Doğuma Hazırlık kızıma isim....oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim

• sude naz

OY: 53 17,7%
  • asya naz

OY: 34 11,4%
  • sera naz

OY: 3 1,0%
  • hira naz

OY: 26 8,7%
  • tanem

OY: 97 32,4%
  • alya

OY: 86 28,8%

• Ankete Katılan
    299
  • Anket Kapalı .
Canımmmm güzel kızını sağlıkla kucagına al.emimim TANEM ismi cok yakışacakbende oyladım kuzum.nazlı isim koyma canım benim,bizimkılerin gelişi nazlı zaten bide kendilerı cok nazlı olmasın dimi:)karar senin senoş,ama tanem harika.benim arkadaşın kızı tanem,uysal ve cok şeker bı kız.hayırlı olsun.

canım benim sağol kuzum...ya nazı söylemicez ama cüzdanda olcak eşim çok istiyo çok nazladığı için...çok öpüyorum seni canım arkadaşım... ...teşekkürler

ALLAH bebegini sana bagislasin.ben en tanem ismini beyendim.ve onayladim.bu arada benim kizimin ismi sadece Nazli ve gercekdende oyle

teşekkür ederim patoloji fikirlerini değerlendirmeye alcam

Ben ASYA NAZ dedim ama.. ASYA'yı beğendim o yüzden.
Ya sadece NAZ yada sadece ASYA derim ben..

Öyle ilk ismin peşinden gelen NAZ NUR CAN HAN tarzı isimleri sevmem...

Sağlıkla doğsun inşallah.

Ben ASYA NAZ dedim ama.. ASYA'yı beğendim o yüzden.
Ya sadece NAZ yada sadece ASYA derim ben..

Öyle ilk ismin peşinden gelen NAZ NUR CAN HAN tarzı isimleri sevmem...

Sağlıkla doğsun inşallah.

canım benim ben de hiç sevmem aslında ama biz bu günleri görene kadar çok acı çektik nazın farklı bir anlamı var bizim için...teşekkür ederim...

canım arkadaşım öncelikle yavrunu hayırlısıyla kucağına al inşallah
isim konusundada ben asya nazı beğendim tanemde çok güzel aslında ama dediğin gibi bizimkiler çok nazlı olduğundan bi naz yakışır kuzuya
boşver nazlı olsun zaten doğunca nazıyla oynamıycakmısın :))
öpüyorum seni güzel arkadaım herşey güzel gönlünce olsun yavrunun ismiyle hayırlı ömrü olsun

canım benim sağol Allah sana da nasip etsin inşallah...opt..

isminde NAZ bulunan kişiler çok nazlı oluyorlar sende hep Naz'ı beğenmişsin. Allah adıyla yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…