Doğuma Hazırlık kızıma aybige ismini koydum doğrumu yaptım acaba

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sseycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
151
2
96
Eskişehir
kızlar kızıma 9 ay boyunca farklı isimler buldum ama en sonunda aybige ye karar verdim ve doğar doğmazda eşim kimliğini çıkartı yanlız sorun şu ki kimse doğru ismini söğlemiyor aybike,aybüke diyor herkes bense ısrarla herkezi tenkin eder gibi aybige diyorum o ne be hepsi aynı işde diyorlar kzızmda büyüyünce bu zorluğu yaşar diye üzülüyorum severek koydum bu ismi ama daha kimse doğru telafuz edemedi.

Bence Aybige güzel bir isim, ilk basta belki telaffuzu zorluklar çikartabilir, fakat sonucta herkes alisacak :)

O kadar da anlaşılmayacak bir isim değil bence ya! Hatta çok güzel bile diyebilirim. Bence cevre yavaş yavaş alisir. Kafana takma bence, tadını çıkar bebeğinin.

Bir şekilde dogru telafuz ederler... Sen begendinmi senin için rahatsa isterlerse fatma desinler cok mu önemli çokda zor degil insanlar dogru dürüst dinlemedikleri için isimlere birşey yakıştırıyorlar ... Ben de kızıma Arya ismini koyucam halam dün telefonda arda mı yok arka mı diyordu :))) Hiç takılmıyorum hatta egleniyorum bile :))) Benim ismim şeyda... iş hayatında ismim sevda, seda, semra, şennur falan oluyor çünkü insanlar yarım yamalak dinliyorlar takılma bile...Bankadan arayan kız bile önündeki bilgisayar bakmaktan aciz şeyma hanım diyor düşün artık... Ben artık kendim bile düzeltmiyorum sonuçta bu benim değil onun ayıbı... Çok da güzel bir ismi var kızının anlamıda güzel ismi gibi güzel yaşasın...

Back
X