• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim

Annelerde de çocuklarına karşı bağımlılı oluşuyor. Sonra ilk okulda hala ben yediriyorum diyenler çıkıyor. Siz öyle olacaksınız demiyorum ancak aşırıya kaçma çocuk için ebeveyn için olumlu sonuçlar doğurmuyor. Aşırı kaygılısınız. kendinizi ancak yine siz sakinleştirebilşrsiniz. Evladınız gayet iyi. olması gereken doğal süreci yaşıyor. Siz de desteklemelisiniz yavrunuzu. Allah bağışlasın. Hep güzel günlerini görün inşallah

Birşey sorabilir miyim ilk çocuk galiba doğmadan evvel kızınız olsun çok mu istemiştiniz ?

Çok düşkünsünüz evladınıza besbelli benim aklıma ilk bu geldi ya da genç anne olduğunuz için belki de
Aslinda bakarsan ailelerimizde hep erkek çocuğu vardı. Bizde bizimde kesin erkek olur demiştik. Şansımıza kız oldu. Cok sevindik. Herkes de öyle. Ama kızlar çok tatlı oluyorlar. Evlat bu seçilmez ama. Birde yurt dışındayım. Ailem Türkiye'de. Burda kizim ve eşim var bütün gün kizimla vakit geçiriyorum. Yani evin neşesi yaramazi. Rabbim canını sağ etsin. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun birşey istemem.

Annelerde de çocuklarına karşı bağımlılı oluşuyor. Sonra ilk okulda hala ben yediriyorum diyenler çıkıyor. Siz öyle olacaksınız demiyorum ancak aşırıya kaçma çocuk için ebeveyn için olumlu sonuçlar doğurmuyor. Aşırı kaygılısınız. kendinizi ancak yine siz sakinleştirebilşrsiniz. Evladınız gayet iyi. olması gereken doğal süreci yaşıyor. Siz de desteklemelisiniz yavrunuzu. Allah bağışlasın. Hep güzel günlerini görün inşallah
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Suan hasta zor uyuttum usutmus kuzum

Aslinda bakarsan ailelerimizde hep erkek çocuğu vardı. Bizde bizimde kesin erkek olur demiştik. Şansımıza kız oldu. Cok sevindik. Herkes de öyle. Ama kızlar çok tatlı oluyorlar. Evlat bu seçilmez ama. Birde yurt dışındayım. Ailem Türkiye'de. Burda kizim ve eşim var bütün gün kizimla vakit geçiriyorum. Yani evin neşesi yaramazi. Rabbim canını sağ etsin. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun birşey istemem.
Işte dıpru bilmişim demek :)) o yüzdem bence kız Aşkı tahminimce bir Çocuğunuz daha olunca bu düşkünlüğünüz biraz azalacak

Canım benim de 36 aylık bir oğlum var. pedagog larin bu konuda dediği şey çocuk 2 yaşına kadar anne ile aynı yatakta uyumalı.2-4 yaş arasında anne ile aynı odada fakat ayrı yatakta yatmalı.ancak 4 yaşından sonra yatağı ayrilmali.lütfen sende öyle yap.çünkü okuduğum kadarıyla çocuğun gelişiminde bu önemli bir husus.

Ben beşiğinde uyutuyorum sonra biz yatacagimizda yanıma alıyorum 2.5 yaşında :) babası gece evde yokken erken uyumussa bende gidip yatakta takılıyorum o uyurken salonda bile yalnız oturamiyorum. Hastalıklı bir düşünce hali gibi geliyor farkindayim ama elimde değil maalesef. .ama bunları kızımın doğumunda kötü şeyler yasamamiza bagliyorum

Genelde bebekler zor alışır ama bu sefer annede olmuş. Siz aşırı bağımlı olmuşsunuz. Kendinizi frenlemek zorundasınız. Zamanla alışırsınız merak etmeyin.

Ben de 1 yaşına kadar dipdibe yattım ama bu geçen hafta kendi odasına yatırmaya başladım. Duyacak mesafede olsa da telsiz kullanıyorum. Bir yerden başlamak gerek.
Başlamışken devam edin kafası karışmasın.

Benimkide 2 bucuk yasinda bende 2 yasinda falan ayirdim. Ilk zamanlar vicdan azabi cektim sanki kotu bise yapiyomusum gibi simdi iyim oda bizimle yatmak istemiyo artik yatagimda yatcam diyo :) zamanla alisirsiniz

Lütfen banada dua edin bende anne olayım benimde sağlık hayırlı bir bebeğim olsun..
Benimde tek derdim bu olsun:KK42:
Canım benim Rabbim sanada tüm isteyenlerde nasip etsin inşallah. Üzülme zamanı vardır elbet. Rabbim ihmal değil imtihan eder unutma.

Ben de 24 te anne oldum. Kizim 17 aylikken odasini ayırdım. Bir daha da bizim odada hic uyutmadim. Beşiği bizim odadaydi besiginde uyutuyorduk. Karyolada bizim yanimizda ise dogdugundan beri hic uyutmadim. Ha kızımız babasi ve ben karyolada oynayip ziplamis saklanbac oynamış ya da uzanmisizdir ama gece herkes yerinde uyur.

Back
X