Kanama seklinde olmadigi surece lekelenmeden korkmayin. Ama tabi doktora sormakta fayda var.ben oyumu azradan yana kullandım cok kibar bir isim.
ayrıca bisey sormak isityorum hamileliginizin basında hic lekelenmeniz oldu mu bu sorunun cevabı benim icin onemli cevaplarsanız sevinirim.
cevabınız icin tesekkur ederim kahverengi seklinde dort gundur suruyor doktor progesteron verip gonderdi sadece...Kanama seklinde olmadigi surece lekelenmeden korkmayin. Ama tabi doktora sormakta fayda var.
Cevabınız için çok teşekkür ederim evet benim de çok yoğun bir şekilde kahverengi lekelenmem oldu hatta ara arada kanamam oluyor bebeğimin eşi altta rahim ağzına yakın olduğu için oluyormus benim kiben oyumu azradan yana kullandım cok kibar bir isim.
ayrıca bisey sormak isityorum hamileliginizin basında hic lekelenmeniz oldu mu bu sorunun cevabı benim icin onemli cevaplarsanız sevinirim.
Tutunmasini saglamak icin vermistir. Korkulacak bisey olsa soylerdi zaten. Umarim bi sorun yasamadan alirsiniz bebisinizi kucaginiza.cevabınız icin tesekkur ederim kahverengi seklinde dort gundur suruyor doktor progesteron verip gonderdi sadece...
insallah Allah isteyen herkese nasip etsin...Tutunmasini saglamak icin vermistir. Korkulacak bisey olsa soylerdi zaten. Umarim bi sorun yasamadan alirsiniz bebisinizi kucaginiza.
Merhabalar..ben oyumu azradan yana kullandım cok kibar bir isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?