Kızıma İLAY ismi nasıl

Bir oyuncunun ismiydi ben de duyunca anlamını araştırmıştım bence kulağa hoş geliyor söylenişi falan.O kadar anlamsız isim var ki o kadar saçma şu anda bence bu onların arasında gayet hoş.

Bir oyuncunun ismiydi ben de duyunca anlamını araştırmıştım bence kulağa hoş geliyor söylenişi falan.O kadar anlamsız isim var ki o kadar saçma şu anda bence bu onların arasında gayet hoş.

Arkadaşlar merhaba ben Yeni üyeyim.Bişey danışacağım lütfen yardım edin.Son adet tarihim 23 şubat...23 Mart'ta beta hcg değerim;424 çıkmıştı.Dün ise yani 30 mart 10.000 çıktı.Sağlık ocağında baktırdım.Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı.Yanındaki hemşire normal dedi fakat ben çok endişeliyim bu kadar artması normal mi? Böyle durum yaşayanınız var mı?

Normal gayet güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Canım her 48 saatte bir en az %60 oranında artması gerekiyor.Hatta bazı doktorlar iki katı diyor ona göre hesapla bir de ikiz falansa daha da yüksek çıkıyor belki de öyledir senin.

Teşekkür ederim sağolun anlamı olması güzel söylenişi de hoş geldi az olması belki garip geliyor

Teşekkür ederim sağolun anlamı olması güzel söylenişi de hoş geldi az olması belki garip geliyor
Az olsun daha iyi bence nadir olması benim de kızım olacak Allah nasip ederse ben de Sare ismine karar vermiştim ama İlay ismini de düşünebilirim

Az olsun daha iyi bence nadir olması benim de kızım olacak Allah nasip ederse ben de Sare ismine karar vermiştim ama İlay ismini de düşünebilirim
Sare anlamı güzel ama çok okudum tavsiyeleri ama içine sindirmek çok Zor erkekte böyle olmamıştı

Canım her 48 saatte bir en az %60 oranında artması gerekiyor.Hatta bazı doktorlar iki katı diyor ona göre hesapla bir de ikiz falansa daha da yüksek çıkıyor belki de öyledir senin.

İnşallah öyledir, bugün doktora gideceğim teşekkür ederim ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…