• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Arkadaşlar kizim iki yasina girdi. Bir kacgundur odasını ayırdım. Bizim odada uyutup yatagina götürüyorum. Ama ben yaklaşık bir haftadır sabaha karşı uyuyorum. Sanırım kizim odamızda olmadan uyku gözüme girmiyor. Bazen ağlayıp uyumadığı zaman , yanıma alıp yatirica çok rahat uyuyorum. Ama kizim yokken , sanki o odadan biri alıp gidecek, birşey olcak diye korkuyorum. Dualar ediyorum sürekli. Suan kizim uyuyor, sabaha karşı sute uyanacak bizim odanın kapısında anneee, année diyecek .Burdayım gel kizim diye sarılıp uyutacam. Ama tekrar yatagina koyacağım. Yatak kucuk biz sigiyoruz anca. Ben ne yapayım. Alışacak miyim kii..

Bugüne kadar kızınızla mı uyudunuz? Kızım yaklaşık 15 aylık ve ben de onu beşiğine koyduğumda uyuyamadığımı fark ediyorum. 6 aylık olduğundan beri beraber uyuyoruz.

İlk zamanlar biraz zorluk çekebilirsiniz bende de öyle olmuştu zamanla alışırsınız şu an yanınızda olmadıgından eksiklik hissediyorsunuz ondan kaynaklanıyor.
Inşallah. Evet sanki bir tarafım eksik ve suçluluk hissi .sanki minik kizimi atmış gibi.

Ben 2 bebeğimi kaybettim. Arada aklıma geliyordu hatta bu düşünce. Nasıl olur acaba ne yaparım bırakıp uyurmuyum diye ve siz konusunu açmışsınız.. fazla üzerine düşmemek lazım tabi. Sakınan göze çöp batar. Zamanla bir iki derken sizde alışırsınız ayrı uyumaya. Nasip olursa inşallah bende alışırım.

Böyle düşünmeyin o da bi birey ve şuan kendi başına uyuması bile onun için büyük sorumluluk. İleri ki yaşlarında kendi kendine yetebilen daha güçlü bi kız olması için böylesi iyi :) arada sırada kaçamak yapın ama üzülmeye gerek yok emin olun. Benim kızım 7 aylık 2 aydır salonda klima var diye hepberaber yatıyoruz ama 1.5 Ayından 5. Ayına kadar kendi odasında besiginde yatiyodu

Ben 2 bebeğimi kaybettim. Arada aklıma geliyordu hatta bu düşünce. Nasıl olur acaba ne yaparım bırakıp uyurmuyum diye ve siz konusunu açmışsınız.. fazla üzerine düşmemek lazım tabi. Sakınan göze çöp batar. Zamanla bir iki derken sizde alışırsınız ayrı uyumaya. Nasip olursa inşallah bende alışırım.
Başınız sağolsun. Allahım korusun evlatlarımızı. Haklısınız düşmemek lazım. Peki şuan bebeğiniz var değil mi ? Benim ilk çocuğum belki bu yüzden bu evhamlarim

Böyle düşünmeyin o da bi birey ve şuan kendi başına uyuması bile onun için büyük sorumluluk. İleri ki yaşlarında kendi kendine yetebilen daha güçlü bi kız olması için böylesi iyi :) arada sırada kaçamak yapın ama üzülmeye gerek yok emin olun. Benim kızım 7 aylık 2 aydır salonda klima var diye hepberaber yatıyoruz ama 1.5 Ayından 5. Ayına kadar kendi odasında besiginde yatiyodu
InsaAllah çok güçlü bir kız olur. Arada kacamak yapsam alışana kadar. Birde yanimdayken beşikte üzerini ortuyordum. Şimdi göremiyorum ya her an. Aklım kaliyor

Arkadaşlar kizim iki yasina girdi. Bir kacgundur odasını ayırdım. Bizim odada uyutup yatagina götürüyorum. Ama ben yaklaşık bir haftadır sabaha karşı uyuyorum. Sanırım kizim odamızda olmadan uyku gözüme girmiyor. Bazen ağlayıp uyumadığı zaman , yanıma alıp yatirica çok rahat uyuyorum. Ama kizim yokken , sanki o odadan biri alıp gidecek, birşey olcak diye korkuyorum. Dualar ediyorum sürekli. Suan kizim uyuyor, sabaha karşı sute uyanacak bizim odanın kapısında anneee, année diyecek .Burdayım gel kizim diye sarılıp uyutacam. Ama tekrar yatagina koyacağım. Yatak kucuk biz sigiyoruz anca. Ben ne yapayım. Alışacak miyim kii..
:)))))))))) o bizdede var canım bizimle yatıyor onsuz yatamıyorum babasıyla yatıyor su anda ben dışarda kaldım ayrı yatırsam bile uyandığımda hep yanımda bulmuşumdur:)))ama çok güzel bi duyguuu

:)))))))))) o bizdede var canım bizimle yatıyor onsuz yatamıyorum babasıyla yatıyor su anda ben dışarda kaldım ayrı yatırsam bile uyandığımda hep yanımda bulmuşumdur:)))ama çok güzel bi duyguuu
Evet demiii miss gibi kokuyor. Pufuduk eller. Ay kizimi bir öpesim geldiii :))

Evet demiii miss gibi kokuyor. Pufuduk eller. Ay kizimi bir öpesim geldiii :))
ya böyle bişeyler. işte ne onlarla ne onlarsız.dün dışarda ağladı paten istiyorum diye bende beni rezil ettin terbiyesizmisin sen dedim .ay benmiyim o terbiyesiz diyen ağla ağla içi çıktı ben çirkinmiyimde sen bana terbiyesiz çocuk dedin.benide ağlattı.çok çok tatlılar gideyimde öpeyim kızımı.ben salça yapıyorum da şimdi.kızım uyanıkken yapamam elime ayağıma dolanıyor.

Back
X