Cnm benim ilk kızımın adı Beren.Anlamı:güçlü kudretli, melek yüzlü demek. Zeynep Beren düşünebilirsin bence.Kulağa hoş geliyor bence
merhaba arkadaşlar.. cuma günü bir kızım olacağını öğrendim. şimdi isim telaşına düştüm. kızımın iki ismi olsun istiyorum. ilk ismini kesin olarak Zeynep istiyoruz. 2.si modern zeynep'e yakışan bir isim olsun istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum..
Başlığı görünce ZEYNEP KOYUUUUN ♥ diye haykırmak için geldim ama zaten Zeynep koymaya niyetlenmişsiniz :107: Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün
allah analı babalı büyütsün benimde üçüzlerim olacak iki erkek bir kız bende kızıma zeynep ismini koymayı çok isterdim ama etrafımda o kadar çok zeynep varki
bende size
zeynep erva
zeynep sena
önerebilirim
Canım bende kızımın ismin Zeynep Nil koymuştum. Bence Zeynep Nil veya Zeynep Sıla çok uyumlu. Bunları söylemek kolay oluyor. Biz kızımıza seslenirkende Zeynep Nil diye sesleniyoruz söylemesi kolay oluyor.
canım benim kızımın adı ASAYRA arapçada;hayat veren demek.prensesim 1 yaşında.kime söylesem daha önce hiç duymamış bende öyle.ismiyle büyüsünler bahtları güzel olsun yavrularımızın....
Canımkarar verebildinmi ikinci isme?
soyadıyla beraber de söyleyin ben öyle yapıyorum.
soyadım uzun olduğundan iki isim de düşünmüyorum ama sizin için zeynep gökçe güzel olabilir.
kuzenimin adı olmasa gökçe koyardım ben de. Kararsızım yani anlayacağınız ben de:) kolay gelsin zor iş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?