35 haftalık hamileyim.bazı isimler hafızamda ama hala tamam bu diyemedim.
BELİNAY
AYBİKE
AYSİMA
ECESU
ESİLA
ELA
Başka fikri olan varsa yada bu isimler hakkında yorumlarınız varsa bekliyorum.
Bade
MIsra
Eylul
ipek
Nehir
inci
Ece
Sude
Dilara (cok koyan var ama soylenisi hos)
Alara (aynen)
Neva
Selin
Irem
Oyku
Defne
Alina
Derin
Berra
Ceyda
Bunlar benim arkadaslarimin kizlarinin adlari. Fikir olur belki dedim Bu arada oyle abuk subuk isimler gorur oldum ki, guluyorum artik. Benim kizimin adi da belli degil ama oyle okula gittiginde ayni sinifta 10 kisinin birden tasiyacagi sacma sapan bir isim vermeyecegim.
Bade
MIsra
Eylul
ipek
Nehir
inci
Ece
Sude
Dilara (cok koyan var ama soylenisi hos)
Alara (aynen)
Neva
Selin
Irem
Oyku
Defne
Alina
Derin
Berra
Ceyda
Bunlar benim arkadaslarimin kizlarinin adlari. Fikir olur belki dedim Bu arada oyle abuk subuk isimler gorur oldum ki, guluyorum artik. Benim kizimin adi da belli degil ama oyle okula gittiginde ayni sinifta 10 kisinin birden tasiyacagi sacma sapan bir isim vermeyecegim.
teşekkür ederim evet fikir oluyor böyle listeler insana.bu listedeki isimlerin bir kısmını ben de düşündüm ancak farsça kökenli bir isim koymak istemediğim için eledim.
benim bu aralar eylül ve derin cok hosuma gidiyor...
ama artik herkes bu isimleri verdikleri icin cocuklarina insan farkli bir isim ariyor haliyle...
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu...
benim bu aralar eylül ve derin cok hosuma gidiyor...
ama artik herkes bu isimleri verdikleri icin cocuklarina insan farkli bir isim ariyor haliyle...
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu...
begenirmisin bilmiyorm ama gun gelir de benimde kizim olursa adini ennur-ela koymak istemistim.. fazla rastlanan bi isim degil.. ela cok hosuma giden bi isim ennur da oyle.. ama ikisi ayri ayri cok basit geldigi icin ennur-ela dusunmustum.. buda bi oneri ama eylul de cok hos bi isim
BİLMİYORUM Kİ YA STRES OLDUM BİLİYORMUSUNUZ.Son ayıma girdim ama hala kızımın ismi yok çok kararsızım.ela ismini bende beğenirim ama kısa.ve ben çift isim düşünmeyenlerdenim.Öğretmenim ve çift isimli öğrencilerimin zorlandığını düşünüyoruım.bakalım kısmet siz yine aklınıza gelen isimleri yazında inşallah hepbirlikte kızıma isim bulacağız..