Doğuma Hazırlık Kızıma ikinci isim bulamıyorum )yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Enisa-

Kızım ^"Oğlum^"Süpriss Yumurtam^":)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
113
31
13
Selam arkadaşlar Allah nasip ederse Mart ayında bir kızım olacak ama bir türlü isim beğenemiyorum dün tesadüf bu sitede isimlere bakarken Ece ismini beğendim ama ikinci isim olarak kızımın adı Gamze Nur oğlumun adıda yaĞız efe ikisine uyumlu olsa dıye düşündüm Ece ismini Onun için beğendim ama ilk isim bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

eflal :Meyveleri yerde, kökleri gökyüzünde cennetteki bir meyve ağacı

Kızlar hepinize teşekkür ederim isimlerin hepsi çok güzel bugun oğlum anne kızkardeşimin ismi yıldız olsunmu dedi yıldız ismi çok güzel dedi oğlum öyle söyleyince isim bana bir başka güzel geldi :) sizce yıldız isminin yanına bir isim daha uygun olurmu nasıl bir isin bulabılırım yardım edermisiniz

Esila yildiz diyorum.
(Esila isminide her konuya yazdim, pek bi uretken deglim bu aralr isim bulma konusunda.)

Rabbim banada bi kız nasip etsin inşallah :) mira Nisa öyküm olabilir

Deniz Yıldız diye çok tatlı bir kız çocuğu vardı Öyle Bir Geçer Zaman ki'de. Yıldız ismiyle daha çok yakışabilecek bir isim gelmiyor aklıma.

Ece de güzel, Defne, Ela, Beren, Nehir, Irmak da seviyorum. Kafiyeli isim gerçekten o isim ilk tercih edilecek isimse hoş olabilir ama normalde tercih edilmeyecek bir isim sırf kafiyeden koyuluyor bazen, o sonraki çocuğa haksızlık oluyor bence.

Kızlar Ben çok kararsızım isimlerin hepsi. Çok güzel ama içime hangi isim sinse doğru bildiğim anlamı farklı çıkıyor. Elvin ve Ravza ismine içim ısındı belki internette. Gördüğüm anlamlarından dolayıdır ama .Ecrin ve CEylin ismini de beğenmiştim ama anlamları farklı çıktı Elvin ve Ravza ismi hakkında sizlerin fikri nedir k bakmayın telden gırıyorum anlamlarını kopyalamadım(

Ravza anlam olarak kötü bir isim değil fakat ben şahsen çok sert buluyorum. Bir kıza daha kibar isimler yakışır bence (mesela kızınızın ismi Gamze gayet kibar)

Elvin "renkler" anlamına gelir, Elvan gibi. Internette ise Elvin'in anlamı farklı yazıyor, Cennet'le ilgili bir anlam uydurmuşlar her zamanki gibi...

Yıldız gayet gűzel bir isim.

Esra ismi de anlam olarak güzel ve klasik bir isim.

Kullanıcı adınız Enisa. Benim beğendiğim bir isim ise Enise. "Dost, arkadaş" demek.

Birkaç önerim daha:
Aylin
Inci
Sedef
Gökçe

Çok teşekkür ederim canım cevabın için son birşey sorsam enisa mı enise mi dogrusu hangısı inan nette araştırıyorum beynim dönüyor her sitede farklı birşey yazıyor

Ayris.nurbanu.perran ece.asude.esmahan.nursima şimdilik bu kadar beğendiklerim

Bende kızım olursa mihrimah koymayı düşünüyorum allahın izniyle allahım cümlemizin bebeişine kavuşturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…