- 10 Aralık 2014
- 90
- 38
- 23
- 35
- Konu Sahibi kisperisi00
Kızlar melegime isim ariyorum bildiginiz guzel anlamli isimler varmi ? BEn nursel , Beyza , Burcu , Biricik , sera bide Hüma düşünüyorum sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm alisa ilginc ve guzel bir isim anlami ne ?Ben de alisa ismini duydum televizyonda hoşuma gitti ama eşim beğenmedi![]()
1.Asil soydan olan 2.güzelHmmm alisa ilginc ve guzel bir isim anlami ne ?
Tesekkurler gercek ismim :) ilgi gorecekcmi diye yazdim :)Düşündükleriniz arasında Hüma güzel. Hem de çok olan bir isim değil![]()
Düşündükleriniz arasında Hüma güzel. Hem de çok olan bir isim değil![]()
Tesekkurler gercek ismim :) ilgi gorecekcmi diye yazdim :)
ecrin . allah'ın hediyesi demek. kuranda geçiyor.
Kızlar melegime isim ariyorum bildiginiz guzel anlamli isimler varmi ? BEn nursel , Beyza , Burcu , Biricik , sera bide Hüma düşünüyorum sizce
Bence sadece Ece. "Mutlu ol yeter" dizisindeki Zeynep karakteri diyordu "ülkenin yarısı Zeynep" diye. Özge de güzel ama bence içinde Türkçe karakter olması bir ismi tercih etmeme sebebi. Ece koyardım ben olsam...kizima zeynep ece ismini verdik.ama bn bir turlu isme ısınamadim (zeynep isminin çoklugundan vs)değiştirmek istiyorum
.şimdi özge olsun diyorum .sizce ne yapmaliyim zeynep ece mi özge mi? yorumlarınızi bekliyorum