Doğuma Hazırlık KIZIMA BU İSİMLERDEN HANGİSİ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar sanıyorumki Defne birçok kişinin ortak beğenisini kazandı

Bu arada bebek olayına okadar düştümki sürekli birçok konuda araştırmadayım; kilodan çatlalara, doğumdan bebek nevresimlerine takip etmek isteyenler için naçizane blog açtım. Baktım masaüstünde klasörde toplucağıma internette paylaşıyım istedim. Buyrun adresim http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

ilkdefa duydum Gülru ismini anlamı nedir?
Azimli, inatçı ve aldığı her görevi veya işi sonuna kadar götürür.Bolluk ve berekette biraz ağır kalır. Ama zaman içinde dileklerine çok iyi kavuşabilir. Arada şansı ile mücadele eder. Sağduyuludur. Üzüntüyü çok dolu yaşar. Geçmişteki sıkıntı ve üzüntülerini asla unutmaz. bu şeklde yazıyor nette bende yeni öğrenmiş oldum ama kulağa çok hş geliyor ya birde kuranda geçmiyor haliyle :s

Anlammı güzelmiş fakat söylemesi zor geldi.

Kızlar hâlâ isim arıyoruz. Bu sabah nevşin asu olmasına karar verdik gibi... Sizcennasıl?

Bence güzel! En önemlisi sizin sevmeniz.
Ahu ismini de düşünebilirsiniz.

Defne ya da Beril

Bunlar arasında kumsal hoş bi isim ama karışmak gibi olmasında masal yudum bu isimleri de düşünebilirsin

Bunlar arasında kumsal hoş bi isim ama karışmak gibi olmasında masal yudum bu isimleri de düşünebilirsin
Ne karışması aksine mutlu olurum çünkü bu konuyu fikir alışverişinde bulunmak için açtım. teşekkür ederim.
Yeni bulduğum isimler ama anlamları hakkında araştırmya devam ediyorum: Çünkü internete güven olmaz...
Aden: Cennet Bahçesi
Adel: Asil, soylu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…