tşk ederimoyum beren'e : )
tşk ederimbencede beren olmalı...benan ismi bana çok komik geliyor...
tşk ederim zaten başka isimlerde bulurum düşüncesiyle açtım konuyuBende Nihal ismini hiç sevmiyorum
Beren ismide son zamanlarda arttı.
Bence başka isimlerde düşünün derim.
tşk ederimben nihal ismini çok seviyorum ilerde benimde kızım olursa adını nihal koyacağım :)
aaaaaaALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....
berenin manasını ben başka biliyordum ...
sadece berr allahın sıfatlarından güçlü ve kuvvetliyi simgeler...beren kuzu demek ....
Defne ismi benimde hoşuma gidiyoberra ya da defne..
herkes beren koyuyor ya ilerde iki kızdan birinin adı beren olacak
Sanırım benim çevremde çok az insan var çünkü bu 3 isimede sahip bi kişi bile tanımıyorum Kendimi yalnız hissettimaslında 3 pek çokolan isimler ama hadi beren olsun..ama içime pek sinmedi..
asya da güzelmişmrhba bnm sevdgm kız ısmlerı azra,öyküm,asya,güneş..belkı seversnz bırını
duru ve asya :81:mina,duru,asya,balım
hümanın anlamı sürekli uçan yere hiç inmediğine inanılan cennet kuşu diye biliyodum3 ismin arasında en güzeli beren
yeğenimin adı azra:
el değmemiş, tertemiz demek
kızımın adı zümra:
akıllı ahlaklı cesur kadın demek
berraeygamber efendimizin babaannesinin adı
hüma :mutluluk, devlet kuşu
zühre: çoban yıldızı, venüs
bunlarda hoşuma giden birkaç isim canım eğer alternatif düşünürsen
Nida olsuuuunnnoda olmuyosa bari Nihal olsun...
tşk ederimbencede beren cnm
Ada - Derin - Nisa bu 3 ismide düşünmüştüm adayla derini Kalbim seni seçti dizisinde duyunca listeme eklemiştim hemendiger yazilan isimleri okumadim canim ama ben kiz isimleri olarak en cok Ada, Oyku, Derin,Nisa, Nisan, Irmak isimlerini begeniyorum,
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim zaten başka isimlerde bulurum düşüncesiyle açtım konuyu
tşk ederimİnşallah olur
aaaaaahiç bi sitede rastlamadım anlamının kuzu olduğuna hepsinde güçlü kuvvetli yazıyodu
Defne ismi benimde hoşuma gidiyo
Sanırım benim çevremde çok az insan var çünkü bu 3 isimede sahip bi kişi bile tanımıyorum Kendimi yalnız hissettim
asya da güzelmiş
duru ve asya :81:
hümanın anlamı sürekli uçan yere hiç inmediğine inanılan cennet kuşu diye biliyodum
Canım yaaaa kim bilir beynini ne kadar yordun nida ismini bulmak için Bunu hak ettin
Ben acaba kızıma 4-5 tane isim koysam nolur gerçi bunu canoma sormak lazım nasıl olur diye
tşk ederim
Ada - Derin - Nisa bu 3 ismide düşünmüştüm adayla derini Kalbim seni seçti dizisinde duyunca listeme eklemiştim hemen
Benim liste baya bi uzun olucak herhalde eleme yapmamda bi kaç yılı bulsa kızım okula başlamadan kimliği çıkarırım herhalde
Amin hepimizin yavrularını bağışlasın Teşekkür ederimBeren güzel...Bennu,Yağmur,Sena,Sıla,Defne,Dilara,Ecenaz ,İlayda önerilerim...
Allah bağışlasın yavrunuzu,analı-babalı büyütsün..
Teşekkür ederim.berra çok güzel bende çok beğeniyorum..
ama neva dahada güzel bence :97:
rana, dila, mina...
ve klasiklerden zeynep elbette
o kadar uçmuşumkiii anketi görmemişim:))
beren güzel o isimlerden bencede :)
Ekim de Allahın izniyle bi kızım olucak ve ben ona hala bi isim bulamadım Aslında buluyorum ama babamız beğenmiyo birazda benim kararsızlığımla birleşince isim bulmak daha da zor oluyo Bulduğum isimler
Beren : Güçlü, kuvvetli
Benan : Parmak uçları
Nihal :ince ve düzgün vücutlu sevgili - taze, düzgün sürgün, fidan
Şuan nihal ağır basıyo Sizinde önerilerinizi almak istedim Farklı isimlerde önerirseniz sevinirim
amin inşallahBenim oğluşumun adı mustafa bora,eğer kardeş düşünürsek ve de kız olursa deniz ismini çok seviyorum :)
Seçtiğin isimlerden benimde en çok beren hoşuma gitti canım.Sağlıkla gelsin minik kuzun inş.
Senden önce kendi ismini öneren oldu sen üçüncüsünbence ada veya ela isimleri çok güzel. istiosan nurcanda koyabilirsin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?