kızıma isim arıyorum

Bende fikrimi söylemek isterimm
Eslem
Ceylin
Belinay berra vee en cooh sevdiğim Elvin

muhteşem yy da eslem hatun vardı hatırladın mı yada izlermiydin saol cnm önerin için duyarsanız yine başka isimler paylaşın ltfen

teşekkür ederim cnm Allah sağlıkla bebişini kucağına versin ebrar da favorilerim arasında inşallah bizde sana öneride bulunuruz doğuma doğru

İnşallah canım benim.

Karar vermek çok zor. Arada düşünüyorum da erkek olsa ne olabilir kız olsa ne olabilir ? Bütün isimler güzel elbette ama seçemiyorum ben şimdiden. :44::44:

Kolay gelsin sana annesi

du bak bi yere not almışım beğendiğim diğer isimler;

Neva

Gülfem

Afra

Rana

Feyza

Efsun

fikir sormuş ses olarak uyumlu değil dedik hey Allahım.
Konu keyifli diye döndüm bu çıktı karşıma.Seçtiğiniz isimlerin tınısı,müziği,sesine karar vericek olan sizsiniz.Bazı önerilen isimler resmen 1 yaşındaki çocuğun çıkardığı saçma seslere benziyo.
Ben de Amerikalılara özendim kızımın adını Easy koycam.Anlamı kolay demek.

hayırlı olsun arkadaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ben isimlerden hiçbirini beğenmedim ama siz severek koyacağınız için isim konusunda fazla bişey demek istemiyorum
hayırlı olsun bebeğiniz

teşekkürederim valla şimdi ben çok kararsızım esilayı eşim ve annem olarak yakın çevrem çok beğeniyor ama biryandan da şunu düşünüyorum acaba biz devamlı zikrettiğimiz için mi alıştık ve hoş geliyor sende böyle söyleyince tereddütüm oldu

gülru ismi güzel bence, gülyüzlü gülyanaklı demekmiş.

liya ismini çok beğeniyorum kızım olursa bu ismi koyacağım:) anlamı sabrın en güzeli

canımm esila gercekden çok hoşşş bir isim ama yukarda bir arkadaşın yazdıgın gibii berra da çok güzelll..

Buğlem cenneti müjdeleyen melek

Erva ahlakli temiz kız

Zúmra güzel iyi ahlâklı zeki bilgili kadın

Sare saf temiz
.......

erva ismini cok begeniyorum kızım olursa koyucam.
peygamberimizin halasının adıymıs

Istedıgınız ısmı koyun sectıklerınız harıka özellikle hira. Müthiş. Negatif taraflı dindar olmayan isimleri kötüleyen insanlarıda görmezden gelin. Cehaletten başka bir şey degıl çünkü.

canım rabbim nasip ederde bir kızım olursa ismi hazır ecem naz insallh koymayı nasip eder rabbim.sanda tavsiye ederim

Teşekkürler canım hem fikirim seninle.

canım rabbim nasip ederde bir kızım olursa ismi hazır ecem naz insallh koymayı nasip eder rabbim.sanda tavsiye ederim

Saol canım inşallah bi evladın olur da kız erkek farketmez erkek olursa beni bullll :)) yardım için. Takibindeyim mucx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…