- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
benim yavrumunda ayağı kırıldığında 26 aylıktı hemen hemen bu psikoloji çok zor çocuk için bunu unutma zamanla herşey normale donecek ...Çok teşekkür ederim,işin psikolojik boyutuymuş meğer asıl yıpratıcı olan,o hareketli yerinde duramayan çocUk gitti bambaşka biri geldi sanki o kadar üzülüyorum ki.. çok özlüyorum o günleri,sanki hic basmayacakmış gibi..
Kaval,doktor musunuz yoksa aynı şeyi yaşadınız mıuzun kemikte nedir femur mu? kaval mı?
Bende dokuz yaşında bacağımı kurmuştım basamıyordum yüzdürsen biraz havuz da denizde olur havalar sıcakken orda basınca birşey olmadığını görür26 aylık kızımın geçen ay bacağı kırıldı ve 4 hafta alçıda kaldı, alçı 4 gün önce çoktı çok şükür bir sorun yok kemik kaynamış ama kızım ısrarla basmıyor. Çok hareketli bir çocuktu ama şimdi ayağa kalkmak istemiyor,doktorUmuz zorlayın dedi zorlayınca daha beter bağırıyor katılırcasına ağlıyor yürümüycem artık basmıycam diye ağlayıp duruyor. İyice inat etti asla basmıyor oynatmıyor fizik tedavi hareketlerini bile yapmamıza izin vermiyor krize girercesine ağlıyor,benzer durum yaşayan var mı acaba
Ne yapacağımı şaşırdım,zamana bıraksam kasları güçsüzleşiyor zorlasam bi işe yaramıyor
Ortopedistimiz
başka bir doktordan daha fikir alın.bir ortopediste götürün26 aylık kızımın geçen ay bacağı kırıldı ve 4 hafta alçıda kaldı, alçı 4 gün önce çoktı çok şükür bir sorun yok kemik kaynamış ama kızım ısrarla basmıyor. Çok hareketli bir çocuktu ama şimdi ayağa kalkmak istemiyor,doktorUmuz zorlayın dedi zorlayınca daha beter bağırıyor katılırcasına ağlıyor yürümüycem artık basmıycam diye ağlayıp duruyor. İyice inat etti asla basmıyor oynatmıyor fizik tedavi hareketlerini bile yapmamıza izin vermiyor krize girercesine ağlıyor,benzer durum yaşayan var mı acaba
Ne yapacağımı şaşırdım,zamana bıraksam kasları güçsüzleşiyor zorlasam bi işe yaramıyor
Teşekkürler sağolun. Size de geçmiş olsun. Bi dirseklik verdi kolluk daha doğrusu baskı yapan bir parçası var yastık gibi. Onu taktım. Bir hap ve kremler kullandım. 3 hafta kolunu unut dedi. Tabiki unutamadım 1 yaş çocukla :) arada hala ağrı yapıyor ama tekrar kontrole gidemedim. Eskisi kadar kötü olmadığını hissediyorum. Resmen kolum kopuyormuş içi parçalanıyormuş gibi hissediyordum. Benim anladığım kullandıkça iyileştiği. Refleksler yardım ediyor gibi geldi banaÖdem yaptıktan sonra nasıl geçti? Benim de ayağım kırıldı ve ödem yaptı şu an. Merak ediyorum. Geçmiş olsun bu arada.
Bir çok ortopedist gördü,çok şükür fiziksel bir sorun yokbaşka bir doktordan daha fikir alın.bir ortopediste götürün
Korkmus zamanında travma olmuş yine aynı şeyi yasicaginfan korkuyordur26 aylık kızımın geçen ay bacağı kırıldı ve 4 hafta alçıda kaldı, alçı 4 gün önce çoktı çok şükür bir sorun yok kemik kaynamış ama kızım ısrarla basmıyor. Çok hareketli bir çocuktu ama şimdi ayağa kalkmak istemiyor,doktorUmuz zorlayın dedi zorlayınca daha beter bağırıyor katılırcasına ağlıyor yürümüycem artık basmıycam diye ağlayıp duruyor. İyice inat etti asla basmıyor oynatmıyor fizik tedavi hareketlerini bile yapmamıza izin vermiyor krize girercesine ağlıyor,benzer durum yaşayan var mı acaba
26 aylık kızımın geçen ay bacağı kırıldı ve 4 hafta alçıda kaldı, alçı 4 gün önce çoktı çok şükür bir sorun yok kemik kaynamış ama kızım ısrarla basmıyor. Çok hareketli bir çocuktu ama şimdi ayağa kalkmak istemiyor,doktorUmuz zorlayın dedi zorlayınca daha beter bağırıyor katılırcasına ağlıyor yürümüycem artık basmıycam diye ağlayıp duruyor. İyice inat etti asla basmıyor oynatmıyor fizik tedavi hareketlerini bile yapmamıza izin vermiyor krize girercesine ağlıyor,benzer durum yaşayan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?