Doğuma Hazırlık kızıma isim....oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim

• sude naz

OY: 53 17,7%
  • asya naz

OY: 34 11,4%
  • sera naz

OY: 3 1,0%
  • hira naz

OY: 26 8,7%
  • tanem

OY: 97 32,4%
  • alya

OY: 86 28,8%

• Ankete Katılan
    299
  • Anket Kapalı .
bence alya çok güzel, tanem ile eşit gidiyo hemen hemen ama tanem ismi bence kulağa hoş gelmiyo, bu arada benimde 7 aylık bir kızım var ismi ece

allah bağışlasın canım...eşit gidiyo evet sanırım ikisinin arasında seçim yapıcaz..alya da da şu korkum var '' l'' harfini yumuşatmadan söyleyen olursa çok kötü olcak..((((

Ben de "Tanem" dedim. Zaten diğer isimlerden bolca var ülkede. Bir arkadaşımın kızı Tanem ismini koymuştu nasıl yakışıyor bir görseniz :) eminim sizin kızınıza da çok yakışacaktır..

allah bağışlasın canım...eşit gidiyo evet sanırım ikisinin arasında seçim yapıcaz..alya da da şu korkum var '' l'' harfini yumuşatmadan söyleyen olursa çok kötü olcak..((((

sanmıyorum canım biri söylese bile senden duyunca ikincisinde düzeltecektir, ayrıca gerçekren sanmıyorum yaa inceltmeden söyleyen olacağını, o kadar takma derim ben ama tabiki içine sinmesi önemli iyi düşün valla sonuçta ömür boyu kullanacak o ismi dönüşü yok:44: hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…