Çok teşekkür ederim canım cevabın için son birşey sorsam enisa mı enise mi dogrusu hangısı inan nette araştırıyorum beynim dönüyor her sitede farklı birşey yazıyor
Basaka verebilicegim ornekler: lina, vera( akrabamin kizinin ismi lina vera ikisi birden yni).
Tuana olabilir.
Elvin, ecrin( hatta ikiside ayni anda)
Almina olabilir.
Sena olabilir.
Alya ismi cok guzel nazik bi isim oda olabilir.
Kızlar Ben çok kararsızım isimlerin hepsi. Çok güzel ama içime hangi isim sinse doğru bildiğim anlamı farklı çıkıyor. Elvin ve Ravza ismine içim ısındı belki internette. Gördüğüm anlamlarından dolayıdır ama .Ecrin ve CEylin ismini de beğenmiştim ama anlamları farklı çıktı Elvin ve Ravza ismi hakkında sizlerin fikri nedir k bakmayın telden gırıyorum anlamlarını kopyalamadım(
Eşime bütün isimleri gösterdim. Zeynep melek yağmur bu 3 isimde ısrarcı. Minik oğlum elisa diye. Seviyor karnımı:) bende Ece istiyorum bakalımnsonuc ne olacak oglusumu ikna edebilsem oda ikna olmuyor:)
Selam arkadaşlar Allah nasip ederse Mart ayında bir kızım olacak ama bir türlü isim beğenemiyorum dün tesadüf bu sitede isimlere bakarken Ece ismini beğendim ama ikinci isim olarak kızımın adı Gamze Nur oğlumun adıda yaĞız efe ikisine uyumlu olsa dıye düşündüm Ece ismini Onun için beğendim ama ilk isim bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Eşime bütün isimleri gösterdim. Zeynep melek yağmur bu 3 isimde ısrarcı. Minik oğlum elisa diye. Seviyor karnımı:) bende Ece istiyorum bakalımnsonuc ne olacak oglusumu ikna edebilsem oda ikna olmuyor:)
Tebrik ederim öncelikle..
Allah kucağınızda da göstersin miniğinizi...
Zeynep ismini çok seviyorum ben..
Kızımız olsaydı Zeynep Eyşan koyardık sanırım..
İki isim çok seviyorum ben..
Oğluma da zaten Umut Aras koyduk..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..
Hafsa ismini de seviyorum..
Arkadaşım da doğum yapacak bir kaç güne onlar da Begüm Erva koyacaklar..
Fikir olur diye yazdım canım..
Sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun Sanırım elisa kalacak ilk kızımın ismini eşimle ortak. Bulmuştuk kura sonucu) oğlumun ismini ablası buldu miniğimin isminede abisi elisa dıyor beklıyorum vazgecermi dıye ama vazgecmıcek sanırım elisaya hiç bir isimde. Bulamıyorum