Doğuma Hazırlık Kızıma hangi ismi vermeliyim sizce çokk kararsızımmm:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aycharming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
6
0
36
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar;
Allah nasip ederse bir kızımız olcak ama bir türlü isim beğenemiyorum kızıma, dedemiz ilk isim olarak ece ismini verdi ancak yanına hangi isim yakışıyor bu konuda çok kararsız kaldık yorumlarınızı bekliyorum teyzeleri lütfen karar vermemde yardımcı olun bana:S
ece melis
ece ezgi
ece nisa
ece beliz
ece deren
ece demre
ece derin
ece beren
ece belin
ece elvin
ece nevra
ece nida
ece beril sizce hangisi olmalı..(buarada varsa önerceğiniz değişik isimler çok sevinirimm.

allah hayırlı evlat etsın kızımın ısmı elif..bence elıf en guzel ısım ve elıf ece yada ece elıf koyabılırsınız

isim uyumu açısından hiç birini beğenmedim. yani ikili olarak okuyunca kulağıma hoş gelmedi...ama tek tek güzel isimler.ben nisa,nida,beril bu isimleri beğendim

Cennet , Masal , Mercan , Türkü.. Bilemedim bunlar geldi aklıma

aslında iki ismi kullanmıcaz ece kimlikte olcak sadece ve dedemizin yanındayken. babamız ezgi yada nisa da ısrarcı, bende melis ve deren ismine sıcak bakıyorum.. offf ne zor işmiş isim vermek bebek yokken kolay oluyor söylemesi şunu koyarım bunu koyarım diye:)) ama iş ciddiye binince hiç bir ismi beğenemiyorsun

hayırlı olsun canım.. benim eğer kızım olursa nisa istiyorum .Kulağa hoş gelmesi ve kuranda geçmesi benim için önemli.Tabi seçim senin :)

hayırlı olsun güzel annecik :) ben olsam kesinlikle melis koyardım benim ismim melis ismime bayılıyorummm ama ismim melis olmasaydı kızımın ismini kesin melis koyardım

ECE NAZ çok hoş bi isim..bu isimde bi tanıdığım var o kadar güsel bi kıs ki tü ecenazlar öleyse sizin kızınızda ece naz olmalı

melis ece kur canım çok güzel olur bence bende ece kurcam inşş bi gün hamiş olmayı düşünürsem şimdi bi oglusum var 6 aylık

yeğenim var adı: ipek feyza...benim kızım olmadı.ama bi kızım olsaydı adı ipek feyza olurdu..

Zeynep ismini çok seviyorum,kızımın da adı Zeynep Ezgi.

Sude
Derin
Naz
Nazlı
Beren

bence çok güzel isimler

Sare,ilayda,dilruba,sevilay çok sevdiğim isimlerdendir.sende bi gözden geçir bakalım beğenicekmisin...

ece melis güzel bence.çok uyumlu olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…