Doğuma Hazırlık kızıma isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim konusu

• deniz ada

OY: 12 17,1%
  • nehir ada

OY: 13 18,6%
  • çağla

OY: 21 30,0%
  • iklim

OY: 10 14,3%
  • pınar

OY: 9 12,9%
  • ege

OY: 5 7,1%

• Ankete Katılan
    70

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
633
45
118
kızımız olacağını öğrendik ama ben önceden beğendiğim isimleri şimdi beğenemiyorum. sizce hangisi güzel başka önerileriniz varsa sevinirim ama ben ceylin buğlem bilmem ne tarzı isimleri sevmiyorum. türkçe olması ve anlamının anlaşılır olması, klasik olmaması (ayşe fatma elif zeynep gibi), söylenişininde zor olmamasına önem veriyorum.

Çagla ve Pinar hos isimler.

Tarziniz oldugunu düsündügüm isimler (öneri olarak):
Buse
Derya
Esra
Burcu
Duygu
Buket
Demet
Gökçe
Dolunay
Sezin
Didem
Esin

kızımız olacağını öğrendik ama ben önceden beğendiğim isimleri şimdi beğenemiyorum. sizce hangisi güzel başka önerileriniz varsa sevinirim ama ben ceylin buğlem bilmem ne tarzı isimleri sevmiyorum. türkçe olması ve anlamının anlaşılır olması, klasik olmaması (ayşe fatma elif zeynep gibi), söylenişininde zor olmamasına önem veriyorum.

bende söylemleri yakın,duyanın tekrar ne?diye soracağı isimleri onaylamıyorum..
dediğin gibi,örn.ceylin ile ceylan yakın ...veya buğlem söylenişi ve anlaşılması kolay değil..
bir de çift isim var seçeneklerinde ,gerçekten çift isim kullanılacaksa konulmalı,nehir ada koyup,yalnızca birinin söylenmesi olmaz gibi geliyor bana..aslına bakılırsa çift isim söylenişi biraz zor ,anne baba söylese bile,bazen başkaları söylemiyor..
bu sebepten çocuklarımıza isim koyarken ileride yaşanılacak ihtimalleri de düşünmeliyiz

elif
zeynep
buket
başak
eylül
müge(müge anlı gelince aklıma, biraz antipatik olsa da severim)
berra
seren

gayet anlaşılır ve şirin isimler..

Son düzenleme:
evet bayanlar teşekkür ederim önerileriniz için esin, didem, eylül isimleri de çok güzel. aslında asya ve ekin isminide çok beğeniyorum
benim adım deniz derya hem uygun olsun istiyorum hemde net olsun. eşim bu seçenekler içinden çağlayı beğeniyor.
ben nehiri de çok beğendim benim isimlerime de uygun olur diye ama isme göre kişilik analizine baktığımda beğenmedim, kızım ileriki hayatında zorluklar yaşasın istemiyorum ben çok zorluklar yaşadım derya ismindekilerin hayatı hep zor geçermiş bende de öyle oldu.
çağla üstünde duruyoruz şuan oda sadECE meyve yani çok güzel bi anlamı yok. kararsız olmak çok kötü :)

PINAR çok güzel bir isim...bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.....

Cnm isim cok onemli gercekten anlami mutlaka cok guzel olsun.

Benimde nasipse kizim olacak sayili gunlerim kaldi... Cok zor bir surec biliyorum nedense butun kiz isimleri yok oluyor ve beyenemiyorsun :52:

merhaba canım ben sana bi kaç isim önereyim belki hoşuna gider nükte,iklim,ela,adassu,beste,duru su,duru,dua,yaren,petek vs:)belki duyulmuş isimler ama belki işine yarar kolay gelsn.

Cnm isim cok onemli gercekten anlami mutlaka cok guzel olsun.

