Kizim

Cok.cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah hayırlısı ile bebeğiniz sağlığına kavuşur dualarım seninle

Selam arkadaslar, sizle birsey paylasmak istiyorum, daha dogrusu icimi dokmek istiyorum.
Kizim var 6 aylik, dogum zor oldugu icin, ebe cekistirdigi icin sag kolundaki sinirleri zedelediler. Bugunde hastaneye gittik emar cektiler narkoz verip, hareket etmemesi lazimdi cunku emar da.
Bugun cok yorucu gundu ve anne olarak cok uzgunum kaygiliyim. 3 hafta sonra ameliyat olacak ve ameliyat 7 saat surecek, bacagindan sinir alip koluna koyacaklar. Cok korkuyorum. Suanda rahatsiz atesi var oglum desen oda grip atesi var.
Okudugunuz icin tsk ederim, icimi dokmek istedim.
Dualarinizi eksik etmeyin, tskler
Rabbim yardimcin olsun. Peki o ebe veya hemsire icin yasal surec baslattiniz mi?

Bugun yine gittik hastaneye kontrole, cok sukur doktoru bakti. Emar sonucu iyi. Kendide iyi kullandigi icin aralik ayinden bu yana. Ameliyati iptal ettiler.
O kadar rahatladimki, simdi fizik tedaviye devam edicez ve 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz.
Cok sukur rabbime.
.
Cok şükür canım.Allah daha iyi etsin

Rabbim yardimcin olsun. Peki o ebe veya hemsire icin yasal surec baslattiniz mi?

Bu konuda bilgi edindik, ama baslatmadik.
Hastane cikisi raporunda, dogum sirasida mecbur birsey yapmasi gerektigini yazmis cocugun kalp atislari indigi icin sonu kotu bitme ihtimali vardi diye yazmis. Ve danistigimiz kisi zor ama mumkun dedi fakat kaybederseniz davayi siz diger tarafinda faturasini odersiniz dedi, bizimde durumumuz ne yazikki yok.

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin bebegini korusun insalah Allah im evlatla imtihan vermesin :(

Canim konu disi olcak ama ne demek ya dogumunuzu doktorunuz yapdirmadimi birde ozel olmazsa nerde yapdiniz dogumu

Canim konu disi olcak ama ne demek ya dogumunuzu doktorunuz yapdirmadimi birde ozel olmazsa nerde yapdiniz dogumu

Hastanede yaptim dogumu, ebe ve hemsire yardimi ile jinekolog sonradan geldi.
Hollandada evde dogum veya hastanede dogum secebiliyorsun. Eger sebepsiz hastaneyi secersen belirli miktarini kendin diger kalan miktarida sigorta oduyor. Benim mesela ilk cocugum 3 ay erken dunyaya geldi ve bu yuzden 2ci hamileligimde ebe beni hastaneye yonlendirdi, hastanedeki ebeler hemsireler ve jinekolog hamileligim boyunca beni takip etti. Anlatsam bitmez.
Turkiye coook guzel ya bu konuda, bazen instada goruyorum, hastane oda suslemesi felan cok guzel, cok farkli orasi

Benimde bebegim 2 aylik amliyat gecirdi ama kolay bi oprsyondu yinede cok uzulmusduk simdi rahatladi yavrum iyiki olmus sende dua et uzulme sonra sende rahata kavuscan yavrunda

Dualarim cumlemizin evlatlarina insallah, Allah bagislasin. Bebeginiz ne icin ameliyat oldu

Hastanede yaptim dogumu, ebe ve hemsire yardimi ile jinekolog sonradan geldi.
Hollandada evde dogum veya hastanede dogum secebiliyorsun. Eger sebepsiz hastaneyi secersen belirli miktarini kendin diger kalan miktarida sigorta oduyor. Benim mesela ilk cocugum 3 ay erken dunyaya geldi ve bu yuzden 2ci hamileligimde ebe beni hastaneye yonlendirdi, hastanedeki ebeler hemsireler ve jinekolog hamileligim boyunca beni takip etti. Anlatsam bitmez.
Turkiye coook guzel ya bu konuda, bazen instada goruyorum, hastane oda suslemesi felan cok guzel, cok farkli orasi
Anladim canim orda degisikmis gurbettesin birde yani Allah yardimcin olsun canim

Çok geçmiş olsun, bu günler de geçecek ve tedavisi de güzel olacak yavrunun inşallah.

