Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum şimdiden..:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cnm benim ilk kızımın adı Beren.Anlamı:güçlü kudretli, melek yüzlü demek. Zeynep Beren düşünebilirsin bence.Kulağa hoş geliyor bence

Başlığı görünce ZEYNEP KOYUUUUN ♥ diye haykırmak için geldim ama zaten Zeynep koymaya niyetlenmişsiniz :107: Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütsün benimde üçüzlerim olacak iki erkek bir kız bende kızıma zeynep ismini koymayı çok isterdim ama etrafımda o kadar çok zeynep varki
bende size
zeynep erva
zeynep sena
önerebilirim

ayyy üçüzler ne güzel.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. önerileriniz için teşekkürler..

Canım bende kızımın ismin Zeynep Nil koymuştum. Bence Zeynep Nil veya Zeynep Sıla çok uyumlu. Bunları söylemek kolay oluyor. Biz kızımıza seslenirkende Zeynep Nil diye sesleniyoruz söylemesi kolay oluyor.

canım benim kızımın adı ASAYRA arapçada;hayat veren demek.prensesim 1 yaşında.kime söylesem daha önce hiç duymamış bende öyle.ismiyle büyüsünler bahtları güzel olsun yavrularımızın....

Canım bende kızımın ismin Zeynep Nil koymuştum. Bence Zeynep Nil veya Zeynep Sıla çok uyumlu. Bunları söylemek kolay oluyor. Biz kızımıza seslenirkende Zeynep Nil diye sesleniyoruz söylemesi kolay oluyor.

allah bağışlasın yavrunuzu.. hemen notlarımın arasına ekliyorum.. Zeynep Nil kulağa hoş geliyor :)

canım benim kızımın adı ASAYRA arapçada;hayat veren demek.prensesim 1 yaşında.kime söylesem daha önce hiç duymamış bende öyle.ismiyle büyüsünler bahtları güzel olsun yavrularımızın....

allah bağışlasın yavrunuzu.. hiç duymamıştım canım bende gerçekten.. anlamı telafuzu çok güzel.. amin inşallah bahtları güzel olsun inşallah..

zeynep melis , zeynep melda , zeynep lal , zeynep deniz , zeynep ipek ,zeynep mina ,zeynep mine ,zeynep hande yi yakıştırdım.

soyadıyla beraber de söyleyin ben öyle yapıyorum.
soyadım uzun olduğundan iki isim de düşünmüyorum ama sizin için zeynep gökçe güzel olabilir.
kuzenimin adı olmasa gökçe koyardım ben de. Kararsızım yani anlayacağınız ben de:) kolay gelsin zor iş.:)

Biizmde soyadımız uzun. Ne yapsak ne düşünsek bilemedik:) soyadimiz derindere bakalım ne olacak ismimiz:) hayırlısı bakalım.. Size de kolay gelsin..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…