Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil şifalar diliyorum.Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım var onun kızının koluna botoks yaptılar ve şu an kolunu kullanabiliyor
Çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin. Merak etmeyin bebekler daha kolay atlatiyorlar. ebenin doğumda karina bastırmasi bana çok yanlış geliyor. Tıbbi gereklilik olsa bile tecrübesi yoksa çok zarar verir. Benim doğumumda ebe karnima bastırıyordu çok ama çok ağrıdığı için kesinlikle reddettim. Normal doğum yaptım sancidan bile daha şiddetli agrimisti bastırınca.
Sinir nakli diye bişey var mı gerçekten? Farklı doktorlardan da fikir aldınız mı?
Kolundaki sinirler sadece zedelenmişse kendi kendine düzelme ihtimalı yok mu?
Operasyon için en az bir uzmandan daha fikir alın bence. Rabbim acil şifalar versin yavrunuza. Eviniz 2 evladınız neşeli sesleriyle şenlensin tez zamanda.
Dogum esnasında bebeğinin kol sinirleri zedelenmis ve bebek kolunu kullanamıyordu istanbula gittiler ordaki doktor ameliyat olacak demiş. Hacettepe hastanesinde hem fizik tedavi hemde beyin cerrahlarina götürdüler onlar ameliyata gerek olmadığını zarar gören sinirin olduğu yere igne ile botoks yaptılar şu an çocuk 2 yaşında ve kolunu kullanabiliyor. Başka doktorlarada göturup muayene ettirin bebeginiziSagol, onundami kolundaki sinirler zedelendi. Botoksu duymadim ama ameliyat gibi birseymi