Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum şimdiden..:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

derya16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
364
7
116
merhaba arkadaşlar.. cuma günü bir kızım olacağını öğrendim. şimdi isim telaşına düştüm. kızımın iki ismi olsun istiyorum. ilk ismini kesin olarak Zeynep istiyoruz. 2.si modern zeynep'e yakışan bir isim olsun istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum..

zeynep duru,zeynep ela,zeynep sare,zeynep asel,zeynep elzem,zeynep buğlem,zeynep ahsen,zeynep sude,zeynep masal,zeynep iklim,zeynep şura,zeynep yasmin,zeynep nehir,zeynep derin,

hayırlı olsun bebişin inşaallah.. benimde bir kızım olacak nasip olursa. bende zeynep ismini çok seviyorum ama abim kızına kısa bir süre önce bu ismi koydu.
çevremde tanıdığım 4 zeynepli isim şöyle ;

zeynep azra
zeynep zişan
zeynep asude
zeynep suğra

sizde bana yardımcı olun benim kızımda 6. ayında ama hala karar veremedim. rüyamda HZ. Fatımayı gördüğüm için ilk ismini fatma düşünüyorum, yanına ne yakışır fatmanın kızlar....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Zeynep Mina
Zeynep Sude
Zeynep Duru
Zeynep Lara

hayırlı kucagına almak nasip olsun öncelikle canım..

Zeynep Zülal benim önerim.

zeynep duru,zeynep ela,zeynep sare,zeynep asel,zeynep elzem,zeynep buğlem,zeynep ahsen,zeynep sude,zeynep masal,zeynep iklim,zeynep şura,zeynep yasmin,zeynep nehir,zeynep derin,

teşkkür ederim isimler harika.. hemen not alıyorum.. biz aslında zeynep derin düşünüyorduk ama soyadımız da derindere. Zeynep Derin Derindere.. zorlanır mı acaba kızımız?

Canım hepside güzel isimler bayağı zorlanacaksınız heralde. İnşşallah sağlık bir şekilde ismini koymak nasip olur.

canım önerilerin için çok teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun. bende ddüşüneyim birazcık fatmanın yanına isim. yazarım tekrardan burda..

soy isminiz derindere miydi yanlıs okumadıysam . ikinci adı derin olursa kulaga uyum acısından hos gelmiyor zeynep derin derindere. :18:

soy isminiz derindere miydi yanlıs okumadıysam . ikinci adı derin olursa kulaga uyum acısından hos gelmiyor zeynep derin derindere. :18:

evet soyadımız derindere.. bizde aynı şeyi düşünüyoruz.. bir yandan da ben derin ismini önceden de çok severdim.. ama yazık kızıma hoş olmaz diye de düşünüyoruz..

bizede doktor ilk kızınız olacak demişti ve bende hemen isim arayışına girmiştim.bende ilk ismi kesinlikle zeynep demiştim

zeynep mina
zeynep lina
zeynep ela
zeynep hira
zeynep alya gibi isimler bulmuştum ama cinsiyetimiz değişti ve erkek bebeğim olacağını öğrendik.şimdi ona isim arayışına girdik biz.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

aaaaaa gerçekten ... bize kesin kız dedi ama.. olabilir mi acaba..amin canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…