• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim

Bebegim le aynı yatakta arada bir yapıyorduk ama genel itibariyle hemen uyutup besigine koyuyordum. Rahatça yatiyorduk hepimiz. Ama şuan oda ayirinca farklı oldu. Hani üstü açılıyor sürekli. Aklım kaliyor. Birde aliskin olmadığım için odamızda yokken boş gibi oldu
Hicbir sey olmaz merak etmeyin. Daha kisa girmedik ustunun acilnasi cok sorun degil. Oda bos gibi gelir normaldir. Ama o kendi odasinda misil misil uyuyor. Siz neden uykusuz kalasiniz ki? Bi kac haftaya hep orda uyuyormus gibi hissedersiniz.

16 aylık oğlum o kadar deli yatıyor ki.. Yarım saat bile onunla yatsam Canıma tak ediyor.
Bende o beşiğindeydiler çok rahat uyuyorum :)
Çocuk ne güzel kendi yatağında uyuyor, sizde rahat edin.
Ama bende okula gönderemem ben diyorum mesela. Her anne de farklı şeyler olabiliyor.
Allahım acılarını göstermesin.

Ben zaten çocuğumla aynı yatakta uyumuyordum. Yanımda uyutup besigine hemen koyuyordum.ben de rahatsiz oluyorum çünkü ezecegim, yorgan ağzına kapanacak diye. Ama en azından aynı odadaydik. Üstü falan açılınca ortuyordum. Rahattı içim. Bugün üstü açık yattığı için hasta oldu kuzum. Ama mecbur alışmak gerek.
Anladım görüntülü bebek telsizleri var onlarla rahat edebilirsiniz bir de henüz çok soğuk değil ama ilerleyen zamanlarda uyku tulumlarıyla üst açılması problem olmaz iyi günlerde büyütün bebeginizi

Hicbir sey olmaz merak etmeyin. Daha kisa girmedik ustunun acilnasi cok sorun degil. Oda bos gibi gelir normaldir. Ama o kendi odasinda misil misil uyuyor. Siz neden uykusuz kalasiniz ki? Bi kac haftaya hep orda uyuyormus gibi hissedersiniz.
Inşallah oyle olur canim

16 aylık oğlum o kadar deli yatıyor ki.. Yarım saat bile onunla yatsam Canıma tak ediyor.
Bende o beşiğindeydiler çok rahat uyuyorum :)
Çocuk ne güzel kendi yatağında uyuyor, sizde rahat edin.
Ama bende okula gönderemem ben diyorum mesela. Her anne de farklı şeyler olabiliyor.
Allahım acılarını göstermesin.
Amin canım çok çok amin

2 yaşından itibaren birlikte uyumanın yazarlarını anlatan bir yazı vardı internette arastırın ona iyilik yaptıgınızın bilincinde daha huzurlu yatarsınız
Bende 20 21 aylıkken ayırdım yatagını

Onun odasında bırlıkte uyuyoruz o uyudugunda ben kalkıyorum
Yeni yeni sen yat ben sütü ısıtıp geliyorum diyorum
Gidip yatıyor
Yakında bana gerek bile kalmayacak öyle hissediyorum umarım öylede olur

2 yaşından itibaren birlikte uyumanın yazarlarını anlatan bir yazı vardı internette arastırın ona iyilik yaptıgınızın bilincinde daha huzurlu yatarsınız
Bende 20 21 aylıkken ayırdım yatagını

Onun odasında bırlıkte uyuyoruz o uyudugunda ben kalkıyorum
Yeni yeni sen yat ben sütü ısıtıp geliyorum diyorum
Gidip yatıyor
Yakında bana gerek bile kalmayacak öyle hissediyorum umarım öylede olur
Yorumları okusanız. Açıklama yaptım zaten birlikte uyumuyorduk. Yatagimizda uyutup aynı odadaki besigine koyuyordum. Şimdi odaları ayırdık o yuzden

Arkadaşlar kizim iki yasina girdi. Bir kacgundur odasını ayırdım. Bizim odada uyutup yatagina götürüyorum. Ama ben yaklaşık bir haftadır sabaha karşı uyuyorum. Sanırım kizim odamızda olmadan uyku gözüme girmiyor. Bazen ağlayıp uyumadığı zaman , yanıma alıp yatirica çok rahat uyuyorum. Ama kizim yokken , sanki o odadan biri alıp gidecek, birşey olcak diye korkuyorum. Dualar ediyorum sürekli. Suan kizim uyuyor, sabaha karşı sute uyanacak bizim odanın kapısında anneee, année diyecek .Burdayım gel kizim diye sarılıp uyutacam. Ama tekrar yatagina koyacağım. Yatak kucuk biz sigiyoruz anca. Ben ne yapayım. Alışacak miyim kii..
benim oğlum 27 aylık hala aynı yatakta yatıyoruz buna rağmen geceleri uyanıyo 2 3 defa ama biz çok yorulduk bebekken aldım daha da ayıramıyoruz ayrı odayı bırak aynı oda da kendi yatağında uyumasına bile razıyım ama çok zor gibi görünüyor bu sıralar çalışıcaktım ama yeni hamileyim hiç gözüm almıyor geceleri bu meseleyle uğraşmaya fakat bebeğe kadar alışması lazım asıl ben size sorayım gece uyanmıyor mu ciyak ciyak ağlamıyo mu uyandığında sizi yanında görmediğinde uykusu kaçmıyo mu falan:işsiz:

9 yasindaki oglum hala bensiz yatamiyor :kızgın:

