Doğuma Hazırlık kızıma isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim konusu

• deniz ada

OY: 12 17,1%
  • nehir ada

OY: 13 18,6%
  • çağla

OY: 21 30,0%
  • iklim

OY: 10 14,3%
  • pınar

OY: 9 12,9%
  • ege

OY: 5 7,1%

• Ankete Katılan
    70
NEHİR VE ÇAĞLA çok güzel bencede, su gibi eklenen takıları ben pek sevmiyorum, özlem ismide çok güzeldir, özellikle bebeklerimize geç kavuştuysak :)

Anladım ,seni tedirgin etmeyecek ,soru işareti yaratmayacak bir isim istiyorsun.Bu arada senin listenden neva yı beğendim ve kendi top listime ekledim ;)
eet canim çocuk yarın okulda ismini söylediğinde önüne gelen eee aanlami ne demesin kullanIMI rahat olsun istiyorum.
eğer bebişin olucaksa ben sana liste halinde yazarım beğendiğim tüm isimleri. bEeğenirsen listene alırsın

merhaba cnm bnm bı kızım olursa allah nasıp ederse adını ESİLA ELA koymak ıstıyorum onun dısında ECRİN,TUANA,ALMİNA,ALYA ısımlerıde begendım ısımler arasında

merhaba cnm bnm bı kızım olursa allah nasıp ederse adını ESİLA ELA koymak ıstıyorum onun dısında ECRİN,TUANA,ALMİNA,ALYA ısımlerıde begendım ısımler arasında

esila ela çok uyumlu bir isim gerçekten çok güzel. alya da çok güzel koymak isterdim. ama işte çocuklar okulda söyleyemezler dalga geçerler filan diye korkuyorum canım. birde suyla ilgili isimler çok hoşuma gidiyo. benim adım da deniz derya uygun olsun isterim.

Çağla diyince aklıma meyve gelmiyor su geliyor,su gibi çağlamak geliyor ve güzel anlamlı bir isim olduğunu düşünüyorum,sadece meyve ismi olsa basit olurdu.nehir ve deniz güzel ama deniz ada ya da nehir ada diyince dağ taş dere tepe sayar gibi oluyor.
Kızım olsaydı nare ya da defne koyacaktım.

Çağla diyince aklıma meyve gelmiyor su geliyor,su gibi çağlamak geliyor ve güzel anlamlı bir isim olduğunu düşünüyorum,sadece meyve ismi olsa basit olurdu.nehir ve deniz güzel ama deniz ada ya da nehir ada diyince dağ taş dere tepe sayar gibi oluyor.
Kızım olsaydı nare ya da defne koyacaktım.

evet canım defne çok güzel allah nasip etsin.
çağlasın koyayım demiştim önce sonra dedim uzun olmasın benim adım çok uzundu, kısa ve net olsun dedik
eşimde çağlayı çok beğendi.
ozamanda işte listedeki isimler arasında kaldım. suyla ilgili olsun istedim. su berraklık saflıktır çünkü.
çağla diyince ilk etap aklıma badem geliyor ama derin düşününce evet çağlamak oldugunu düşünüyorum.
sanırım artık o olucak yaaa :) en çokta o beğenilmiş zaten

Back
X