Kizima cok uzuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızınızın kendinden büyük biriyle böyle inatlaşıp saygısızca konuşmasını doğru mu buluyorsunuz? Dünya kızınızın etrafında dönmüyor arkadaşınız sayesinde bunu öğrenmiş olacak.

Arkadaşınız, kızınız inatlaşınca ki bir çocuğun arkasının annesiul bir inatlaşması, yapamazsın edemezsin demesi de ayrı bir sorun, sırf bu sebeple kendi kızının okulunu değiştirdi diyordunuz yani.
Bu nasıl bir kendini önemsemedir?
Kadın birçok şeyi düşünürek ve en çok kızını düşünürek almıştır bu kararı. Arkadaşının gölgesinde olmasındansa kendi başının çaresine bakmasını, ifade edebilmesini istemiştir.

Kızınız da alışır zamanla, ucunda ölüm yok.
Sırf okul değişikliği oldu diye iletişimi tamamen kesmeyi düşünmek ise çok çocukça. Kızınız arkadaşı için üzülüyor da çocuk neticede size ne oluyor?

Oncelikle genel aciklik getirim kizim aldiramazssin derken baska anlamda demedi arkadasim sabah cok erken is aldigi icin onve kizi okuloncesi kreje birakiyor krej 8.30 okula goturuyor burda birtane krej bar cok erken aciliyor diger krejlerin hepsi gec acildigi icin bu kreje veriyor kiziminda demek istedigi veremezssin cunku krej bulamassinki baska sekilde demedi yani

böyle şeylere şimdiden alışması çok iyi... çocuklar çabuk unutuyor ama yetişkin ya da ergen olunca bi arkadaşınızın sizle yollarını ayırması ya da uzağa taşınması falan bambaşka üzüyor insanı. kıyamam inşallah çabucak yeni arkadaşlarıyla kaynaşır çok daha mutlu olur kızınız...
Cok tskr ederim ben asiri duygusalim galiba insan cocuklarin hic uzulmesin istiyosun ama olmuyor hayat bu engel olamiyosun tabi duse kalka ogrenecekler

Alt tarafı okuldaki iyi bir arkadaşı başka okula gidecek. Çocuk bu üzüntüsünü abartıyordur. Gele en ay başka en iyi arkadaşı olur. Sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisinde bu kadar üzülmek normal degil , bu ancak bağımlı bir ilişki de olur.
Evet cok baglanmis bu daha cok uzuyor insallah cabuk alisir

Arkadaşınız, kızınız inatlaşınca ki bir çocuğun arkasının annesiul bir inatlaşması, yapamazsın edemezsin demesi de ayrı bir sorun, sırf bu sebeple kendi kızının okulunu değiştirdi diyordunuz yani.
Bu nasıl bir kendini önemsemedir?
Kadın birçok şeyi düşünürek ve en çok kızını düşünürek almıştır bu kararı. Arkadaşının gölgesinde olmasındansa kendi başının çaresine bakmasını, ifade edebilmesini istemiştir.

Kızınız da alışır zamanla, ucunda ölüm yok.
Sırf okul değişikliği oldu diye iletişimi tamamen kesmeyi düşünmek ise çok çocukça. Kızınız arkadaşı için üzülüyor da çocuk neticede size ne oluyor?
Bende kizim uzuluyor diye uzuluyorum olamazmi

Dünya sadece sizin ve kızınızın etrafında dönmüyor yalnız. Çocuğunu hangi okula gönderip göndermeyeceğini size soracak veya bunun için size izahat verecek hali yok kimsenin. Zaten anne de çocuk da sizi umursamadığını belli etmiş gayet. Bundan sonra görüşmeyecek olmanız da umurlarında değil.

