Canım zaten soyisminiz iki kelime taşıyo ben olsam ikinci bi isim eklemezdim Zeynep Derindere gayet hoş.Modern isim dediğin yeni nesil isimlerse bence Zeynep hepsinden harika hiç eskimicek bi isim.
Canım seçim tabikide sana kalmış ama bu çocuğun okulu var sınavı var belki kızın ilerde evlendiğinde kendi soyismini kullanacak o zaman zeynep ..x.... derindere ....y....bide kocasının soyismimi olcakbence herşeklde düşünmelisn benimde bi kızım olcak kısmetse ben en fazla 5 harflli isim düşünyrm kısa ve öz olsun
Malesef canım yaisim konusunda benim kadar kararsız bi varlık yoktur herhalde önerilerin varsa değerlendirebilrim
tercih size kalmış fakat soyadınız çok uzun bence tek isim koyun yoksa kızınız ileride çok zorluk çeker
İsim işi cidden çok zor ama bir süre sonra size yakın gelen isme diliniz alışmış oluyor:) Birde iki isim koyunca ikiside kullanılması gerekiyormuş fakat pek mümkün olmuyor tek isim öne çıkıyor
biz de sizinle aynı durumdayız .nasipse bizimde bir kızımız olacak ve ilk ismi Zeynep olacak. İlk ismi ben seçtiğim için yanına ikinci ismi eşim koymak istiyor ama tabi ki tamamen ona bırakmak da işime gelmiyor:) o neden le bu başlık sanki benim için açılmış gibi oldu çok teşekkürler:)
Cnm zeynep lina nasıl sence?
:) hayırlı olsun bebeğiniz sizinde... inşallah ikimizde zeyneplerimizin yanına güzel isimler buluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?