Onlar da var.. biseklete binmicem yürümüycem diyor siz daha bişe demedenArkadaşlara katılıyorum. çocuğun üzerine gitmeden onu çekmeye çalışın. küçük oyunlar oynayın yani. sevdiği şeyleri kolay ulaşılabilecek yerlere dağıtın. arada parka çıkın sadece oturun. veya ayağı ile ilgili bir hediye alın. evde, güvenli ortamda sürebileceğ. scooter, bisiklet olabilir.
Onu da yaptım emekliyor dizi üstüne kalkıyor ama ayağının üstüne basmıyor
26 aylık kızımın geçen ay bacağı kırıldı ve 4 hafta alçıda kaldı, alçı 4 gün önce çoktı çok şükür bir sorun yok kemik kaynamış ama kızım ısrarla basmıyor. Çok hareketli bir çocuktu ama şimdi ayağa kalkmak istemiyor,doktorUmuz zorlayın dedi zorlayınca daha beter bağırıyor katılırcasına ağlıyor yürümüycem artık basmıycam diye ağlayıp duruyor. İyice inat etti asla basmıyor oynatmıyor fizik tedavi hareketlerini bile yapmamıza izin vermiyor krize girercesine ağlıyor,benzer durum yaşayan var mı acaba
Ne yapacağımı şaşırdım,zamana bıraksam kasları güçsüzleşiyor zorlasam bi işe yaramıyor
Onlar da var.. biseklete binmicem yürümüycem diyor siz daha bişe demeden(
Onu hatırlamıyorum. Dikkat çekecek bir süre olsa aklımda kalırdı herlade. Ama bizimki başlarda yattı ama sonradan yerinde durmadı zaten. Son zamanlarda alçıyla dolandırdı yerlerde. 2 yaşında çocuk sonuçta ve 3 ay çok uzun bir süre.Çok teşekkürler.Alçı çıktıktan ne kadar sürede yürüdü
Onlar da var.. biseklete binmicem yürümüycem diyor siz daha bişe demeden(
Biraz zamana bırakın. Kendimden düşünüyorum kolum kırıldı 1 ay alçıda kaldı. Çıktıktan sonra 1 hafta kıpırdatamadım cesaret edemedim. Sonra yavaş yavaş refleksle zaten oynatmaya başladım. Sonra biraz abartmışım ödem yaptı. Doktor kullanma dedi ama küçük oğlum var mecbur kullandım. Daha kızınız çok küçük. Bir şanssızlık yaşamış. Daha alçısı da yeni çıkmış. Biraz zaman tanıyın. Sonra oyunla bir şekilde çözwrsiniz bence. Geçmiş olsun
OrtopedistimizÇok üstelediniz demekki. Sizi acı ile eşleştirmiş..
Zorlayın diyen doktor pedagog değil dimi?
Çok teşekkür ederim,işin psikolojik boyutuymuş meğer asıl yıpratıcı olan,o hareketli yerinde duramayan çocUk gitti bambaşka biri geldi sanki o kadar üzülüyorum ki.. çok özlüyorum o günleri,sanki hic basmayacakmış gibi..canım tecrübeli bir anne olarak soyluyorum yuruyecek... benimde oğlumun ayağı kırıldı ve alçı çıkınca bamadı eğer doktoruna guvenıyorsan erken çıkarnadılar ıse kı bızım kı 4- 5 gun erken çıkarılmış hemen basmayacaktır. çocuklar zamanla basıyor hatta onceleri yan yan basacak korkacaksın sonra zamanla duzelecek lutfen sabırlı ol ısrar etme...
Uzun kemikhangi kemikti kırılan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?