Kızıma hangi ismi koysam lütfen yardımm

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
89
98
26
Berra,Maral, Ferda,Elisa,Belinay,Nilda,Nilay,Rana,Buğlem, Kayra,Azra,Nisa,Zümra ,Almina,Zerda ya da daha güzel önerileriniz var mı?

Berra
Ferda
Rana
Bunları beğendim, ama kızım olursa Züleyha veya Reyyan istiyorum

Öyle mi dersin aslinda ben begendim ama çevremdekiler begenmeyince kararsız kaldim🙄
Ben herkeste olan isimleri sevmiyorum zerda biraz ağır gelebilir yanına bir isim yakıştırabilirsin bende Zara düşündüm ilk ama ağır gelir belki bebeğe zaram demek Didem ismini yakıştırdım

Berra,Maral, Ferda,Elisa,Belinay,Nilda,Nilay,Rana,Buğlem, Kayra,Azra,Nisa,Zümra ,Almina,Zerda ya da daha güzel önerileriniz var mı?
bu isimlerden nilay nisa ve rana haric hepsi bana garip geliyor.alisamadim yeni nesil isimlere. elif ipek cansu ceyda cemre zeynep leyla necla bahar ayşe deniz ece fulya gamze sena şeyma gibi isimleri seviyorum :)

Nisa ismi güzel hem kısa hemde Kur'an'ı Kerim de geçiyor benim yeğenimin adida Nisa ağıza çok güzel geliyor Kayra ismini bende düşündüm ama anlamı pek iyi değilmiş yinede siz bilirsiniz. Cnm .❤️

Lina, Asel ben bu ısimleri beğeniyorum. Ferda ismi bana kaba geliyor.
Zerda, Maral ismi de orjinal duruyor. Buğlem ismini önermem sanırım tam anlamı yokmuş konulması uygun değil diye duymuştum.

Back
X