Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum ! :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kisperisi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
90
38
23
35
Kızlar melegime isim ariyorum bildiginiz guzel anlamli isimler varmi ? BEn nursel , Beyza , Burcu , Biricik , sera bide Hüma düşünüyorum sizce

Ben de alisa ismini duydum televizyonda hoşuma gitti ama eşim beğenmedi :(

benim kızım olursa adını zehra koyucam çok seviyorum bu ismi

Elanur nurşah birde ayza güzel kızm olursa ya elanur yada ayzanur istiyorum

Düşündükleriniz arasında Hüma güzel. Hem de çok olan bir isim değil :KK68:

Tesekkurler gercek ismim :) ilgi gorecekcmi diye yazdim :)

a gerçekten mi güzelmiş isminiz.. :KK28:

O zaman beğendiğim isimlerden yazayım.
Deniz çok güzel bir isim. Böyle her yaşta kızlara yakışıyor bence.
Yağmur ve Beyza isimleride güzel.
Sera yı düşünmüşsünüz Sare çok daha hoş bence.

merhaba kizima zeynep ece ismini verdik.ama bn bir turlu isme ısınamadim (zeynep isminin çoklugundan vs)değiştirmek istiyorum
.şimdi özge olsun diyorum .sizce ne yapmaliyim zeynep ece mi özge mi? yorumlarınızi bekliyorum

kizima zeynep ece ismini verdik.ama bn bir turlu isme ısınamadim (zeynep isminin çoklugundan vs)değiştirmek istiyorum
.şimdi özge olsun diyorum .sizce ne yapmaliyim zeynep ece mi özge mi? yorumlarınızi bekliyorum

kizima zeynep ece ismini verdik.ama bn bir turlu isme ısınamadim (zeynep isminin çoklugundan vs)değiştirmek istiyorum
Bence sadece Ece. "Mutlu ol yeter" dizisindeki Zeynep karakteri diyordu "ülkenin yarısı Zeynep" diye. Özge de güzel ama bence içinde Türkçe karakter olması bir ismi tercih etmeme sebebi. Ece koyardım ben olsam...

Back
X