- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 59
- Konu Sahibi melankoli59
Evet canım erkeklere göre her şey kolay sonra geçinemeyip ayrılık olunca ya çoçukla hiç ilgilenmezler,tamamen anneye bırakırlar. yada hep çoçuğu anneden almak isterler.bir sürü şeyler yaşanır olan yine çocuklara olur. düşünün büyüyünce nasıl sağlıklı bir birey olur bu çocuklar..Allah korusun benim kızımın sonu öyle olmasın bebişini babayla hep beraber büyütsünler inşalah dualarım hep öyle..eğer öyle bir şey olursa bizde torunumu en iyi şekilde bakarız yetiştiririz ama bir çoçuk anne babayla büyümesi onun için en sağlıklısı.anneanneyle, babaanneyle değil:ecrin_bebek: Ben kızım bebeğini doğurduktan sonrasını merak ediyorum eşi yinemi izin vermeyecek hap kullanmasına hep çoçukmu doğuracak benim kızım,inşallah doktoruna söyler artık o kadarda cahil değil ya benim kızım..işte erkekler bilinçsiz olunca böyle oluyo,onlar için çocuk olsamı,olmasamı,yok acaba ayrılırmıyız,çocuk ne olur sonrasında,evlilik nasıl gider acaba,diye düşünmezler,çünkü olsada olmasada onlar için değişen bişey olmaz.
ayrıca eşine sorsanız neden hap kullandırmazmış eminim cevabını kendiside veremez
cahilliğin sınırı yok
saldım çayıra mevlam kayıra hesabı
madem öyle şu aylık iğnelerden kullansaymış ama yapacak bişey yok tabi,
ama inanın kızınız isteseydi bişekilde önlemini alırdı,
şimdi sorunu varsa bile eli kolu bağlı hem kaçtığı için hemde hamileliğinden dolayı size karşı tabiki mahçup
derler ya allah pişman etmesin diye,boşuna söylenmez bu büyük sözleri