Doğuma Hazırlık kızıma isim secer misiniz teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma hangi ismi koyayım teyseleri

• Ankete Katılan
    289
  • Anket Kapalı .
canım duru dedim çünkü benimde eğer kız olursa duru yada defne vardı.hani kayıp prensesteki duru varya bayılıyordum ona ama kaldırıldı dizi yaa.olsun ben seçtim sanada yardımcı olur umarım.

bencede duru bırakkaydirigubbakcemile5
benimde kızım olursa oglumun adı alperen kızımada yaren bıakmayı istiyorum

Merhaba.Allah analı babalı büyütsün şimdiden.Ben de Duru dedim.Benim de 1.5 yaşında duru adında bir kızım var.İsmine bir türlü karar verememiştik.Doğduğunda bembeyaz tenli,keltoş,lacivert gözlü bir bebekti.Adını duru koyalım;duru bir güzelliği olsun dedik.Hakikaten öyle oldu.Şimdi maviş gözlü,bembeyaz tenli bir kız.Herkes ne kadar doğru bir isim koyduğumuzu söylüyor.Adıyla yaşasın bebeğiniz.

canım bence duruuu cok guzel bı ısım ceylin veya ceylin su da guzel anlamlarııı cok zor ya karar vermekkk kolay gelsın tatlım

karar verdın mı narenım..

mrkta kaldım..

ben cemreyı işaretledım gerçi.. hepside guzel..

bence duru artık cok sıradan bi isim oldu onun için ben cemre dedim cok hos anlamıda güzel kulağa hitap ediyo sağlıkla doğar inş.annessiiiii

ben ısımlerın kurandan omasını tercıh edrım kızımın adı elıfnur sana duyulmamıs bı ısım solıyım ebra anlamı peygamber efendımızın ılk gozyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…