- 24 Kasım 2010
- 324
- 403
- 303
- Konu Sahibi kebabsever
-
Yok erken değil, şimdi çocuklar hep 6. Sınıfta regl olmaya başlıyor ne yazık ki. Hormonlu gidalardan galibaKadin doguma gitmelisiniz cok erken olmus kuzum benim yaa
Erken ergenlikle ilgili nöroloji uzmanina yonlendiriyorlar. Dr 11 yasi erken kabul ettmedikleri soyledi.Neden nöroloji doktoruna götürdünüz ki kadın doğuma gitmelisiniz. Erken ergenlik ile ilgili sıkıntılar olabilir ihmal etmeyin derim
Evet pkoda ondan oluyormus.ben 15 yada 16 yasimda olmustum ilk reglimi.gec diye dusunuyodum.gecen druma sordum cok iyi o yaslarda olman demistiYok erken değil, şimdi çocuklar hep 6. Sınıfta regl olmaya başlıyor ne yazık ki. Hormonlu gidalardan galiba
Kadin doguma once gitmeliydnz noroloji ile ne alakasi varki?Merhabalar. Kızim 11 yaşinda 3 ay once ilk adetini oldu. 3 aydir 15 günde bir adeti geliyor. Yani 6 kere adet oldu. ilkinde dr a goturdum normal dedi . Ama kizim bu durumdan cok rahatsiz ders bile calışamiyor. Ve kanamasi cok fazla geliyor. Çok uzuluyor.İlk goturdugum dr noroloji uzmaniydi . Kadin doguma mi gotursem . Bu durumu yasayanlar var mi aranizda. Ne yapabilirm
Benim kafa gitti. Nöroloji yanlis olmuş .Cocuk endokronojiye goturduk. Erken ergenlige endokronoji bakiyormus.Kadin doguma once gitmeliydnz noroloji ile ne alakasi varki?
yanlış bilgilendirme olmasın.erken ergenlik kızlarda 8 erkeklerde 9 yaşından önce ergenliğe girmek demek.o durumlarda müdahale edilir.olay yumurta harcaması değil büyüme, erkeklik ve kadınlık hormonlarının yaratacağı sorunların önüne geçilmesidir.Erken ergenlik ve kadın dogum doktorları durduruyorlar.
Aman erkenden evladınız regl olup yumurtalarini harcamasın.
Kadın doğum doktoruna götürün.
Regl olan bir kız cocugu regl olduğu ay itibariyle yumurta kayıplarına başlar.yanlış bilgilendirme olmasın.erken ergenlik kızlarda 8 erkeklerde 9 yaşından önce ergenliğe girmek demek.o durumlarda müdahale edilir.olay yumurta harcaması değil büyüme, erkeklik ve kadınlık hormonlarının yaratacağı sorunların önüne geçilmesidir.
Cevabiniz ic in tesekkurler . Şimdi randevu aldim kadin dogumdan . Peki adetten sonra boy uzamaniz devam etti miben de 6. sınıfın yaz tatilinde olmuştum ilk başlarda yoğun ve uzun kanamalarım olurdu 13-15 gün regl olurdum 21 günde bir olurdum.hormonlarıma falan baktırmıştık normaldi.bana da erken değil artık böyle zamanla daha da erkene çekilecek demişti doktorlar.daha çok yeni regl oluyor ayda 2-3 defa olması ve düzensiz olması normal.siz bir kadın doğum doktoruna gidin, gerekli tahlillere o yönlendirecek zaten.
Bunun icin endokronolojiye goturduk . Bize soylenen 10 yasindan sonra olan ergenlige mudahale etmedikleri oldu. Bakalim kadin dogumdan randevu aldikErken ergenlik ve kadın dogum doktorları durduruyorlar.
Aman erkenden evladınız regl olup yumurtalarini harcamasın.
Kadın doğum doktoruna götürün.
Neden nöroloji doktoruna götürdünüz ki kadın doğuma gitmelisiniz. Erken ergenlik ile ilgili sıkıntılar olabilir ihmal etmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?