Bende fikrimi söylemek isterimm
Eslem
Ceylin
Belinay berra vee en cooh sevdiğim Elvin
teşekkür ederim cnm Allah sağlıkla bebişini kucağına versin ebrar da favorilerim arasında inşallah bizde sana öneride bulunuruz doğuma doğru
isteyen istediği ismi koyar burda konu sahibi arkadaş fikir soruyor
yazdığı isimleri araştırmışki seçenek olarak sunmuş yok sesi uymuyor kulağa hoş gelmiyor demek,eleştirmek bize düşmez diye düşünüyorum
Ayrıca koyulan isimlerden ana babalar sorumludur.
yoook canım eslem ismi yaygin anlamı Allaha teslim olmak demek
zorlu mücadelelerden sonra bebişim olucak inşallah cinsiyet belli oldu ama isim konusunda karar veremedim iki isim düşünüyoruz ilki Atike(rahmetli kayınvalidenin adı), ikinci ne olsun.. yalnız anlamı ve kuranda geçmesi de esas benim için aklımlakiler;
esila(sabah akşam zikreden)
mislina
alinda
hira
....
hayırlı olsun arkadaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ben isimlerden hiçbirini beğenmedim ama siz severek koyacağınız için isim konusunda fazla bişey demek istemiyorum
hayırlı olsun bebeğiniz
liya ismini çok beğeniyorum kızım olursa bu ismi koyacağım:) anlamı sabrın en güzeli
canımm esila gercekden çok hoşşş bir isim ama yukarda bir arkadaşın yazdıgın gibii berra da çok güzelll..
Çok güzelllll neye göre anlamı bu Kur'an da mı geçiyor
Istedıgınız ısmı koyun sectıklerınız harıka özellikle hira. Müthiş. Negatif taraflı dindar olmayan isimleri kötüleyen insanlarıda görmezden gelin. Cehaletten başka bir şey degıl çünkü.
canım rabbim nasip ederde bir kızım olursa ismi hazır ecem nazinsallh koymayı nasip eder rabbim.sanda tavsiye ederim
kusura bakmayın kalbinizi kırmak istemem ama böyle yabancı isim özentilerine illet oluyorum.Türkçemizde ne hoş,ne anlamlı isimler varken töbe yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?