Doğuma Hazırlık Kızıma bi isim teyzeleriii :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

delimavi86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
364
16
118
Bolu
Kızlar 36 haftadayım!ve hala bı ısım belırledıgımız yokk!!benım aklıma inci gelmıstı ama emın de degılızzz!!!sızce baska ne ısımler olabılırr!! Fıkır verırısenız mutlu oluruz,,,,

tesekkkur ederım kızlar!asagı yukarı aynı ısımlerr!bıde yazdıgınız ısımler ıcınde arkadaslarımın cocuklarının ısımlerıde varr!onların yuuzunden koyamıyorum!!farklı,anlamı guzel ısımler beklıyorum sızdennn:))

Kızlar 36 haftadayım!ve hala bı ısım belırledıgımız yokk!!benım aklıma inci gelmıstı ama emın de degılızzz!!!sızce baska ne ısımler olabılırr!! Fıkır verırısenız mutlu oluruz,,,,

Canım bende inci ismini çok severdim... bebegimiz erkek olursa ege kız olursa inci koyucaz derdik hep eşimle.. ben erkek bebek bekliyorum ege düşünüyoruz ama bakalım.. kız ismine gelince.. inci ismini düşünürdüm taaa ki ablamin isim araştırması sonucu elis ismini bulana kadar..:) çok duyardımeliz ismini ama elisi iilk defa duydum.. anlamini vuruldum diyebilirim.. arapca kokenli bi isim..Cennet kokusu, secilmis kişi demek. Bi de çiçek adı... cennet kokusundan etkilenmiştim. Allah kismet ederse ileride kiizm olursa elis koycam ismini :)

Teşekkürler kızlaar! İsimler çok güzel.. Eşimle birlikte karar vericez, aklınıza gelirse cevap yazarsanız seviniriim..

İnci gayet hoş ve kibar bir isim:emir_bebek:

Öneri kısmına gelince;
Bensu (Su gibi duru benlik )
Nas (Yardımcı, yardım eden (Allah’ın kulu))
Mina (Gökyüzü.Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu dağ)
Aysima (Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.)

Zeynep duru asel beren eslem hoşuma gidiyor. bence inci güzel değil itici geliyor bana ama tabi senin tercihin. Rabbim hayırlı evlat eylesin canımm

Zümra

Elisa

Mira

Leyya

Mina

Sude

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X