Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum şimdiden..:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım zaten soyisminiz iki kelime taşıyo ben olsam ikinci bi isim eklemezdim Zeynep Derindere gayet hoş.Modern isim dediğin yeni nesil isimlerse bence Zeynep hepsinden harika hiç eskimicek bi isim.

Canım zaten soyisminiz iki kelime taşıyo ben olsam ikinci bi isim eklemezdim Zeynep Derindere gayet hoş.Modern isim dediğin yeni nesil isimlerse bence Zeynep hepsinden harika hiç eskimicek bi isim.

Zeynep zaten çok istediğimiz bi isim modern de dediğin gibi canım. Ama ne bileyim 2 isim olsun istiyorum.. taktım galiba birazcık:)

Canım seçim tabikide sana kalmış ama bu çocuğun okulu var sınavı var belki kızın ilerde evlendiğinde kendi soyismini kullanacak o zaman zeynep ..x.... derindere ....y....bide kocasının soyismimi olcak bence herşeklde düşünmelisn benimde bi kızım olcak kısmetse ben en fazla 5 harflli isim düşünyrm kısa ve öz olsun

:) haklısın .. bu açıdan düşünmemiştim.. Allah senin kızınıda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sen ne düşünüyosun isim? karar verebildiniz mi?

Malesef canım ya isim konusunda benim kadar kararsız bi varlık yoktur herhalde önerilerin varsa değerlendirebilrim

Malesef canım ya isim konusunda benim kadar kararsız bi varlık yoktur herhalde önerilerin varsa değerlendirebilrim

çok zormuş bu isim olayı yaaa.. sende zeynep koy.. ben çok seviyorum zeynep ismini:) bir de derin..

Son düzenleme:
bence de Zeynep tek başına kalsın...zeynep zaten uzun sayılacak bir isim..çok istiyorum diyorsan bence kısa, tek heceli bir isim bul...

tercih size kalmış fakat soyadınız çok uzun bence tek isim koyun yoksa kızınız ileride çok zorluk çeker

İsim işi cidden çok zor ama bir süre sonra size yakın gelen isme diliniz alışmış oluyor:) Birde iki isim koyunca ikiside kullanılması gerekiyormuş fakat pek mümkün olmuyor tek isim öne çıkıyor

İsim işi cidden çok zor ama bir süre sonra size yakın gelen isme diliniz alışmış oluyor:) Birde iki isim koyunca ikiside kullanılması gerekiyormuş fakat pek mümkün olmuyor tek isim öne çıkıyor

evet haklısın genelde öyle oluyor. hep tek isim kullanılıyor. iyi karar vermek lazım..:114:

İki isim gerçekten uzun olur. Hem hoş durmaz hem de ilerde zorluk çekebilir.
İlla iki isim istiyorum derseniz kısa isimler koyun.
İlla Zeynep olacak derseniz de tek kalsın. Zeynep Derindere gayet güzel geliyor kulağa.
Karar vermek için acele etmeyin. Vaktiniz var :)

Ben kızımın adını Elmira koymak istiyorum sizede onu tavsiye edecektim fakat zeynepe pekte uymuyor
Zeynep Arya güzel oluyor bence

biz de sizinle aynı durumdayız .nasipse bizimde bir kızımız olacak ve ilk ismi Zeynep olacak. İlk ismi ben seçtiğim için yanına ikinci ismi eşim koymak istiyor ama tabi ki tamamen ona bırakmak da işime gelmiyor:) o neden le bu başlık sanki benim için açılmış gibi oldu çok teşekkürler:)

:) hayırlı olsun bebeğiniz sizinde... inşallah ikimizde zeyneplerimizin yanına güzel isimler buluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…