Doğuma Hazırlık kizima isim konusunda karar veremedik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ardatuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
96
9
36
Belçika
arkadaslar kizima ikitane isim bulduk ama karar veremiyoruz hangisi olsun diye
azra ve ceylin ikisininde anlami guzel ama hangi ismin daha guzel olduguna karar veremedik.
sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

artık hep aynı isimler etrafında dolanılıyor genelde.
ben azra'yı daha beğeniyorum ayrıca.

bende kızım olacak ceylin ve ecrin arasında gidip geliyoruz şimdilik ecrin diyoruz ama heran ceylin olabilir benim düşündüğüm isimler ecrin-ceylin-tuana-ikra-bunlardı.....

tuana ismi cok guzel ben onu olen ikizlerimin birine koydum .benimde azra cok hosuma gidiyor.daha baska begendigim isimler varda etrafimdakilerde hepsi var o isimlerin.hayirlisi ya dur bakalim

tuana-cennete düşen ilk yağmur damlası die biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi bencede çok güzell bi isim....

bildiğim kadarıyla cennet kapısı anlamına geliyor

işte nette heryerde öyle yazıyor çünkü hepsi birbirinden copy-paste yapmış. cennetin kapılarının içinde ceylin diye bi kapı yok.birisi sallamış kafasından herkes inanmış. forumdan da bi araştır istersen.

işte nette heryerde öyle yazıyor çünkü hepsi birbirinden copy-paste yapmış. cennetin kapılarının içinde ceylin diye bi kapı yok.birisi sallamış kafasından herkes inanmış. forumdan da bi araştır istersen.

bende katılıyorum.ınternetten tam anlamıyla arastır.ecrin ucret anlamındaymıs.ceylınde aynı sekılde nlamı dogru deıl...

Back
X