kızıma 2 yaş doğum günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi fcm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fcm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
143
18
18
38
kızlar kızıma 2 yaş doğum günü yapmayı düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba bende oğluma iki yaş doğum günü yapacağım ilk doğum gününde sadece benim ve eşimin ailesi vardı ha şunu biliyorum çoçuk ağırlıklı çağıracağım ki artık cocukları daha çok seviyor daha çok eğlenir diye ben öyle düşünüyorum pastasını da arabalı yaptırmayı düşünüyorum bu tarz birşey bakalım birde rengarenk balonlar bilmem benim yapacaklarım sana yardımcı olmuşmudur biraz şimdidden doğumgünü kutlu olsun allah onu size bağışlasın

Eklentiler

• 6565714349_bcce91fb88.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 2.517
sizinde doğum gününüz kutlu olsun. allah razı olsun. bende yeni bir yere taşındım evimin önünce küçük bir çardak var orda mı kutlasam diye düşünüyorum

çok iyi fikir bende çok seviyorum ama benim oğlum bu ayın sonunda doğumgünü malum kış ve hava soğuk ama yaz olacaksa doğum günü çokkk güzel olur

30 nisanda kızımın doğum günü. kıyafet nasıl birşey alsam bilemedim.

merhaba, bunlar bizim ikinci yaş günümüzden :)

Eklentiler

• DSC_0020.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 412
  • DSC_0038.webp
    18 KB · Görüntüleme: 341
  • DSC_0042.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 352
bu da 1. yaş günü :)

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 847
  • image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 347
çok güzeller organizasyon şirketlerinemi yaptırdınız

çok güzeller organizasyon şirketlerinemi yaptırdınız
Teşekkürler :) organizasyon firmasıyla çalışmadık, çok yüksek rakamlar istiyorlar çünkü Temayı ben seçtim şeker büfesini de Hansel ve Gratel (pastane) yaptı. Brunch şeklinde toplandık. Mekan da Big Chefs. Çok sevindim beğenmenize, sevgiler :)

malesef pahalılar.bende temayı ne yapsam bilemedim

Bizim ilk doğumgünümüzdü bu sene ve konseptiimiz tabii ki pepeee :)
Kızlar bence organizasyonu kendiniz de çok güzel yapabilirsiniz. Ben herşeyi kendim yaptım ve dışarıdan yaptıracağımın dörtte bir fiyatına düştü maliyetler.
cupcake ve süsleri kendim hazırladım. İstoç ta can süs diye bir mağaza var. Aradığınız her şey uygun fiyatlarla orada var oradan alabilirsiniz, süsler, hediyelikler hepsi var, eminönüde de var ama orada dağınık o yüzden bence gidebilecek olanlar oradan alabilir.
Pastayı internetten model araştırdım ve instagram dan bir arkadaşa yaptırdım. şekli çok güzeldi ama lezzetini pek beğenmedim.
Pasta dışında herşeyi rahatça yapabilirsiniz. Önce konsepti belirleyin gerisi kolay.

bende kızıma işk d.gününü kendim hazır ladım. micky li yaptım. pastamızı teyzemiz yaptı ve çok lezzetli oldu. butik pasta yapıyor kendisi. bende kızımın elbisesi, doğum günü süsleri, gelen misafirlere hediyelerim. toplamda 300 tl harcadım.

Merhaba, bizim de ikinci yas günümüz yaklasiyor. Burada ulasabilecegim organizasyon firmasi yok bildigim kadariyla, olsa da pahaliya gelir galiba. Tükiyede kaca geliyor merak ediyorum. Ben internetten aliyorum süsleri, simdilik arka fon balon masa örtüsü falan aldim toplamda 40 euroya geldi, tabi isin icinde pasta yapimi en az 80 e falan gelir disaridan.
Idare edecek kadar oluyor. Birbirine uygun iki renk seciyorum kalanini ona göre düzenliyorum. Ilk yas gününüde cok özenliydim, firma kadar halletmistim yani. Simdi malesef o kadar ugrasmak istemiyorum

malesef pahalılar.bende temayı ne yapsam bilemedim

Ayşe inekleri çok seviyor :)))))) o yüzden bu sene anladığı birşey olsun istedim ben. bence siz de öyle çok sevdiği birşeye yönelebilirsiniz. bir de ben bir türlü vakit ayıramadım ama vaktiniz varsa siz panoyu vs de internetten yaptırabilirsiniz. öyle daha ekonomik oluyor.

Merhaba; biz pasta, ikramlıklar, pano, sunum vs hepsine 1900 TL verdik. 25 kişilik hazırlanmıştı ama herkes hepsinden yemediği için artıyor tabi.

fikriniz için teşekkürler.

rica ederim. eğer paylaşırsanız merakla bekliyoruz yeni yaşgünü fotolarını :) çok seviyorum ben böyle günleri :)

rica ederim. eğer paylaşırsanız merakla bekliyoruz yeni yaşgünü fotolarını :) çok seviyorum ben böyle günleri :)
30 nisanda d.günümüz evimin önünde küçük bir çardak var. hava güzel olursa orda yapmayı düşünüyorum.
peki siz kızınıza nasıl bir elbise giydirdiniz

30 nisanda d.günümüz evimin önünde küçük bir çardak var. hava güzel olursa orda yapmayı düşünüyorum.
peki siz kızınıza nasıl bir elbise giydirdiniz

bu sene bunu giydi :) BG Store diye bir mağazadan almış annem.

Eklentiler

• IMG_5930.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…