kızıma isim arıyorum

ben miray koyabilirim.. ay parçası
benimde kızım olursa ilk adı feride :)

Bende mirayı beğeniyorum fakat yakın çevremde bikaçtane mevcut. Feridenin özel bi yeri mi var senin için?bana çok masum gelmiştir hep feride ismi.,

Son düzenleme:
Bende mirayı beğeniyorum fakat yakın çevremde bikaçtane mevcut. Feridenin özel bi yeri mi var senin için?bana çok masum gelmiştir hep feride ismi.,

eski Türk filmlerindeki esas kız hem de hep iyi karekterlerin ismi belki ondan masum geliyodur
bana bi örnek ver desen hatırlamıyorum

Aa egunalciim ne kadar özentisin prenses falann neyse düzelttin de saldırıya maruz kalmadın. Evet teyzesi kız olucak inşallah darısı sizlerin olsun inşallah ikiz olur da ikisini birden koyarsın muradını alırsın mucxxxxxx

beğenmediğini söylese olabilir de de bu kadar eleştirilmeyi hakedecek bir durum yok ortada bence de,
atike ismini muhtemelen beğenmeyecektir, ben ceylin ismini çok sevmiştim cennete açılan kapı demekmiş eşim kızımız olursa bu ismi koymak istiyor

eski Türk filmlerindeki esas kız hem de hep iyi karekterlerin ismi belki ondan masum geliyodur

çalıkuşu feride belki okumuş yada izlemişsinizdir çocuğuma bu ismi koymayacak olsam da bende de masumiyet hissi uyandırdı

Son düzenleme:

Evet yorumlara elbette açık bi konu.. Neyse ceylini dikkate alıcam teşekkürler. İnşallah hayırlı sağlıklı kızınız olur.

sen gerilimden uzak dur lütfen bu keyifli bir konu hoşuna gitmeyen mesajlara cevap verme bence konunun amacı belli dil tarih coğrafya değil:13:
inşallah canım bi geliverseydi artık isim koymasamda olur büyüyünce kendisi koyar

Merakla hangi isime karar vereceğini takip ediciimmmmm
şimdi kaçıyorum tüp topiğimize tüpçüler beni bekler

Valla canım gerilmiştim botox etkisi yaratmıştı okuduklarım sayenizde rahatladım hatta son yorumunla gevşedim

Valla canım gerilmiştim botox etkisi yaratmıştı okuduklarım sayenizde rahatladım hatta son yorumunla gevşedim bilirsin işte sende yaşamıştın farklı şekilde mucxxxxxx topraaaaammmm

eşimi anneannesi büyütmüş onda yeri çok farklı o nedenle ben ondaki o duygu selini gördükten sonra kızımın adına feride koyucam senin için bir sakıncası yok sa dedim benimde hep hoşuma gitmiştir feride ismi eski türk filmlerinden tarık akan emel sayın :))

erkek olursa da ferit dimi

heee feritttt olucak güzel aslında bak düşünebilirim ferit aras feride masal ula bde ikiz oluyomuuuu biri kız biri erkek koyarım bu isimleri

benim bebeğim esas kız olacak

çalıkuşu feride belki okumuş yada izlemişsinizdir çocuğuma bu ismi koymayacak olsam da bende de masumiyet hissi uyandırdı

ayy canım masum meleğim benim :)

Aslında feride masal koymak istiyordum ama eşim masal ismiyle çok alay etti one masa gibi bilmemne.. sonra dedik miray olsun ama bende bu isme alışamadım masal daha romantik geliyor miray erkeksi geliyor :)

bu bir itiraftırrrrrrrrrrrrrr

............,,,,,,,,,,,....,,..,,,,,,,,,,,

isteyen istediği ismi koyar burda konu sahibi arkadaş fikir soruyor
yazdığı isimleri araştırmışki seçenek olarak sunmuş yok sesi uymuyor kulağa hoş gelmiyor demek,eleştirmek bize düşmez diye düşünüyorum
Ayrıca koyulan isimlerden ana babalar sorumludur.

Benim kızımın ismi Yüsra; anlamı kolay kolaylık demek. Çok severek koydum ismini.
İnşirah Leyl A'la Talak surelerinde geçer.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi

Bende fikrimi söylemek isterimm
Eslem
Ceylin
Belinay berra vee en cooh sevdiğim Elvin

Rümeysa

Efnan

Ebrar

Ecrin

Çiğdem

benim tercihlerim canım.

Allah analı babalı büyütsün.

canım bayıldım kızının ismine hem anlamı hem yeri güzel YÜSRA bunu da düşüncem sağlıkla mutlulukla büyüt prensesini

Rümeysa

Efnan

Ebrar

Ecrin

Çiğdem

benim tercihlerim canım.

Allah analı babalı büyütsün.

teşekkür ederim cnm Allah sağlıkla bebişini kucağına versin ebrar da favorilerim arasında inşallah bizde sana öneride bulunuruz doğuma doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…