Benimde nasipse kizim olacak sayili gunlerim kaldi... Cok zor bir surec biliyorum nedense butun kiz isimleri yok oluyor ve beyenemiyorsun :52:
evet cANIM beğendiğim hiçbi ismi şimdi yakıştıramıyorum. babamız çağla istiyo bakalım düşünüyoruz yaaa
allah seninde kızını kucağıanj almayı nasip etsin sağsalim

Aden 'e ne dersin ? Cennet bahçesi demek:116: (Eminim bu mesajı okuyan bir çok insan bu ismi beğenecek ve bir kenara not alacak)

Alin adını da severim.Yasemin i de .Geleneksel olmasına rağmen Ayşe adına da bayılırım.

Sizin seçeneklerinizden de Çağla 'yı beğendim en çok .

Son düzenleme:
Ben en çok Ege'yi beğendim. Kuzenimin bir arkadaşı var adı Ege. Çok da güzel bir kızdı ondan bu ismi severim :)

ben çağla ismini beğendim bende bu ismi koymayı düşünüyorum aslında aklımda bir kaç isim var bende anket açıp sizlere sormak istiyorum.ama anket nasıl yapılyıor bilmiyorum beni bilgilendirirmisiniz ?

Aden 'e ne dersin ? Cennet bahçesi demek:116: (Eminim bu mesajı okuyan bir çok insan bu ismi beğenecek ve bir kenara not alacak)

Alin adını da severim.Yasemin i de .Geleneksel olmasına rağmen Ayşe adına da bayılırım.

Sizin seçeneklerinizden de Çağla 'yı beğendim en çok .

canım aden de çok güzel bir isim. bende çok beğenmiştim ama işte anlamı cennetin şu su diye bilinen isimlerin anlamları bazen öyle olmayabiliyor o yüzden risk almak istemiyorum. yoksa o tür isimlerden esila, aden, alin, maya, mira, neva beğendiğim isimlerden.

ben çağla ismini beğendim bende bu ismi koymayı düşünüyorum aslında aklımda bir kaç isim var bende anket açıp sizlere sormak istiyorum.ama anket nasıl yapılyıor bilmiyorum beni bilgilendirirmisiniz ?

canım bebeklerimizin cinsiyeti ve isimler sayfasından yeni konu aç de ve çıkan mesaj kutusunun aşağısına indiğin zaman anket aç seçeneği var. onu işaretle. ve onun altında kaç seçenek olacağı var mesela 3 seçenek sunuyorsan 3 yazıcksın. mesaj başlığını yazmayı unutma. ve mesaj kutusunada söylemek istediğin şeyi yaz. ve anket kutusu açılacak. sonra tekrar başlığa sorunu yaz seçenek kutularına seçeneklerini yaz ve süre istiyorsan süresini belirle istemiyorsan anketi aç de.

anlatmaya çalıştım ama inşallah güzel anlatabilmişimdir. hadi sana kolay gelsin.

canım bebeklerimizin cinsiyeti ve isimler sayfasından yeni konu aç de ve çıkan mesaj kutusunun aşağısına indiğin zaman anket aç seçeneği var. onu işaretle. ve onun altında kaç seçenek olacağı var mesela 3 seçenek sunuyorsan 3 yazıcksın. mesaj başlığını yazmayı unutma. ve mesaj kutusunada söylemek istediğin şeyi yaz. ve anket kutusu açılacak. sonra tekrar başlığa sorunu yaz seçenek kutularına seçeneklerini yaz ve süre istiyorsan süresini belirle istemiyorsan anketi aç de.

anlatmaya çalıştım ama inşallah güzel anlatabilmişimdir. hadi sana kolay gelsin.

çok saol canım yapabildim sanırım :)

canım aden de çok güzel bir isim. bende çok beğenmiştim ama işte anlamı cennetin şu su diye bilinen isimlerin anlamları bazen öyle olmayabiliyor o yüzden risk almak istemiyorum. yoksa o tür isimlerden esila, aden, alin, maya, mira, neva beğendiğim isimlerden.

Anladım ,seni tedirgin etmeyecek ,soru işareti yaratmayacak bir isim istiyorsun.Bu arada senin listenden neva yı beğendim ve kendi top listime ekledim ;)

Back
X