Kizima isim bulmama yardimci olurmusunuz hanımlar 😊

Hayır özel bişey yapmadım. Bundan önce de bi hamilelik daha geçirdim oda kız di ama 20 . Haftada kalbi durdu. Allah tekrar nasip etti . Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve size tavsiyem içinizden bile kiz erkek diye geçirmeyin. Kaybettiğim çocuğu olmadan önce çok istedim kız olsun diye Ama gitti melek oldu
Ah canım, rabbim simdikine uzun ömürler versin.

Hayır özel bişey yapmadım. Bundan önce de bi hamilelik daha geçirdim oda kız di ama 20 . Haftada kalbi durdu. Allah tekrar nasip etti . Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve size tavsiyem içinizden bile kiz erkek diye geçirmeyin. Kaybettiğim çocuğu olmadan önce çok istedim kız olsun diye Ama gitti melek oldu
Bende ilk çocuğum erkek istedim hep, bayılıyordum erkek bebeklere. 10 haftalıkken kalbi durdu. Daha sonra genetik raporu geldiğinde gördüm ki kızmış. Ben bir ağlamaya başladım iş yerinde bebek kızmış diye , katılarak ağladım beni yanımda biriyle eve gönderdiler o derece. Güya erkek istiyordum ,kızım olmadı diye kahroldum. Tekrar hamile kaldığımda hiç bir şey demiyorum yeterki sağlıklı doğsun dedim hep. Doktor kız deyince göbek atacaktım ama 🤭

Allah izin verirse benimde kızım olacak ama hala bir isim bulamadık.. Neye karar verdiysem sonra sıkıldım.. 😓

Damla Duru Elif Eliz Yağmur Beril Defne Asel Dilge Dide Beliz Derin

Ikinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden. 😊
Arasin tersini koyun Sara 😊😊😊

Başka başlıkta da gördüm Sara ismini. Arkadaşlar sara bir hastalık. Burası amerika değil, bu isim Sarah değil. Size onu çağrıştırıyor ama kızınızın ismini kızamık koymak ne kadar saçmayda sara koymakta aynı oranda saçma. İsterse başka ülkede süper anlamı olsun bu ülkede bir hastalık. Başka yerde yine Nora gördüm. Nora Japonca da başıboş anlamına geliyor Nora no neko- sokak kedisi mesela. Lütfen anlamlara bakın.

Back
X