Doğuma Hazırlık Kızıma isim yardımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi ne olsun?

• Ankete Katılan
    47
  • Anket Kapalı .

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Soyadımız Türksever. Tek isim koyacağız soyadımız uzun olduğu için. Ben Nesil eşim İpek istiyor. Derin ismini de beğeniyorum. Bir de 2. çocuğumuz olur da cinsiyeti erkek olursa Asil koyacağız inşallah. Nesil ve Asil bana uyumlu geliyor. Fikirlerinize ihtiyacım var:)

Derin bana inanılmaz saçma gelen bir isim.
Soyadınızla birlikte söylenince anlamlı olabiliyor ama sonuçta günlük hayatta sadece "Derin" diye seslenilecek.

Nesli ve Ipek ise güzel, kibar isimler :)
Bu iki isim arasından bir tercih yapardım ben.

Derin şu anda bu isimlerden en popüleri ollduğu için muhtemelen ankette en çok oyu alır.

Derin bana inanılmaz saçma gelen bir isim.
Soyadınızla birlikte söylenince anlamlı olabiliyor ama sonuçta günlük hayatta sadece "Derin" diye seslenilecek.

Nesli ve Ipek ise güzel, kibar isimler :)
Bu iki isim arasından bir tercih yapardım ben.

Derin şu anda bu isimlerden en popüleri ollduğu için muhtemelen ankette en çok oyu alır.
Cevabınız için teşekkür ederim. Nesil benim içime en çok sinen isim şu ana kadar.

Ben de Nesil'den yana kullandım oyumu. Aynı isimde çok güzel bir öğrencim var o geldi aklıma:)

Ipek ismini cok severim..
Derin de en sevmedigim kiz isimleri arasinda bas siralarda :)
Oyumu Ipek e verdim..

Derin' i eleyin bence de.
İpek ve Nesil'de yoğunlaşın. Nesil ismi az duyulan kibar bir isim olduğu için daha çok hoşuma gitti benim. Ama İpek ismi de zaten çok sevdiğim bir isim. :)

Nesil ve Asil uyumu güzel oldu İpek ismi de güzel ama İpek ismi çok var .benim bebiş de kiz olucak ve çok kullanilmayan isim tercih ediceğim için hayla kararlaşdiramadim ne olsun :D

Nesil yerine Esil i de düşünebilirsin anlamı serefli onurlu itibar sahibi demek anlamı güzel belki eşinin hoşuna gider tam olarak anlamina bakabilirsin netten

Ferah ismi de güzel geliyor bana. Düşünebilirsiniz :) bu arada sağlıcakla alın kucağınıza inşallah :)

Cevaplar için çok teşekkürler eşime bir türlü isim begendiremiyorum :(

Back
X