Doğuma Hazırlık KIZIMA BU İSİMLERDEN HANGİSİ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SBNM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
156
7
118
Evet kızım olucak ama isim seçmek ne kadar zormuş...
DEFNE
VERDA (Anlamı: Gül)
FEZA
BADE
KUMSAL
CEREN
TOPRAK
LEYLA
LİVA
BERİL
Bu isimler elediğim isimler sizinde fikirlerinizi bekliyorrum... Sizce hangisi yada hangileri kulağa hoş geliyor?

kumsalın hem anlamını beğeniyorum hemde pek duymamama rağmen özenti, zorlama gelmiyor. negatifliği ise fonetiği zor gibi geliyor yani söylerden kumsal gel kızım buraya ne biliyim garip geliyor biraz

garip ama duygasallığı aşkı çağrıştırıyor iki birbirini seven evli çiftin evladına koyacak isim güzel bence..

aşk kokuyor.. kumsal

Defne hem mitolojik, hem de bir bitki olduğu için beğeniyorum. Ama son zamanlarda fazlamı yaygınlaştı acaba?
Aksine benim sık karşılaşmadığım güzel isimlerden bilmiyorum kulağa çok hoş geliyor

Verda, Bade ve Liva dışında hepsi güzel. Verda verandayı çağrıştırıyor. Bade bence bir kıza vermek için güzel bir isim değil. Anlamı şarap bildiğim kadarıyla. Liva da pastane ismi:) Ama özellikle Kumsal'ı ve Defne'yi çok beğendim. Toprak genelde erkek çocuklara konuluyor ama o da güzel bir isim.

Yigenimin adi kumsal söylenirken herhangi bir zorlanma negatif. etki olmuyor bide sarisin yumurcak çokyakisiyor.ancak ben defne derim ggüzel. geliyor kkulağa.ayrıca ece yide severim

Yigenimin adi kumsal söylenirken herhangi bir zorlanma negatif. etki olmuyor bide sarisin yumurcak çokyakisiyor.ancak ben defne derim ggüzel. geliyor kkulağa.ayrıca ece yide severim
Bende Eceyi beğeniyorum eklemeyi unutmuşum listeye belkide ECE KUMSAL olmalı. Çünkü eşim iki isim istiyor

defne ve zeynep bu sene çok yaygın. defne güzel isim ama beril de güzel :).

gülru çok da haş gelmedi bana,söylemesi de zor.Defne de çok yaygın.Beril ya da toprak olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…