Doğuma Hazırlık kızıma isim....oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim

• sude naz

OY: 53 17,7%
  • asya naz

OY: 34 11,4%
  • sera naz

OY: 3 1,0%
  • hira naz

OY: 26 8,7%
  • tanem

OY: 97 32,4%
  • alya

OY: 86 28,8%

• Ankete Katılan
    299
  • Anket Kapalı .
hepsi ıyıde naz var kayınvalıdenızın adımı naz
tek ve sade isim en guzelı bence alya en ıyısı çok bilinen isimler +naz olmus
Rabbım hayırla kurtarsın

Saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz insallah.Bugunlerde duydugum 3 isimden bir tanesi Sude yada Sude Naz bence Asya Naz kulaga daha hos geliyor.Yinede son secim annenindir :)

kızlar çok teşekkür ederim ama tekrar söyleyeyim mesajlaro okursanız nazın sebebi yazıyor...

kızlar çok teşekkür ederim... tekrar söyleyeyim mesajları okursanız nazın sebebi yazıyor...

benim kızım olsaydı adını defne koymak istiyordum ama anketteki isimlerden sude naz 'ı seçtim ama sadece sude olsa çok daha iyi olr bence.Amcamın kızının adı da Hilal Sude ve ben çok beğeniyorum bu ismi... Bebeğin hayırlı olsun inş.

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .
Maşallah 33.haftaya gelmişsin. Artık çok az kalmış. Senin adına inan çok sevindim.
Benim kızımın adı da Asya Naz . Bende onu oyladım.
Herşey gönlünce olsun.

yorum yazan fikir veren oylayan arkadaşlara teşekkür ederim ellerinize sağlık...ama hala aynı yorumlar var...kızlar naz ismine takılmayın o sadece kimlikte yazacak...

sağol canım çok teşekkür ederim...Allah senin yavrunu da bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…