Kizim

Allah razi olsun hepinizden, tsk ederim

Rabbim dermansiz dert vermesin. Acil sifalar versin kizinada oglunada insallah

Acil şifalar diliyorum.Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım var onun kızının koluna botoks yaptılar ve şu an kolunu kullanabiliyor

Çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin. Merak etmeyin bebekler daha kolay atlatiyorlar. ebenin doğumda karina bastırmasi bana çok yanlış geliyor. Tıbbi gereklilik olsa bile tecrübesi yoksa çok zarar verir. Benim doğumumda ebe karnima bastırıyordu çok ama çok ağrıdığı için kesinlikle reddettim. Normal doğum yaptım sancidan bile daha şiddetli agrimisti bastırınca.

Acil şifalar diliyorum.Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım var onun kızının koluna botoks yaptılar ve şu an kolunu kullanabiliyor

Sagol, onundami kolundaki sinirler zedelendi. Botoksu duymadim ama ameliyat gibi birseymi

Çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin. Merak etmeyin bebekler daha kolay atlatiyorlar. ebenin doğumda karina bastırmasi bana çok yanlış geliyor. Tıbbi gereklilik olsa bile tecrübesi yoksa çok zarar verir. Benim doğumumda ebe karnima bastırıyordu çok ama çok ağrıdığı için kesinlikle reddettim. Normal doğum yaptım sancidan bile daha şiddetli agrimisti bastırınca.

Evet bende oyle dusunuhorum ama is isten gecti, o an zaten anliyamadim ne oldu ne bittiydi diye. Ebeye cok sinirliyim zatrn baska yolumu yoktu sanki

Dualariniz guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun hepinizden

Sinir nakli diye bişey var mı gerçekten? Farklı doktorlardan da fikir aldınız mı?

Kolundaki sinirler sadece zedelenmişse kendi kendine düzelme ihtimalı yok mu?

Operasyon için en az bir uzmandan daha fikir alın bence. Rabbim acil şifalar versin yavrunuza. Eviniz 2 evladınız neşeli sesleriyle şenlensin tez zamanda.

Rabbim şifalar versin. Çabucak iyileşip düzelsin inşallah.

Sinir nakli diye bişey var mı gerçekten? Farklı doktorlardan da fikir aldınız mı?

Kolundaki sinirler sadece zedelenmişse kendi kendine düzelme ihtimalı yok mu?

Operasyon için en az bir uzmandan daha fikir alın bence. Rabbim acil şifalar versin yavrunuza. Eviniz 2 evladınız neşeli sesleriyle şenlensin tez zamanda.

Evet var oyle bir nakil, bacaklardan his sinirini alip koluna ekliyorlar, cunku suan kolunda fazla his yok. Kendi kendine fazla duzelmedi, ilk zaman kendi duzelebilir dediler. Ama istenilen duzelmeyi goremedi doktorlar, o yuzden emar cektiler dun, sonuclarida bekliyoruz. Ama 3 hafta sonrada ameliyat gunu. Biz hollandada oturuyoruz burdan telefonla turkiyede doktorla gorustuk (kayinpederimin arkadasi, o yuzden kolay oldu telefonla ulasmamiz). Ameliyat olursa iyi olur dedi cok zorluk cekersiniz ama sıķı fysio ( turkce fizik tedavi oluyor galiba)takibi ile duzelir dedi, yani oda ameliyat tavsiye etti.

Sagol, onundami kolundaki sinirler zedelendi. Botoksu duymadim ama ameliyat gibi birseymi
Dogum esnasında bebeğinin kol sinirleri zedelenmis ve bebek kolunu kullanamıyordu istanbula gittiler ordaki doktor ameliyat olacak demiş. Hacettepe hastanesinde hem fizik tedavi hemde beyin cerrahlarina götürdüler onlar ameliyata gerek olmadığını zarar gören sinirin olduğu yere igne ile botoks yaptılar şu an çocuk 2 yaşında ve kolunu kullanabiliyor. Başka doktorlarada göturup muayene ettirin bebeginizi

Bugun yine gittik hastaneye kontrole, cok sukur doktoru bakti. Emar sonucu iyi. Kendide iyi kullandigi icin aralik ayinden bu yana. Ameliyati iptal ettiler.
O kadar rahatladimki, simdi fizik tedaviye devam edicez ve 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz.
Cok sukur rabbime.

Back
X