım dediği olacak gibi duruyor

Ay bu ne acele 20.Ayında yurumuyordur endiselenirsin de bizde yorum yapariz

Be
Kızlar 13 aylık kızım var ama prematüre yani düzeltilmiş 11 aylık. Emekliyor tutunarak geziyor ama tay tay bile duramıyor:KK43: anne karnında tarama testinde spina bifida diye risk çıkmıştı(omurilik açıklığı) dr.asla yürüyemez demişti :KK43:detaylı ultrason da gayet temiz çıktı sonuçlar ama hala yurumeyince içimi bi korku aldı. Konuşmaya ihtiyacım var
nce beneğinizi hemen dr götürün hemşireyim takip ettiğimiz aşılarını yaptığımız bir bebek var 2 yaşında prematüre doğmuş ama yürüğemiyor dr götürmüşler kas hastalığı yokmuş araştırıyorlar şuan

Daha 11 aylık

Normal doğumla 13 aylık olanın bile yürümüyor diye endişelenmek için erken

Kızlar erken yürür vs deniyor da Faso fiso onlar

Arkadaşın kızı doğum gününde emeklemişti

Henüz bir yerde gecikme yok

Stres olmayın bol bol oynayın yürür yakında

Benim hayta da prematüre
10 aylıkken emekledi ve oturdu
16 ayda anca yürüdü tembel
Tutunarak yürüyorsa bence endişe etmeyin daha vakti vardır.

Cocuk gelisimciyim. Daha 13 aylik diyosun. Spina bifinadan bahsediyosun ne bekliyosuj hemen olucak is degil. Zamanla duzelicektir

Emekliyormuş canım hiç üzülme için rah etmiyorsa bi doktora göster ana ben ve sorun yok

Demek ki henüz hazır değil. herşeyin bir zamanı var.
Bir tanıdığımında kızında da omurilik açıklığı vardı ve ameliyat oldu.
Çocuk gayet sağlıklı ve yürüyor. Bu arada ameliyattan önce yürümeye başladı.

18 aya kadar yürümemesi normal. Eğer sıralamasa endişenizde haklı olabilirdiniz ama sorun olduğunu düşünmüyorum. Yürüteç kullanmayın :KK54:

Canm benim kızım hiç emeklemedi 15 aylık yürümeye başladı birden bire bi baktım koltuğa tutunmuş kalktı sıraladı bir hafta sonrada elleri Bıraktı
Kafana takma her bebek farklı bana da çok dediler doktora götür ne emekliyor ne yürüyor diye

Back
X