Doğuma Hazırlık Kızıma bulduğum isimden vazgeçemiyorum. Sizce nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben 2 isme kesinlikle karşıyım çünkü hep 1 tanesi kullanılıyor boşuna ismi uzatmaya gerek yok tabi bu benim fikrim :))
ayriz benim de azıcık kulağımı tırmaladı gibi sanki, hani söylemesi de zor gibi....Ama "alya" fikrine bayıldımmmm canım:34:

Mrb. Nisan ayında evlendim evlendiğim gibi de çok şükür hamile kaldım (: 2013 Ocak annesi olacağım inşallah. Cinsiyete 12. Haftamızda da 16. Haftamızda da kız dedi doktorumuz.
İsim telaşına kapılmadım çünkü baştan beri isme karar vermiştim. "İNCİ AYRİZ" olacak inşallah. Sadece yoruma ihtiyaç duydum.
Ayriz "ay ışığı saçan" demek. Ay'lı isimleri hep beğenirdim ama bu ismi daha çok beğendim.
İnci ismi ise çok hoşuma giden bir isim olduğu için vazgeçemedim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

herkes kesinlikle ikince kez soracak
hııı? falan dicekler
kızında mahvolacak
bence inciyi çok seviyorsan sadece inci koy yazık olmasın kız ceğize....

çünkü çocuklar hayatları boyunca sürekli sınavlara giriyorlar
o isimleri kodlamak insanı gebertiyor
en güzeli tek isim sen bilirsin tabiiki canım

bence çok istiyorsa,içinde kalıp üzüleceğine istediğin isimleri koy.benim kızımın iki ismi var evet sadece ilk ismi söyleniyor genellikle ama ben kızım olursa kendi adımı ya da eşanlamlısını koymayı çok istiyordum söylenmese de nüfus cüzdanında yazması bile yeterdi benim için ve koydum:) oğlum olursa da eşimin adının eşanlamlısı olacak

tek isimde karar kıldım. çift isim biraz çok moda oldu kime rastlasam çift isimli aslında çocuğun ilerde seçim yapması açısından güzel ama nedense hoşlanmamaya başladım kısa ve öz "inci" olacak inşallah miniğimin adı.
Herkese yorumları için teşekkür ederim.

cnm ona Ayriz diye mi seslenirsin inci diyemi onu düşünüp birini ele derim. Ayriz bencede kulağa hoş gelmiyor :( bende tek isimciyim ki onu bile tam bulamadım:)

ben o ismi ayris diye biliyorum sonu s ile bitince kulağa daha hoş geliyor, daha yumuşak oluyor söylemesi. inci ismi zaten çok güzell

Back
X