Selam arkadaslar, sizle birsey paylasmak istiyorum, daha dogrusu icimi dokmek istiyorum.
Kizim var 6 aylik, dogum zor oldugu icin, ebe cekistirdigi icin sag kolundaki sinirleri zedelediler. Bugunde hastaneye gittik emar cektiler narkoz verip, hareket etmemesi lazimdi cunku emar da.
Bugun cok yorucu gundu ve anne olarak cok uzgunum kaygiliyim. 3 hafta sonra ameliyat olacak ve ameliyat 7 saat surecek, bacagindan sinir alip koluna koyacaklar. Cok korkuyorum. Suanda rahatsiz atesi var oglum desen oda grip atesi var.
Okudugunuz icin tsk ederim, icimi dokmek istedim.
Dualarinizi eksik etmeyin, tskler
Allah şafi ismiyle şifa versin seni çok çok iyi anlıyorum aynı şey benim başıma da geldi doğumda sağ kolu zedelendi kızımın felç oldu ilk zamanlar kolunu kaldıramıyordu bile çok üzülüyordum ama çok düzenli fizik tedavi hareketleri yaptım evde çok şükür düzeliyor ameliyat gerekmiyor ama o günler kolunu gördükçe ağlıyordum benim yüzümden oldu sezeryan olsaydım olmazdı diyordum en önemlisi bol bol dua ettim şifa ayetleri okudum her gun sende oyle yap sabir gerekli benim kızımın kolu iyi olmaya başlıyor bu sefer de kalça cikikligindan şüpheleniyoruz allah bizim evlatlarimizin hastalıklarına safi ismiyle şifa versin herkezinkinede

Amin canim Allah im senin kizinida korusun amliyatini kolaylasdirsin inslah benim oglum kasik fitigindan ameliyat oldu

Amin cnm Sagol, gecmis olsun.
Benim oglumda kasık ameliyati olmustu 7 aylikken

Allah şafi ismiyle şifa versin seni çok çok iyi anlıyorum aynı şey benim başıma da geldi doğumda sağ kolu zedelendi kızımın felç oldu ilk zamanlar kolunu kaldıramıyordu bile çok üzülüyordum ama çok düzenli fizik tedavi hareketleri yaptım evde çok şükür düzeliyor ameliyat gerekmiyor ama o günler kolunu gördükçe ağlıyordum benim yüzümden oldu sezeryan olsaydım olmazdı diyordum en önemlisi bol bol dua ettim şifa ayetleri okudum her gun sende oyle yap sabir gerekli benim kızımın kolu iyi olmaya başlıyor bu sefer de kalça cikikligindan şüpheleniyoruz allah bizim evlatlarimizin hastalıklarına safi ismiyle şifa versin herkezinkinede

Amin canim, cok gecmis olsun. Rabbim sizin yavrunuzada sifa versin. Cok zor istiyorumki hemmen duzelsin ama zamanla inshaAllah. Bende her bez degismesinde hareketlerini yapiyorum, oyuncaklariyla oynatiyorum, sag kolunu elini tutuyorum opuyorum elimden geldigince. Fiyziyoterapist (yanlis yazmista olabilirim turkce) kontrolde ediyor kolundaki kaslar sertlesmemeside lazim tabi.
Bebegin kac aylik? Burdaki doktorlar genelde geciyor dediler 3 ay icinde ama kizimda uzun suruyor

Amin canim, cok gecmis olsun. Rabbim sizin yavrunuzada sifa versin. Cok zor istiyorumki hemmen duzelsin ama zamanla inshaAllah. Bende her bez degismesinde hareketlerini yapiyorum, oyuncaklariyla oynatiyorum, sag kolunu elini tutuyorum opuyorum elimden geldigince. Fiyziyoterapist (yanlis yazmista olabilirim turkce) kontrolde ediyor kolundaki kaslar sertlesmemeside lazim tabi.
Bebegin kac aylik? Burdaki doktorlar genelde geciyor dediler 3 ay icinde ama kizimda uzun suruyor
Benim kızım iki ayı doldurdu 3 'ün içind e evet çok şükür ki düzelme var ama işte dediğim gibi 6 haftalıkken doktora gittim kalça cikikligi çıktı birde onunla uğraşıyoruz çift bez bağlıyoruz filan . Buradaki doktorlar da kolu icin bana bir yılı gözden çıkar dedi bir yıla kadar anca iyi olup kendine gelir dedi

hiç üzülmeyin lütfen. hatta şükredin, şükredelim. ne güzel dermanı olan bir şey. ne güzel imkanlar var da operasyona girebiliyor. sadece bol bol dua edin, edelim. hayırlısıyla başarılı bir şekilde operasyonu atlatsın. çok geçmiş olsun

Back
X