Doğuma Hazırlık kızıma isim secer misiniz teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma hangi ismi koyayım teyseleri

• Ankete Katılan
    289
  • Anket Kapalı .
canım benim seçimim cemreden yana hatta arkadaşım bir hafta içinde doğum yapacak bende cemre ayı istersen cemre koy demiştim büyük ihtimal onlarda koyacaklar ilk kızlarının adı yaren ona uysun istiyolardı ama vazgeçtiler şimdilik

Yeryüzünde o kadar güzel isim varken insan yavrusuna neden duru ismi koyar hiç anlamadım...
yani duru bir sifattır ve neden duru olsun ki kızınız... Dolu dolu olsun duru olup nolucak yani pek bi güzel değil ki anlamı
duru şeffaf Berrak ... Yani neden???
Bi de bu aralar herkes bebeğine duru ismi koyuyor kimi dduymamı anlamda da uyarmak isterim ilk okulda sınıfta en az 10 tane duru olucak...
yani güzel ve hoş değil.. Gereksiz bence...
evyap hacısakir gibi seyler cagrıstırıyor bende...
Gökçe cok güzel cemre 2. Olarak evet

:)) bakış açısı tabi ben de sizin böyle yargılamanızı yadırgadım mesela; önce belirteyim duru ismini ben de pek sevmem...gökçe de bir sıfattır mesela, gök gibi, mavi demektir...benim ismim de bir çiçek ismi insanlar ilk duyduğunda "....dan isim mi olur demişler" öyle garip bi isim de değil bilindik bi isim aslında...ama yıl 76 insanlara garip gelmiş...bir 30 yıl sonra duru da garipsenmeyecek belki benim ismim gibi

saf temiz berrak olsun diye duru olabilir mi acaba??

garipseyecek bişey yok bence...

içimi dökeyim dedim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…