Doğuma Hazırlık kızıma isim konusunda yardım rica ediyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

neslik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
14
0
86
İstanbul
4.5 aylık hamileyim aralıkta kızım dünyaya gelicek. isim konusun da kararsızım. içime bi türlü çok sinen bir isim olmadı. sizden fikir istiyorum. şu isimler aklımdakiler;

Defne
Dilara
Buse
ya da hiçbiri

lina=cennet meyvesi demek.kulaga cok hoş gelior bence ve farklı.herkez anlamını soracakk.çoğuda yabancı isim sanacak.sıradanlıktan uzak bir isism.

4.5 aylık hamileyim aralıkta kızım dünyaya gelicek. isim konusun da kararsızım. içime bi türlü çok sinen bir isim olmadı. sizden fikir istiyorum. şu isimler aklımdakiler;

Defne
Dilara
Buse
ya da hiçbiri

Fulya
Beren
Erva
Nida
İkra
Zülal

:emir_bebek::emir_bebek:

Defne
Dilara
Buse
ya da hiçbiri

hiçbiri seçeneği..........

İçlerinden Defne ismini beğendim :emir_bebek:

Ek olarak benim sevdiğim isimler ;
Zeynep, Nehir , Nil , Nisan, Başak, Ekin, Eylül, Hale, Lale, Akasya

Yazdıklarınızın içinden en çok Buse'yi beğendim.

Diğer favorilerim İpek,Melis,Beril,Ela,Gökçe

Defne
Dilara
Buse
ya da hiçbiri

Dilara bence :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Nil defne. İçimden bu geçti birden:)

Defne
Dilara
Buse
ya da hiçbiri

defne degılde buse fena degıl. beste olabilir. ben kızım olursa deniz koymayı dusunuyorum.onun harıcınde cemre olabılır.sena olabılır. Sağılıkla kucagına alırsın ınsallah

Back
X