- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi Qumru_hanne
Merhaba arkadaşlar bu konuyu acmak benim icin baya bi zor olsa da sizin fikirlerinizi merak ediyorum kizim iki yaşında ben çalışmıyorum genelde hep ben yaninda olurum babasi aksamlari gelir oda genelde tv izler hep gozetimim altinda beni rahatsiz eden birsey var ki kizim babasi geldigi zaman babasina sarılır öper kizim genelde mesela esim koltuk da olursa kizim gelip esimin iki bacak arasina sarilir esim sürekli ceker kizim sonucta ne oldugunu bilmiyor ama yinede huzursuz oluyorum konuyu lutfen babaya da guvenmiyorsun yada ne anlatmaya calisiyorsun diye sormayin yani demek istediğim kizima nasil anlatirim bunu yapmayacagini sizce normal mi kizimin yaptigi davranış bide acaba Allah korusun biryerden ogrenmis olabilir mi ama daha cok küçük oyle birsey olmasi mumkun degil de yinede evham yapiyorum lutfen kirici olmadan sizinde evlatlrinizi varsayarak yorum yaparsiniz sevinirim
Boyuna gore davraniyordur korkma bu kadar.
Yalniz kalmadiysa, her durumdan eminsen ogret ona.
Sen esinin boynuna saril, bak gel boyle de. Ya da yanaktan optur boyle diye ogreterek.
Kizmadan, sakin sakin.
Hatta baba yokken oyun haline getir. Boynuna sarilarak, yanaktan operek sevgi gosterme oyunu yapin.
Suphelerin varsa minik minik sorular sor. Resimler çizdir. Yavas yavas özel bolgeleri, yasaklari ogret. Yabancilara karsi ne olmali ne olmamali. Zaman kotu.