- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu konuda cok iyi olacakBence daha iyi olmuş. İkisi kendi aralarında türkçe konuşuyorsa hollandacayı nasıl öğrenecek kızınız? Kimle arkadaşlık edecek diye de düşünmeyin. Tek kalınca mecbur hollandalı çocuklarla kaynaşacak.
Cok tskr ederim ben asiri duygusalim galiba insan cocuklarin hic uzulmesin istiyosun ama olmuyor hayat bu engel olamiyosun tabi duse kalka ogreneceklerböyle şeylere şimdiden alışması çok iyi... çocuklar çabuk unutuyor ama yetişkin ya da ergen olunca bi arkadaşınızın sizle yollarını ayırması ya da uzağa taşınması falan bambaşka üzüyor insanı. kıyamam inşallah çabucak yeni arkadaşlarıyla kaynaşır çok daha mutlu olur kızınız...
Evet cok baglanmis bu daha cok uzuyor insallah cabuk alisirAlt tarafı okuldaki iyi bir arkadaşı başka okula gidecek. Çocuk bu üzüntüsünü abartıyordur. Gele en ay başka en iyi arkadaşı olur. Sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisinde bu kadar üzülmek normal degil , bu ancak bağımlı bir ilişki de olur.
Bende kizim uzuluyor diye uzuluyorum olamazmiArkadaşınız, kızınız inatlaşınca ki bir çocuğun arkasının annesiul bir inatlaşması, yapamazsın edemezsin demesi de ayrı bir sorun, sırf bu sebeple kendi kızının okulunu değiştirdi diyordunuz yani.
Bu nasıl bir kendini önemsemedir?
Kadın birçok şeyi düşünürek ve en çok kızını düşünürek almıştır bu kararı. Arkadaşının gölgesinde olmasındansa kendi başının çaresine bakmasını, ifade edebilmesini istemiştir.
Kızınız da alışır zamanla, ucunda ölüm yok.
Sırf okul değişikliği oldu diye iletişimi tamamen kesmeyi düşünmek ise çok çocukça. Kızınız arkadaşı için üzülüyor da çocuk neticede size ne oluyor?
Size bombos gelebilir ama bana gore degilAy abartmayın Allah aşkınaBen de kızı kötü hastalığa falan yakalandı herhalde diye açtım konuyu, bomboş bir şey çıktı. Saksıda çocuk yetiştirmeyin hanımefendi
Hollanda'da mısınız ?Size bombos gelebilir ama bana gore degil
Kızınıza üzülüyorsunuz ama karşı taraf güya arkadaşınız onların açısından zerre bakmadan, bundan sonra görüşmem triplerine giriyorsunuz. Çok samimiymişsiniz birde, bu nasıl samimiyetse artık.Bende kizim uzuluyor diye uzuluyorum olamazmi
EvetHollanda'da mısınız ?
O zaman spoiler vereyim hayat sizin etrafınızda dönmüyor, kızınızın etrafında da dönmüyor. Dönmeyecek de. Bu olayda da dram yaratacak en ufak bir şey yok. Ayrıca kızınız çok saygısızSize bombos gelebilir ama bana gore degil
Çocukların anlattığınız profillerine bakarak, kızınızın o arkadaşını idare edebildiği, kendisine hayır denmediği, istediklerini yaptırabildiği için çok sevdiğini düşünüyorum.Merhaba kizlar moralim cok bozuk benim 9 yasinda kizim var ve okulda cok sevdigi samimi bir arkadasi var ben arkadasinin annesiylede cok samimiyim okul disindada hep gorusuruz pazartesi gunu bizdelerdi ve arkadasim kizini baska okula aldirdigini soyledi kizim yikildi resmen cok agladi arkadasi hic umursamadi kizimin o haline coj uzuldum arkadasimin bilerek yaptigini dusunuyorum benim kizim cok girisken konuskan bir kiz onun kizi cok sessiz icine kapanik onlara gore kizi hep benim kizimi dinliyor ondan baska kimseyle oynamiyor falan onceden ufak pürüzler olmustu ve hep okulda turkce konusuyorlamis hollandaca konusmalari gerekiyormus o yuzden aldirmis baska okula ama ne olduysa gecen hafta pazar gunu oldu arkadasim kizlara dediki bak canimi sıkmayın kizi baska okula aldirim dedi benim kizda cok zor aldiraman dedi buda is inata bindimi oyle aldirim ki falan dedi hemen ertesi gunude yeni okula randevu yapmis ama inanin onun ne yaptigi umrumda degil benim icin onemli olan kizim onu nasil teselli edecegimi bilmiyorum cok uzuluyorum arkadasi olmadan nasil yapar hemen alisirmi baska arkadaslari var ama digeri cok farkliydi kizim icin arkadasin kizi gidince arkadasla butun ilişiğimi kesecegim bir gittigi iyi oldugunu dusunuyorum cok bagliydi tek onla oynamak istiyordu ama iste kizimin uzulmesine uzuluyorum neden buraya yazdim bilmiyorum ama konusacagim kimse yok icim yaniyor yavruma
Kreş*Oncelikle genel aciklik getirim kizim aldiramazssin derken baska anlamda demedi arkadasim sabah cok erken is aldigi icin onve kizi okuloncesi kreje birakiyor krej 8.30 okula goturuyor burda birtane krej bar cok erken aciliyor diger krejlerin hepsi gec acildigi icin bu kreje veriyor kiziminda demek istedigi veremezssin cunku krej bulamassinki baska sekilde demedi yani