Oğlumun adı çağan ona uygun aradık olmadı nasip artık yardımın için tesekkür ederimcanm esinle senin adni soyleye bilirmisin
an la basliyan bir isim yada çayla guzel olurduOğlumun adı çağan ona uygun aradık olmadı nasip artık yardımın için tesekkür ederim
Ne var kian la basliyan bir isim yada çayla guzel olurdu
Bir oyuncunun ismiydi ben de duyunca anlamını araştırmıştım bence kulağa hoş geliyor söylenişi falan.O kadar anlamsız isim var ki o kadar saçma şu anda bence bu onların arasında gayet hoş.
Normal gayet güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar merhaba ben Yeni üyeyim.Bişey danışacağım lütfen yardım edin.Son adet tarihim 23 şubat...23 Mart'ta beta hcg değerim;424 çıkmıştı.Dün ise yani 30 mart 10.000 çıktı.Sağlık ocağında baktırdım.Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı.Yanındaki hemşire normal dedi fakat ben çok endişeliyim bu kadar artması normal mi? Böyle durum yaşayanınız var mı?
Canım her 48 saatte bir en az %60 oranında artması gerekiyor.Hatta bazı doktorlar iki katı diyor ona göre hesapla bir de ikiz falansa daha da yüksek çıkıyor belki de öyledir senin.Arkadaşlar merhaba ben Yeni üyeyim.Bişey danışacağım lütfen yardım edin.Son adet tarihim 23 şubat...23 Mart'ta beta hcg değerim;424 çıkmıştı.Dün ise yani 30 mart 10.000 çıktı.Sağlık ocağında baktırdım.Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı.Yanındaki hemşire normal dedi fakat ben çok endişeliyim bu kadar artması normal mi? Böyle durum yaşayanınız var mı?
Teşekkür ederim sağolun anlamı olması güzel söylenişi de hoş geldi az olması belki garip geliyorBir oyuncunun ismiydi ben de duyunca anlamını araştırmıştım bence kulağa hoş geliyor söylenişi falan.O kadar anlamsız isim var ki o kadar saçma şu anda bence bu onların arasında gayet hoş.
Az olsun daha iyi bence nadir olması benim de kızım olacak Allah nasip ederse ben de Sare ismine karar vermiştim ama İlay ismini de düşünebilirimTeşekkür ederim sağolun anlamı olması güzel söylenişi de hoş geldi az olması belki garip geliyor
Sare anlamı güzel ama çok okudum tavsiyeleri ama içine sindirmek çok Zor erkekte böyle olmamıştıAz olsun daha iyi bence nadir olması benim de kızım olacak Allah nasip ederse ben de Sare ismine karar vermiştim ama İlay ismini de düşünebilirim
Herkesin evladına inşallah Allah razı olsunNİLAY ismini çağrıştırdı bende de. Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah bebeğinize
Canım her 48 saatte bir en az %60 oranında artması gerekiyor.Hatta bazı doktorlar iki katı diyor ona göre hesapla bir de ikiz falansa daha da yüksek çıkıyor belki de öyledir senin.
Erkek isim seçeneği daha çok bence.İçinize siniyorsa koyun tabi ki sonuçta bu ömür boyu taşınıyor değişmiyor.Sare anlamı güzel ama çok okudum tavsiyeleri ama içine sindirmek çok Zor erkekte böyle olmamıştı
severiz.Ilk ismi duyunca güzel geldi. Yalniz anlamı çok iddialı gibi. Ilkay ismini çağrıştırdı bana da. Ama ben olsam koyardım sanırım. allah güzel ömür versinYardımsever
benim çok çalışkan bır arkadasımın adı.Çok kararsız kalmam sonucunda türkçe olan bu ismi beğendik ülkenin en güzeli demek nasıl sizce
Çağan oğlumun adıoğlunuzun ismini merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?