Doğuma Hazırlık kızıma isim için yardımlarınızı bekliyorum!!!!!Elif isminin yanına hangi isim olsun???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minişim için hangi isim güzel teyzeleri???

• Ankete Katılan
    20
KIZLAR COK TESEKKÜR EDERİM HEPİNİZE 2. İSİM BULDUM VE COK İÇİME sindi. Elif Aymina Olacak İnsallah.cok begendim anlamını
aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı

canım oylamadaki rüya ismini beğendm ben elif kimin kv adımı
aymina da çok güzel
altarnatif olarak almina aysima ecemsu (ben kzıım olursa ecem su koyucam) masal kumsal mira dila eylül ecrin ebrar hayal sanem sinem vs gibi bebeğine uğur getirecek bir isim olur inşalalh canımbenim

yok ben hayrılısyla inşallah erkek doğuracam gelin alacağm senn nazlıkızın elif aymina nışaka birtarafa hayırlsıyla gelsinde cinsayt hiç farketmez biliyorsun balım kızolursada kankişolurlar
kimbilir belki aynı şehirde olmak nasipolur beraber büyürler kısmet ben 2 sinede bakarım sen çlışırkem

canım benim senin güzel yüregine saglık.bende uyduramadım aslında fikirlerinizi merak ettim.farklı fikirlere acıgım gülüm.masalda cok güzel kuzum düsünmüştüm, esime demiştim o begenmedi ondan rafa kaldırmıstım..bu arada cok tesekkür ederim dert ortagı arkadaslardan birinin yorumunu görmek beni cok sevindirdi.Rabbim sana yuvana cok tatlı gözünüzün nuru olacak evlatlar nasip etsin insallah 2 kez 3 er ...tez zamanda.canı gönülden diliyorum Allahtan...güzel yüreğine sağlık

cok sagol canım farklı önerilere acıgım

/

canım ne uyar peki sence varmı isim begendiğin??? yeni isimlere acıgım...​
Ayy ne güzel şeyler yazmışsın güzel yürek li arkadaşım çok saol inşallah olur. sende bebisini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah allah tüm isteyenlerin kucagini bos birakmasin kaderide ismi gibi güzel olsun .))

canım benim saglıklı hayırlı olsunlarda erkekde kızda cok tatlılar.hepsi cok tatlı.insallah bi gün beraber bebeklerimizle bulusuruz konusup dertlesiriz.Rabbim hepimizin yüzüne baksın.Seninde güzel haberlerini beklliyorum insallah.

Elif Lam cok hosuma gitti :) Aslinda tek basina guzel ama illa koymak isterseniz kisa olmali diye dusunuyorum , Elif Begum Elif Yagmur cok yoruyor kulagi . Elif Naz olabilir , Elif Ela , Elif Hanim olabilir .

elif aymina yı sectik canım en cok içime o sindi.yorumun için cok tesekkür ederim
Ya buna cevap yazmadan gecemeyecegim , eger iki isimde kararliysaniz kisa olmasi daha iyi her anlamda . Kendim de cift isimli oldugum icin , hayatimin her alaninda zorlandim cok ciddiyim yasamayan bilemez egitim hayatimda sosyal cevremde cok yordu beni Ayminanin anlami da guzelmis onu koyun bari , cocuklar icin iki isim tam bir iskence oluyor onlara , simdi bu yorumumu iki saat kinarlar , ama ben de iki isme sahibim ve hicbir zaman hosnut olmadim

inşallah canım sen dua et bana gülüm ltfen

Canım ben de kızıma hem Sare hem de Elif ismini çok istiyordum ama ikisini uyduramadım. Ayşe Sare koyduk..
Elif Asya istiyorum kısmet olursa ikinci kızımın ismini.. Elif'in yanına koyacagınız isim ünsüz harfle bitmemeli. Ankettekiler o nedenle uymuyor. Elif Aysima uymuş. Hayırlı olsun.. Kesin mi kararınız?

canım haklısın bende tek isim isterdim ama esiminde benimde istediğimiz isim olsun istedik.cünkü biraz isim konusu sorun olmustu yoksa bende hep tek isim istiyordum.kınanacak bi durum yok canım haklısın

canım elifi esim istiyor onunda gönlü olsun istedim.elif asyada cok güzel canım.elif aymina ile elif rüya arasında kaldım ama suan elif ayminayı istiyorum,suanda durum böyle...daha vakit cok 2 sinden biri olur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…