Teşekkürler :) organizasyon firmasıyla çalışmadık, çok yüksek rakamlar istiyorlar çünküçok güzeller organizasyon şirketlerinemi yaptırdınız
malesef pahalılar.bende temayı ne yapsam bilemedim
Merhaba, bizim de ikinci yas günümüz yaklasiyor. Burada ulasabilecegim organizasyon firmasi yok bildigim kadariyla, olsa da pahaliya gelir galiba. Tükiyede kaca geliyor merak ediyorum. Ben internetten aliyorum süsleri, simdilik arka fon balon masa örtüsü falan aldim toplamda 40 euroya geldi, tabi isin icinde pasta yapimi en az 80 e falan gelir disaridan.
Idare edecek kadar oluyor. Birbirine uygun iki renk seciyorum kalanini ona göre düzenliyorum. Ilk yas gününüde cok özenliydim, firma kadar halletmistim yani. Simdi malesef o kadar ugrasmak istemiyorum
fikriniz için teşekkürler.Ayşe inekleri çok seviyor :)))))) o yüzden bu sene anladığı birşey olsun istedim ben. bence siz de öyle çok sevdiği birşeye yönelebilirsiniz. bir de ben bir türlü vakit ayıramadım ama vaktiniz varsa siz panoyu vs de internetten yaptırabilirsiniz. öyle daha ekonomik oluyor.
30 nisanda d.günümüz evimin önünde küçük bir çardak var. hava güzel olursa orda yapmayı düşünüyorum.rica ederim. eğer paylaşırsanız merakla bekliyoruz yeni yaşgünü fotolarını :) çok seviyorum ben böyle günleri :)
30 nisanda d.günümüz evimin önünde küçük bir çardak var. hava güzel olursa orda yapmayı düşünüyorum.
peki siz kızınıza nasıl bir elbise giydirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?