Doğuma Hazırlık Kızıma ikinci isim bulamıyorum )yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok teşekkür ederim canım cevabın için son birşey sorsam enisa mı enise mi dogrusu hangısı inan nette araştırıyorum beynim dönüyor her sitede farklı birşey yazıyor

Türk kültüründe Enise ve Anise olarak geçiyor, canım.
Enisa Bosna'da kullanılan bir isim. Onlar Emine ismini de Emina şeklinde kullanırlar mesela.

Basaka verebilicegim ornekler: lina, vera( akrabamin kizinin ismi lina vera ikisi birden yni).
Tuana olabilir.
Elvin, ecrin( hatta ikiside ayni anda)
Almina olabilir.
Sena olabilir.
Alya ismi cok guzel nazik bi isim oda olabilir.

ecrin aslında mekruf isimmiş,koyulmamalıymış.çok itici bi isim zaten. ravza da ranza gibi duruyo erkek ismi gibi. yıldız elvin güzelmiş.

Eşime bütün isimleri gösterdim. Zeynep melek yağmur bu 3 isimde ısrarcı. Minik oğlum elisa diye. Seviyor karnımı:) bende Ece istiyorum bakalımnsonuc ne olacak oglusumu ikna edebilsem oda ikna olmuyor:)

Reyyan alya
Reyyan erva

Ece Ilgın ikisi çok uyumlu okuyor ve ılgın çok güzel bir bitki yıldıza da yakın

Eşime bütün isimleri gösterdim. Zeynep melek yağmur bu 3 isimde ısrarcı. Minik oğlum elisa diye. Seviyor karnımı:) bende Ece istiyorum bakalımnsonuc ne olacak oglusumu ikna edebilsem oda ikna olmuyor:)

Tebrik ederim öncelikle..
Allah kucağınızda da göstersin miniğinizi...
Zeynep ismini çok seviyorum ben..
Kızımız olsaydı Zeynep Eyşan koyardık sanırım..
İki isim çok seviyorum ben..
Oğluma da zaten Umut Aras koyduk..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..

Hafsa ismini de seviyorum..

Arkadaşım da doğum yapacak bir kaç güne onlar da Begüm Erva koyacaklar..
Fikir olur diye yazdım canım..

Sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun Sanırım elisa kalacak ilk kızımın ismini eşimle ortak. Bulmuştuk kura sonucu) oğlumun ismini ablası buldu miniğimin isminede abisi elisa dıyor beklıyorum vazgecermi dıye ama vazgecmıcek sanırım elisaya hiç bir isimde. Bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…