Doğuma Hazırlık Kızıma İsim Önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dexterella

Minik Böceğim...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
3.349
6
156
Allah kısmet ederse ağustosta bende bir prenses annesi olucam. İsim konusunda pek bi kararsızım. Aklımda Irmak ve Öykü ismi var. Aslında ben 2 isim istiyorum ama eşim tek isim istiyo. alsanaalsanasmile Başka aklıma güzel isimde gelmiyo.Güzel olan , çok duyulmamış ,kızımıza yakışıcak isim önerirleriniz var mı acaba ?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

isim konusu gerçekten çok zor ben 43 gün önce doğum yaptım ve kızım 3 gün isimsiz kaldı sonunda SUEDA ya karar verdik,bi fikir olabilir sana belki,birleşik yazılıyor ama iki isimmiş gibi de anlamı da ''dosdoğru,temizlenmiş olan'' hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini inş..

merhaba canım benımde hazıranda kızım olacak inş. bende Beray, Damla ve Asel arasında kaldım...

Gerçekten değişik bi isimmiş.Güle güle büyüt bebeğini canım.

merhaba canım benımde hazıranda kızım olacak inş. bende Beray, Damla ve Asel arasında kaldım...

Benim adım Damla , seviyorum adımı. kaydirigubbakcemile3 Asel'i ilk defa duydum. Beray da güzel isim.

masal minel bende kızıma allah nasip ederse melek mina yada ayşe mina koymayı düşünüyorum

slm bende 10 haftalık hamileyim ve kızım olsun istiyorum inşallah allah nasip eder kızım olursa adını almira ikra veya hira koyucam sizce nasıl?

neris, masal ,yağmur, nergiz,Esila bu isimler kulağa güz<el geliyor benim bebeğim olmuyor dua et rabbim banada nasip etsin

30 haftalık hamileyim inş.kızım olacak ismini asude melek yada melisa irem koymayı düşünüyoruz

34 haftalık hamileyim... benim de kızım olacak inşallah. tuğçe ismini düşünüyoruz. hem kulağımıza hoş geliyor, hem de anlamları güzel... birinci anlamı cennetteki tuğba ağacının dallarına verilen ad, ikinci anlamı kraliçenin baş tacı..
ayrıca begüm ve çiğdem de çok tatlı isimler önerim olarak.

Biz de sonunda karar verdik. ılk düşündüğümüz isimleri koyuucaz. Yani Irmak Öykü olucak kızımın adı. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…