Inanin kafami duvarlara vuruyorum neden boyle alistirdim diye , ne guzel kiziniz rahat rahat yatiyor kendi yataginda , bunda vicdan yapacak birsey yok , siz cocugunuz icin en sagliklisini yapiyorsunuz
Bana her gece izdirap gibi geliyor artik

Bir de bebegim var o da bensiz uyumuyor
Cocuklarimla ilgili en buyuk hatamdir benimle uyutmaya alistirmis olmam

9 yasindaki oglum hala bensiz yatamiyor :kızgın:

Inanin kafami duvarlara vuruyorum neden boyle alistirdim diye , ne guzel kiziniz rahat rahat yatiyor kendi yataginda , bunda vicdan yapacak birsey yok , siz cocugunuz icin en sagliklisini yapiyorsunuz
Bana her gece izdirap gibi geliyor artik

Bir de bebegim var o da bensiz uyumuyor
Cocuklarimla ilgili en buyuk hatamdir benimle uyutmaya alistirmis olmam
off ben de böyle olmasından çok korkuyorum yaa doğduğundan beri uyku problemimiz vardı yanıma aldım ama büyük hata yapmışım ve tabi bazı pedegogların gövenli bağlanma bilmem nesinden başında gözel geliyoda sonra ızdırap gerçekten:KK43:

benim oğlum 27 aylık hala aynı yatakta yatıyoruz buna rağmen geceleri uyanıyo 2 3 defa ama biz çok yorulduk bebekken aldım daha da ayıramıyoruz ayrı odayı bırak aynı oda da kendi yatağında uyumasına bile razıyım ama çok zor gibi görünüyor bu sıralar çalışıcaktım ama yeni hamileyim hiç gözüm almıyor geceleri bu meseleyle uğraşmaya fakat bebeğe kadar alışması lazım asıl ben size sorayım gece uyanmıyor mu ciyak ciyak ağlamıyo mu uyandığında sizi yanında görmediğinde uykusu kaçmıyo mu falan:işsiz:
Emzirirken sürekli uyanıyordu. Emzirmeyi kesince bir defa sur için uyanmaya başladı. Bazen beni yanında goremeyince yine uyanıyor. Ama benimki küçük daha. Ayrı odaya koyunca bazen arada uyanıyor bir iki kez yanına gelince süt verince fln uyuyor. Ama ben uyuyamıyorum tam tersi. Son zamanlarda besigine koyunca hemen uyanıyordu. Benimle uyumak istiyordu çok deli yatıyor. Uyuyamıyorduk bende odada uyutup artık odama geliyorum. Alışmaya başladı odaya yavaş yavaş. Ama hala uyanınca anne diye ağlıyor. Uyutup geri geliyorum. Zamanla dahada düzelecek. Oda bende bu duruma alışacağız. Sizde benim gibi başka odada uyuyana kadar yanında durun sonra odanıza gelin. Uyandıktan hep odasında uyutun kaçın :)) alışmaya başarıyorlar bir sure sonra

O pedagog kimmiş Allah aşkına?

En merak ettiğim şey: çocuğu ile aynı odada yatan kişilerin cinsel hayatı. 2 yıl boyunca nasıl aynı odada yatıyosunuz? Hiç mi özeliniz yok? İnsan rahay edemez en basitinden. Üst açılması,üşümesi falan çok basit şeyler. Zannetmiyorum 2 katlı büyüüüük bir evde oturduğunuzu. 5 adım atacağınıza 15 adım atar gider üstünü örtersiniz bana saçma geldi

off ben de böyle olmasından çok korkuyorum yaa doğduğundan beri uyku problemimiz vardı yanıma aldım ama büyük hata yapmışım ve tabi bazı pedegogların gövenli bağlanma bilmem nesinden başında gözel geliyoda sonra ızdırap gerçekten:KK43:
Allah yardım etsin zor durum kızlar

Emzirirken sürekli uyanıyordu. Emzirmeyi kesince bir defa sur için uyanmaya başladı. Bazen beni yanında goremeyince yine uyanıyor. Ama benimki küçük daha. Ayrı odaya koyunca bazen arada uyanıyor bir iki kez yanına gelince süt verince fln uyuyor. Ama ben uyuyamıyorum tam tersi. Son zamanlarda besigine koyunca hemen uyanıyordu. Benimle uyumak istiyordu çok deli yatıyor. Uyuyamıyorduk bende odada uyutup artık odama geliyorum. Alışmaya başladı odaya yavaş yavaş. Ama hala uyanınca anne diye ağlıyor. Uyutup geri geliyorum. Zamanla dahada düzelecek. Oda bende bu duruma alışacağız. Sizde benim gibi başka odada uyuyana kadar yanında durun sonra odanıza gelin. Uyandıktan hep odasında uyutun kaçın :)) alışmaya başarıyorlar bir sure sonra
şöyleki mesela benim ne tarafta yattığıma artık alışmış otarafa döndüğünde bana değmediğinde bile uyanıyor :kızgın:

O pedagog kimmiş Allah aşkına?

En merak ettiğim şey: çocuğu ile aynı odada yatan kişilerin cinsel hayatı. 2 yıl boyunca nasıl aynı odada yatıyosunuz? Hiç mi özeliniz yok? İnsan rahay edemez en basitinden. Üst açılması,üşümesi falan çok basit şeyler. Zannetmiyorum 2 katlı büyüüüük bir evde oturduğunuzu. 5 adım atacağınıza 15 adım atar gider üstünü örtersiniz bana saçma geldi
adem güneş . http://www.ademgunes.com/

Back
X