ben miray koyabilirim.. ay parçası
benimde kızım olursa ilk adı feride :)
ben miray koyabilirim.. ay parçası
benimde kızım olursa ilk adı feride :)
Bende mirayı beğeniyorum fakat yakın çevremde bikaçtane mevcut. Feridenin özel bi yeri mi var senin için?bana çok masum gelmiştir hep feride ismi.,
Canım ne güzel keyifli bir konu bu demek prenses geliyor Türkçe deyimiyle kız geliyo
Ben kızım olursa CEREN ismini koymak istiyorum anlamından çok seslenirken çok hoşlandığım bir isim bi de Gizem ismini hep sevmişimdir...
Ceren in anlamı ceylan...
Boşver canım arkadaşın biraz adrenalin tutkusu tavan yapmış ama burası ona göre değil.
Sadece istediğim kızım atike ismini beğenmezse ona alternatif ikinci ismi sunmak bunun yanı sıra Kuran'da geçmesi ve güzel olması önemli. Kur'an da Türkçe olmadığına göre doğal olarak kulağa yabancı gelebilir..
eski Türk filmlerindeki esas kız hem de hep iyi karekterlerin ismi belki ondan masum geliyodur
bana bi örnek ver desen hatırlamıyorum
beğenmediğini söylese olabilir de de bu kadar eleştirilmeyi hakedecek bir durum yok ortada bence de,
atike ismini muhtemelen beğenmeyecektir, ben ceylin ismini çok sevmiştim cennete açılan kapı demekmiş eşim kızımız olursa bu ismi koymak istiyor
Aa egunalciim ne kadar özentisin prenses falann neyse düzelttin de saldırıya maruz kalmadın. Evet teyzesi kız olucak inşallah darısı sizlerin olsun inşallah ikiz olur da ikisini birden koyarsın muradını alırsın mucxxxxxx
çalıkuşu feridebelki okumuş yada izlemişsinizdir çocuğuma bu ismi koymayacak olsam da bende de masumiyet hissi uyandırdı
sen gerilimden uzak dur lütfen bu keyifli bir konu hoşuna gitmeyen mesajlara cevap verme bence konunun amacı belli dil tarih coğrafya değil:13:
inşallah canım bi geliverseydi artık isim koymasamda olur büyüyünce kendisi koyar
sen gerilimden uzak dur lütfen bu keyifli bir konu hoşuna gitmeyen mesajlara cevap verme bence konunun amacı belli dil tarih coğrafya değil:13:
inşallah canım bi geliverseydi artık isim koymasamda olur büyüyünce kendisi koyar
Bende mirayı beğeniyorum fakat yakın çevremde bikaçtane mevcut. Feridenin özel bi yeri mi var senin için?bana çok masum gelmiştir hep feride ismi.,
erkek olursa da ferit dimi
eski Türk filmlerindeki esas kız hem de hep iyi karekterlerin ismi belki ondan masum geliyodur
bana bi örnek ver desen hatırlamıyorum
çalıkuşu feridebelki okumuş yada izlemişsinizdir çocuğuma bu ismi koymayacak olsam da bende de masumiyet hissi uyandırdı
eşimi anneannesi büyütmüş onda yeri çok farklı o nedenle ben ondaki o duygu selini gördükten sonra kızımın adına feride koyucam senin için bir sakıncası yok sa dedim benimde hep hoşuma gitmiştir feride ismi eski türk filmlerinden tarık akan emel sayın :))
Ay çok anlamlı bir davranış çok duygulandımmm tebrik ederim seni güzel kalbinden ötürü inşallah hayırlı olur hepimizin evlatları. Bende eşim annesine çok düşkün ve kaybedeli 10senden fazla olmasına rağmen dün gibi üzüldüğü için adını yaşatmak istedim ve kabul ettim erkekolsaydı Rahmetli babalığımız adını koyacaktım Nurettin yani kimdiler belki birde oğlum olur
heee feritttt olucakgüzel aslında bak düşünebilirim ferit aras feride masal ula bde ikiz oluyomuuuu biri kız biri erkek koyarım bu isimleri
benim bebeğim esas kız olacak
ayy canım masum meleğim benim :)
Aslında feride masal koymak istiyordum ama eşim masal ismiyle çok alay etti one masa gibi bilmemne.. sonra dedik miray olsun ama bende bu isme alışamadım masal daha romantik geliyor miray erkeksi geliyor :)
bu bir itiraftırrrrrrrrrrrrrr
isteyen istediği ismi koyar burda konu sahibi arkadaş fikir soruyor
yazdığı isimleri araştırmışki seçenek olarak sunmuş yok sesi uymuyor kulağa hoş gelmiyor demek,eleştirmek bize düşmez diye düşünüyorum
Ayrıca koyulan isimlerden ana babalar sorumludur.
Benim kızımın ismi Yüsra; anlamı kolay kolaylık demek. Çok severek koydum ismini.
İnşirah Leyl A'la Talak surelerinde geçer.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
Rümeysa
Efnan
Ebrar
Ecrin
Çiğdem
benim tercihlerim canım.
Allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?