Doğuma Hazırlık Kızıma İsim Önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SUEDA çok güzel .....arkadaşımın kızı 5 yaşında ,ilk koyanlardan bu ismi anlamı da çok güzelll.ben bayılıyorum bu isime.eşim istemdi benim ,o arkadaımla çok samimiyiz aynı yerde iki sueda dedi...bede ablamın çocuğunun ismini koydum...:))))

ben de dün kızım olacağını öğrendim. asya yada zeyşan düşünüorum. ama zeyşan daha ağır basıyo..
zeyşan: iki cihanda da tek olan demek...

benim 2 kızım var özge ve ayça isimleri
3 ncüye hamileyimm eğer bıda kız olursa adı öyküü olacakk
erkekk olursada göktuğ olacak

dora nisa ecrin ceylin asya alya almira 3bebekten biri şuan türkiyede yani herkes koyuyo buara bence değişik bi isim koy nostalji klasikte olabilir eskiye dönüş modası var yine buara yada daha değişik koy

Ben bebeklere Türkçe isim konması tarafındayım kızıma da öyle düşündüm 2. yede öyle düşünürüm.Türkiyede yaşıyoruz isim oranına bak Türkçe isim 10 kişide 1 tane ben Türküm ismini beğeniyorum.Hanzade ve Masal da bu dönemde çok favori bide Gazel ...
Şueda ismini gördüm geçmiş sayfalarda oda güzel arkadaşımın kızı var çok akıllı bi kız insan etkileniyor

benimde kızım olacakmış büyük ihtimal dedi doktorum...Zeynep Berra düşünüyorum nasıl sizce???

benim henüz cinsiyeti belli değil ama kız olursa Zeynep yağnur düşünüyorum yanlış anlaşılmasın yağmur değil yağnur nasıl sizce erkek olursa bilmiyorum henüz karar vermedim :))

teşekkür ederimm canlar sizlerin de isimleri çok güzel Yağnur değişik geldi bana o da güzel tabiki..

bende 26 haftalık hamileyim kızım olacak bende ECENAZ koymayı düşünüyorum ece ve naz isimleriçok hoşuma gidiyor bende birleştirdim vereliniortak sizce nasıl :uhm: ben hiç duymadım bu şekilde ece var naz var ama ecenaz hiç yok diye de koymak istiyorum:CüvCüv:

benimde eylül'de kızım olacak ismini ecrin koymayı düşünüyorum. ama fikir olsun size buğlem'de çok güzel isim benim eşim begenmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…