Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi birbirinden güzelBerra,Maral, Ferda,Elisa,Belinay,Nilda,Nilay,Rana,Buğlem, Kayra,Azra,Nisa,Zümra ,Almina,Zerda ya da daha güzel önerileriniz var mı?
Sizce hangisi?Hepsi birbirinden güzelsoyadinizla uyumlu olan bir tanesini kullanabilirsiniz.
Ben Deniz veya Didem Zara düşünüyorumBerra,Maral, Ferda,Elisa,Belinay,Nilda,Nilay,Rana,Buğlem, Kayra,Azra,Nisa,Zümra ,Almina,Zerda ya da daha güzel önerileriniz var mı?
Eşim de zerda ismini istiyor ama kimse begenmediBen Deniz veya Didem Zara düşünüyorum
Azra yada nildaBerra,Maral, Ferda,Elisa,Belinay,Nilda,Nilay,Rana,Buğlem, Kayra,Azra,Nisa,Zümra ,Almina,Zerda ya da daha güzel önerileriniz var mı?
Bence güzelmiş zerda daEşim de zerda ismini istiyor ama kimse begenmedi![]()
Öyle mi dersin aslinda ben begendim ama çevremdekiler begenmeyince kararsız kaldimBence güzelmiş zerda da
Güzel prensesimize güzel bir isim lazimSizce hangisi?
Ben herkeste olan isimleri sevmiyorum zerda biraz ağır gelebilir yanına bir isim yakıştırabilirsin bende Zara düşündüm ilk ama ağır gelir belki bebeğe zaram demek Didem ismini yakıştırdımÖyle mi dersin aslinda ben begendim ama çevremdekiler begenmeyince kararsız kaldim![]()
Didem'i cok karistiriyolar çiğdem ve gizemleBen Deniz veya Didem Zara düşünüyorum
bu isimlerden nilay nisa ve rana haric hepsi bana garip geliyor.alisamadim yeni nesil isimlere. elif ipek cansu ceyda cemre zeynep leyla necla bahar ayşe deniz ece fulya gamze sena şeyma gibi isimleri seviyorum :)Berra,Maral, Ferda,Elisa,Belinay,Nilda,Nilay,Rana,Buğlem, Kayra,Azra,Nisa,Zümra ,Almina,Zerda ya da daha güzel önerileriniz var mı?
Nisa ismi güzel hem kısa hemde Kur'an'ı Kerim de geçiyor benim yeğenimin adida Nisa ağıza çok güzel geliyor Kayra ismini bende düşündüm ama anlamı pek iyi değilmiş yinede siz bilirsiniz. Cnm .Berra,Maral, Ferda,Elisa,Belinay,Nilda,Nilay,Rana,Buğlem, Kayra,Azra,Nisa,Zümra ,Almina,Zerda ya da daha güzel önerileriniz var mı?
Zerda nın yanina ne olur kiBen herkeste olan isimleri sevmiyorum zerda biraz ağır gelebilir yanına bir isim yakıştırabilirsin bende Zara düşündüm ilk ama ağır gelir belki bebeğe zaram demek Didem ismini yakıştırdım