Biberon emzigi mi bilmiyorum da, biberon sanırım kullanmadım=) genelde emzik için derler ya yani hep öyle duydum.Normal emzik dişleri yamultmaz
Biberonun emziği dişleri eğiyor ama :)
Ben emziğin ucunu biraz keserek bıraktırmıltım benim ki de çok bağımlıydı ve ben çok zorlandım.. Oğlum hastslandı bile.. Zor süreç bi 10 gün sürdü..merhaba hayırlı geceler. kızım 2 yaşında ve emzik emiyor aşırı bağlı. vermeyince çok asabi ve sinirli oluyor. ama emzik alınca öyle sakın sessiz mülayim oluyor ki görseniz ciğerinize sıkarsınız o kadar tatlı oluyor yani :) nasıl bıraktırırım lütfen fikir verin acıya falan öyle şeyler asla yapmak istemiyorum yazık evladıma kıyamam:) birde güveni sarsılır bana karşı neler önerirsiniz bana. nasıl sakince biraktiririm. cok da yemek yiyiyor masallah ama çok zayıf kilo almıyor cok hareketli. 1 dakka oturmaz yerinde :) kaynanam olacak kişi de onu laf yapar herkesin çocuğu nasıl kilolu bizimkine bak nasıl zayif diye söylenip durur . anne ne güzel sağlıklı diyorum masallah diyirum yine de bildigini söylüyor yorum yazarken kaynanama da ne demeliyim onu da yazarsanız çok mutlu edersiniz beni herkese hayırlı geceler rabbim daima yaninizda olsun insallah
Aynı fikirdeyim=)Bende çok severdim, bence emsin ya dokunmayın çocuğun emziğine
Hiç emzik vermeden olmuyor bebekler sürekli emmek isterler örnek parktakiniz avmdesiniz sürekli memeverecek pozisyonu yakalamak mümkün değildir meme versen musayit olamazsın emzik bence iyidir iyiBenim kizimda asiri bagimliydi emziğe, emziğin izi çıkıyordu agzinin kenarlarında 26aylikken biraktirdim emzige siyah oje sürdüm baska emzik yok bu var dedim agladi
Zamanla istedikce beraber oyun oynadik balkona ciktik emzik dedikce kafası dagilsin diye konuyu dagittim parka gittik keşke emzik hic vermeseymisim Zor oldu ama bıraktı
Benim kızımı anlatmışsın bende biraktiramiyorum bağimlisi yine ısırmış yenisini alicaz birakmiyomerhaba hayırlı geceler. kızım 2 yaşında ve emzik emiyor aşırı bağlı. vermeyince çok asabi ve sinirli oluyor. ama emzik alınca öyle sakın sessiz mülayim oluyor ki görseniz ciğerinize sıkarsınız o kadar tatlı oluyor yani :) nasıl bıraktırırım lütfen fikir verin acıya falan öyle şeyler asla yapmak istemiyorum yazık evladıma kıyamam:) birde güveni sarsılır bana karşı neler önerirsiniz bana. nasıl sakince biraktiririm. cok da yemek yiyiyor masallah ama çok zayıf kilo almıyor cok hareketli. 1 dakka oturmaz yerinde :) kaynanam olacak kişi de onu laf yapar herkesin çocuğu nasıl kilolu bizimkine bak nasıl zayif diye söylenip durur . anne ne güzel sağlıklı diyorum masallah diyirum yine de bildigini söylüyor yorum yazarken kaynanama da ne demeliyim onu da yazarsanız çok mutlu edersiniz beni herkese hayırlı geceler rabbim daima yaninizda olsun insallah
merhaba hayırlı geceler. kızım 2 yaşında ve emzik emiyor aşırı bağlı. vermeyince çok asabi ve sinirli oluyor. ama emzik alınca öyle sakın sessiz mülayim oluyor ki görseniz ciğerinize sıkarsınız o kadar tatlı oluyor yani :) nasıl bıraktırırım lütfen fikir verin acıya falan öyle şeyler asla yapmak istemiyorum yazık evladıma kıyamam:) birde güveni sarsılır bana karşı neler önerirsiniz bana. nasıl sakince biraktiririm. cok da yemek yiyiyor masallah ama çok zayıf kilo almıyor cok hareketli. 1 dakka oturmaz yerinde :) kaynanam olacak kişi de onu laf yapar herkesin çocuğu nasıl kilolu bizimkine bak nasıl zayif diye söylenip durur . anne ne güzel sağlıklı diyorum masallah diyirum yine de bildigini söylüyor yorum yazarken kaynanama da ne demeliyim onu da yazarsanız çok mutlu edersiniz beni herkese hayırlı geceler rabbim daima yaninizda olsun insallah
Emziğin ucunu kesin once küçük kesin sonra daha büyük kesin, zaten havasi gittigi icin ememeyecek. Yavas yavas ortadan Kaldırin
Birde 2.5 yaşını bekleyin ya da en son 3 , 3 yaşa kadar birakmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?