Benim kızım da anaokulunda bir kızı çok sevdi. "İlk görüşte Aşk diyordum ben, okadar bağlıydı.
Annesi başka okula verdi kızını. Kızım üzüldü tabi.
Kızıma dediğim tek bir şey vardı " annesi karar verir onun hakkında, benim senin hakkında karar verebildigim gibi, bizim keyfimize göre hareket edemezler, ben de üzgünüm böyle olduğu için ama durum bu"
Kızım kabullenip yoluna devam etti.
Evet çocuklarımız bizim için çok kıymetli ama dünya onların etrafında dönmüyor. Bunu öğrenmeleri en iyisi.

Kızınız belli ki o arkadaşını olumsuz etkiliyormuş.
Diğer kızın açılması, başkalarıyla ilişki kurabilmesi için güvenli alandan çıkması en doğru karar olmuş, o anneyi yürekten tebrik ederim.

Sizin kızınız da hayatta her şeyin başlayıp biten bir şey olduğunu, tüm süreçlerin yönetilemeyeceğini, bazen mutsuzluk gibi görünenin başkaları adına iyi olabileceğini erken yaşta görecek.
Ayrıca arkadaşlıklarına hala devam edebilirler, bunu anlatın.

Merhaba kizlar moralim cok bozuk benim 9 yasinda kizim var ve okulda cok sevdigi samimi bir arkadasi var ben arkadasinin annesiylede cok samimiyim okul disindada hep gorusuruz pazartesi gunu bizdelerdi ve arkadasim kizini baska okula aldirdigini soyledi kizim yikildi resmen cok agladi arkadasi hic umursamadi kizimin o haline coj uzuldum arkadasimin bilerek yaptigini dusunuyorum benim kizim cok girisken konuskan bir kiz onun kizi cok sessiz icine kapanik onlara gore kizi hep benim kizimi dinliyor ondan baska kimseyle oynamiyor falan onceden ufak pürüzler olmustu ve hep okulda turkce konusuyorlamis hollandaca konusmalari gerekiyormus o yuzden aldirmis baska okula ama ne olduysa gecen hafta pazar gunu oldu arkadasim kizlara dediki bak canimi sıkmayın kizi baska okula aldirim dedi benim kizda cok zor aldiraman dedi buda is inata bindimi oyle aldirim ki falan dedi hemen ertesi gunude yeni okula randevu yapmis ama inanin onun ne yaptigi umrumda degil benim icin onemli olan kizim onu nasil teselli edecegimi bilmiyorum cok uzuluyorum arkadasi olmadan nasil yapar hemen alisirmi baska arkadaslari var ama digeri cok farkliydi kizim icin arkadasin kizi gidince arkadasla butun ilişiğimi kesecegim bir gittigi iyi oldugunu dusunuyorum cok bagliydi tek onla oynamak istiyordu ama iste kizimin uzulmesine uzuluyorum neden buraya yazdim bilmiyorum ama konusacagim kimse yok icim yaniyor yavruma
Çocukların anlattığınız profillerine bakarak, kızınızın o arkadaşını idare edebildiği, kendisine hayır denmediği, istediklerini yaptırabildiği için çok sevdiğini düşünüyorum.
Sizin de sırf bir anne çocuğunun eğitimi için kaygılandığından dolayı okulunu değiştirmesini bu kadar kişiselleştirmenizi normal bulmuyorum. Kızınız sizin bu tavırlarından dolayı herkesin hayatına müdahele edebileceğini düşünüp, istediği olmadığı zaman kriz yaratmış.
Ne yapacaktı kadın, çocuğu için hoşuna gitmeyen bir şey olmasına rağmen sırf siz üzülmeyin diye izin mi alacaktı?
Bence de ilişiğinizi kesmelisiniz? Arkadaşınız ve kızı için daha iyi olacaktır.

Oncelikle genel aciklik getirim kizim aldiramazssin derken baska anlamda demedi arkadasim sabah cok erken is aldigi icin onve kizi okuloncesi kreje birakiyor krej 8.30 okula goturuyor burda birtane krej bar cok erken aciliyor diger krejlerin hepsi gec acildigi icin bu kreje veriyor kiziminda demek istedigi veremezssin cunku krej bulamassinki baska sekilde demedi yani
Kreş*

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X