Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ceylin ece
ecrin ece
ırmak ece
derin ece
selin ece
begüm ece(favorim) begüm kraliçenin tacına verilen isimdir.

Ayça&Emrah sanırım bu iki ismi karıştırarak bir isim bulmak çok zor olur.Ben biraz düşündüm ve tek bulabildiğim eşinizin 2.ve4.harfi sizin isminizin 2. ve 4. harfini birleştirirsek MAYA çıkıyorAncak bu kadar oldu.

ayça & emrah karışımından meyra çıktı ... parlayan ışık anlamında ....

ooofff hala isim bulamadım...

arkadaşlar yardım lütfen....

ecenin yanına bir isimmmmmmm

bende 32 haftalık hamileyim ve hala karar veremedim. benim beğendiğim isimler

Tuğsem: Baştacı, cennete düşen ilk yağmur damlası
Buğlem: cenneti müjdeleyen melek
Berra : Doğru sözlü, hayır işleyen kimse
Begüm: Hanım, hanımefendi, kadın hükümdar
Meyra : Parıldayan ışık
Eslem : Daha sağlam, en selametli, en salim

ama ecenin yanına en cok eslem yakışıyor galiba
Allah sana ve hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

karar vermek çok zor =(

tatlım ben de ece ismini çok severim,biz de düşündük ama sonradan birce ismi daha ağır bastı bizde anlamı da biricik, tek birce ece olmaz tabi, belki sen de birceyi tek kullanırsın diye söyledim,ecenin yanına isim istersen de idil ece, beren ece, imge ece, ipek ece,alya ece, selin ece ya da pelin ece olabilir

Son düzenleme:
konu başlığınız tarafımdan düzenlenmiştir
forumda yardım acil gibi içeriği yansıtmayan başlıklar açmak yasaktır, bilginize.

canım öncelikle hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş rabbim bi avazda kurtarsın..BERRA güzel isim koyabilirsin.isimler insanın hayatını yönlendiriyor anlamıda güzel

Melis, alya, lina hoş isimler, bizde tüp bebek tedavisine başlıcaz. Ekim gibi ilk deneme sanırım. Erkek olursa eşim poyraz istiyor. Kız ismini bana bıraktı. Isim düşünmek heyecanlandırıyor beni daha bi ümitleniyorum. Bir tek farklı olarak iklim hoşuma gitti. Kısmet tabi herşey.... Sizce iklim nasıl???

benimde kızım kardeşinin adını ece istiyor.Bana da çok kısa gelmişti ve Ecenaz düşünmüştüm.Eşim istemedi.Bir arkadaş daha önermiş.Tabii soyadınızla uyması da önemli.Ben de hala isim bulamadım....

ben bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim =(((

oooffffffffffffff

ay ile başlayan bir isimle ece ismi çok yakışmış.

aylin ece

aysim ece

ışıl ece

ece naz

Mina ece

göknil ece

göksu ece

ön isimde de 'e' ünlüsü olursa yayvan oluyor sanki, bi de 'e' çok iyi telaffuz edilemez kimi yayar da yayar kimisi kısaca söyler o nedenle iki isimde de olması pek iyi değil gibi. benim kuzenimin adı da ece, ben pek severim ece ismini.
en çok 'duru ece' yi oturmuş. duru kralice gibi. insallah kızınız da duru gibi güzel olur; annesi babasıyla uzun sağlıklı bi ömürle kraliceler gibi yasar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…